Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Михаела Филева - eксклузивно за Cosmopolitan.bg

Cosmo team/Василена Йорданова
 

Оценка: (0/5)

 

 

Mихаела на готсти на COSMO!

Михаела Филева е една от супер успешните млади изпълнители на българската поп сцена. Звездата й изгря преди година с участието й в музикалното риалити X Factor.
Михаела Филева -  eксклузивно за Cosmopolitan.bg

Шеметната й кариера започна със съвместната й песен с Били Хлапето - „Когато ти трябвам“. Последваха още няколко безспорно успешни парчета - „Опасно Близки“, „А дано, ама надали“ и „Дай знак“. През лятото превърналата се в абсолютна любимка на публиката участва и в националното турне на „The Voice” радио и телевизия.
Mихаела дойде на гости в офиса на Cosmo, за да си поговорим за изминалото лято, за впечатлението й от турнето, както и за бъдещите й проекти.

Cosmo: В края на почивния сезон сме, каква е равносметката ти за цялото лято?
М.Ф.: Много, много хубаво лято имах. Участвах в 3 турнета. Съответно много музика,и много хора, които са там, за да слушат музиката, която правя. Много слънчево и много зареждащо. Разбира се, имаше капка умора от пътуването, но пък някакси енергията, която хората ти връщат не те оставя.

Cosmo:Успя ли да си починеш все пак, при толкова много пътувания и ангажименти?
М.Ф.:
Да, на два пъти по няколко дни. Успях да направя една почивка на българското черноморие и една в родния ми град – Велико Търново със семейството, където се чувствах съвсем като принцеса.


Cosmo:Сега идва есен, какво ти предстои?
МФ:
  Съвсем скоро на 10ти септември, излиза една песен, моя, която е част от кампанията „Зелената песен на България” ( Ето, малко ще ти изпреваря въпроса). Всъщност част от лятото ми беше това, да се готви тя – да може да се изпипа всеки детайл, да може да се подготви видеото. Хубаво е да има такива поводи, за да се прави авторска българска музика. И едно турне ми предстои, даже май ще бъдат дори две. Така „ на есен с песен”, ново 20. Различното този път е, че тези турнета ще бъдат в зали, а не в клубове или на големи сцени и площади. Което за мен е една много хубава емоция, защото мястото на музиката според мен е на точно такива места.

Cosmo: Какво е името на новата ти песен?
М. Ф.:
“Приливи и отливи”. Това природно явление е метафора за съответно приливите и отливите в отношенията между хората. Наистина идеята е вдъхновена от природата. Самата кампания е за по-зелена България, за опазването на околната среда. И съответно вътре съвсем метафорично са претворени някакви такива нещица.

Cosmo: Планираш ли скоро да запишеш по-бавна песен?
М.Ф.:
Тази песен е по-бавна. Тя е много нежна, много феерична. Показва ме в една така по-женствена страна, което не винаги е характерно за мен. Иначе, зад нейната реализация седи същия екип. Повечето хора са същите, с които съм работила и с досегашните песни. Видеото е на Васил Стефанов, Графа е автор на текста и на музиката. Някак си, когато природата те вдъхновява може да направиш нещата по-лични и мисля, че ще се получи. Нямам търпение хората да я видят, защото е нещо много по-различно. Ще ми бъде интересно да видя как ще се приеме.


Ново в Cosmo