Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Вики от “Мастило” - непростимо секси

Илияна Димитрова
 

Оценка: (0/5)

 

 

Група Мастило с нов клип

На 30 септември група  "Мастило" представиха в столичен клуб клипа си "Ела, ела". 

Вики от “Мастило” - непростимо секси

Продуцент и разпространител е MastiloMusic. Музиката на парчето е на Нина Илиева, а аранжиментът е направен от Десислав Данчев - Десо. Видеотокъм "Ела, ела" е под режисурата на Цветомир Матев (TNBS films), оператореДелян Георгиев, а в клипа участва чаровния актьор Явор Бахаров.

Ето какво казаха Вики от “Мастило” и Явор специално за Cosmo:

Вики, разкажи ми за снимките на клипа към „Ела, ела”?

Беше доста натоварено. В този клип трябваше да сменя изключително много визии, за първи път снимаме с толкова промени в грим, коса, дрехи. Не знам дали момчетата осъзнават колко много усилия полагаме, за да сме хубави за тях. Искахме супер натурална визия, която е най-трудна за постигане – да си без грим или доста напудрен е лесно,  ние все пак успяхме да уцелим златната среда.

Колко време снимахте?

Два дни, времето беше разкошно.  Аз пък отдавна исках да има куче в наш клип – е, появи се голдън ритрийвърката Роя, и режисьорът Цветомир Матев я в ключи в снимките. Та си казах: „Когато мислиш в една посока и много искаш нещо да ти се случи, то се случва”

Явор Бахаров как попадна в клипа?

Вики от “Мастило” - непростимо секси

Търсехме хипстърски изглеждащ човек, който да има и бунтарски имидж, и по-сериозен такъв. Явор в „Под прикритие” има такъв, гангстерски имидж – в костюм, с изправена коса, точно това исках, без да копираме изцяло визията в сериала. Ролята му на отегчено от работата си юпи, което търси нещо различно, за да се забавлява, се получи страхотно.

Какво е посланието на клипа?

Че свежите, динамични млади хора трябва да останат тук, не да напускат страната, имаме нужда от тях тук. Имам чувството, че всички заминават навън, поголовно се изнасят от България. Надявам се младите да намерят причина да останат, защото тук има нужда от свестни хора. България има страхотна природа. Може да звучи като клише, но аз съм живяла на много места, и никъде не е същото. Тук са и семействата ни, корените ни. Да, не е лесно да останеш, но пък понякога човек се нахъсва още повече, когато има пречки пред него да прави онова, което иска.

Кое най-важното нещо за едно Cosmo момиче!

Момичета, бъдете себе си, защото момчетат ви харесват точно такива, каквито сте.

 

Яворе, как се чувстваше по време на снимките, готино ли беше усещането?

Бях в хубава компания, с приятели. Не го приех като работа, а като удоволствие. Аз снимам музикални клипове само с приятели.

Хареса ли ти стайлинга в клипа?

Най-вече това ми хареса –младежко и усмихнато, какво повече? На мен ми хареса, че в клипа се отделя повече внимание на Виктория, тя излъчва много приятна енергия. А и приятелите ни от H&M направиха нещата още по-красиви и лесни.

Клипът е много романтичен. Любовта как те променя?

Положително, разбира се, и действа доста успокояващо. Иначе ергенският живот е скъп и травмиращ. Когато има любов, ставам по-уравновесен и спокоен. Това пожелавма и на всчки около мен  - да им бъде по-лесно и щастливо и да има много любов!


Ново в Cosmo