Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Мона разбира от секс и не се страхува да говори за него

 

Оценка: (5/5)

Спомняте ли си онези моменти в училище, в които неминуемо се стигаше до темата за секса? В повечето случаи тези часове преминаваха доста неловко – учениците се червят от срам или се кискат истерично, а горкият учител, който е натоварен с мисията да изнесе тази лекция, се моли всичко това да приключи по-бързо. 

Мона разбира от секс и не се страхува да говори за него

Темата за секса и отношенията винаги са много любопитни, но сякаш никой може да говори за тях както трябва. Родителите се смущават, учителите назидават, а тийнейджърите просто искат да имат някого, с когото да говорят честно и без заобикалки.

Днес обаче, децата си имат Мона. Мона Гочева или просто Мона,  е любимка на всички тийнейджъри и не се притеснява да говори свободно за секс, любов и отношения между двама души. Тя води собствена видео поредица във Vbox7.com, посветена на любовта и отношенията – „Секс Лафче“. В нета Мона е нещо като онлайн еквивалента на Кари Брадшоу от незабравимия сериал „Сексът и градът“.

Тийнейджърите я обожават, а тя успява да влезе под кожата им с интересното си присъствие и достъпния начин, по който говори за иначе доста неудобни теми, които вълнуват повечето младежи.

Мона е актриса и освен в „Секс Лафче“ се снима в редица сериали и филми у нас, а отскоро е омъжена. Ето какво разказва тя за света на тийнейджърите и техните сложни любовни дилеми.

Мона разбира от секс и не се страхува да говори за него

Лесно ли е да се говори за секс и особено за отношенията, свързани с него?

Сексът и отношенията на хората са важна част от ежедневието ни. Не знам дали е лесно, но със сигурност е хубаво да се говори за това. Когато хората имат проблеми в отношенията си, това най-често се дължи на някакви неизяснени и неизказани проблеми. Когато говорим освобождаваме себе си и околните от излишно напрежение във връзките си.

Чувстваш ли се като дигитална версия на Кари Брадшоу?

Хаха, чувствам се като Мона от „Секс Лафче“. Голям фен съм на „Сексът и градът“, но смятам че моят влог е предназначен за тийнейджърите. Кари е доста по-сериозна и на моменти скандална с начина си на изказ. Аз се старая да говоря на езика на тийновете и да поднасям всяка информация и тема под формата на закачки и скечове.

Ако сега ти беше тийнейджър, какъв съвет за секса би искала да чуеш?

За съжаление, когато аз бях тийнейджър цялата информация, която получавах, беше от приятелки. Колко беше вярна или не, това се разбираше с течение на времето. Макар че има много минуси, смятам че информацията, която хлапетата получават сега в интернет само с едно кликване, е доста полезна.

Мона разбира от секс и не се страхува да говори за него

Коя е темата, свързана със секса, за която ти е било най-трудно да говориш?

Сещам се за темата с венерическите болести. Преди да направя видео, аз се подготвям за всяка тема, преглеждайки всякакви статии, анкети и форуми свързани с нея. Болестите предавани по полов път, са нещо за което всеки трябва да е информиран, в момента в който реши да прави секс за първи път. Но честно да ви кажа, има доста неприятни снимки и информация в интернет, с които не ми беше много приятно да се сблъскам.

Кои са най-честите въпроси, които тийнейджърите ти задават в „Секс Лафче“? 

ТОП 3 на въпросите, които получавам е:

  1. Той/тя харесва ли ме?
  2. Как да го накарам да ме харесва?
  3. Трябва ли да правя секс с него, за да ме хареса?

Какво е най-важното, което искаш те да запомнят от теб и „Секс Лафче“?

Най-важното, което искам да запомнят, е че трябва да споделят. Когато имат проблем, когато нещо ги притеснява, когато се чувстват самотни или отхвърлени. Радвам се, че доста от последователите на „Секс Лафче“ се обръщат към нас с въпроси, които ние превръщаме в теми за нови видеа. Така те достигат до повече хора, които може би имат същите проблеми. А и естествено, винаги секс с презерватив!

Приятелките ти допитват ли се до теб за съвети, свързани със секса и връзките?

Моите приятелки са на моята възраст или по-големи. Повечето от тях гледат „Секс Лафче“ и казват, че им е много интересно. Естествено, че обсъждаме всичко, което се случва с всяка една от нас и си даваме съвети, та ние сме жени, това ни е работата!

Каква е твоята рецепта за прекрасна нощ с любимия?

О, много зависи от настроението. Понякога перфектната нощ може да е пица и сладолед в компанията на Stranger Things, а друг път може да е нещо доста по-пикантно.

Преди няколко месеца ти се омъжи. Това промени ли отношението ти към секса?

Аз винаги съм смятала, че колкото повече опознаваш един човек, толкова по-хубав става сексът с него. Не разбирам хората, които казват, че след време нещата стават скучни и еднообразни. Това се случва, когато ти го позволиш. Когато се обичате, без значение дали сте женени, дали сте заедно от 5 месеца или от 5 години, сексът винаги може да е супер, стига и двамата партньори да искат да е такъв и да не се страхуват да казват какво ги кефи.

Какво ново да очакваме от „Секс Лафче“?

„Секс Лафче“ скоро навърши една година. Смятам 2018 година да е много по-различна, провокативна и забавна. Ще има доста популярни личности, които ще се включват във моите видеа. Ще правя лайф чатове, ще изляза от студиото, за да си говоря с хората по улиците и да видим как те мислят и разсъждават. 


Виж ощеНово в Cosmo