Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Магнетичният Владо Карамазов - „Сексът за една нощ не е за мен...“

от Росица Иванова
 

Оценка: (5/5)

 

За теб повратна точка бе шоуто Survivor. На какво те научи престоят ти на острова и как те промени?

Наистина това шоу е повратна точка в живота ми, защото до този момент  отказвах всички ангажименти свързани с телевизия. Когато Евтим Милошев ме избра за водещ за мен това беше голяма крачка, дори като взимане на решение. Много се колебаех дали да приема това предизвикателство, защото всяка голяма телевизионна изява, като тази  има своите последствия. Никога не съм бил изкушен идеята да стана популярен в цяла България и да ме познават толкова много хора. Непрекъснато премислях дали това участие в Survivor няма да попречи на професията ми. Това, че бях голям фен на това реалити  предопредели аз да се съглася да стана негов водещ. Survivor изисква невероятна дисциплина. Аз лично съм изключително дисциплиниран човек, но въпреки това не ми беше лесно – снимките продължават 2 месеца и половина, на открито и са без нито един ден почивка, условията за работа са много трудни, поради страхотните жеги. Започваме работа обикновено към 14ч., когато е и най-горещо. Миналата година измериха 46 градуса на сянка – беше пълен ад. Признавам си, че ми прилоша от жега по време на една от игрите. Имаше и изобилие от змии и всякакви неприятни буболечки, но това не ме притесняваше. Но въпреки всичко това на мен ми харесва това преживяване. С екипа станахме изключително близки приятели.

Някога мечтал ли си да бъдеш участник в Survivor?
Преди да бъда водещ имах силното желание да бъда участник. Но мисля, че след като видях за какво става дума не ми се иска вече да съм участник. Едва ли бих преживял липсата на хигиена и глада. Не съм от хората, които могат да гладуват. То и едва ли някой ще ме покани, тъй като аз знам прекалено много неща, участвал в създаването на този формат предаване и знам много от тънкостите…а и няма да бъде честно спрямо другите участници, ако човек като мен се съзтезава с тях.  Така, че никога не бих участвал….всъщност думата никога не е точна. Не е хубаво човек да се зарича и да казва никога…не се знае какво ще му се случи.

Мис Панама се снима в Сървайвър...Извън снимките имаше ли комуникация с нея?
 Мис Панама се снима миналата година  в Survivor. Не съм имал възможност да комуникирам с нея. Единствено участвах в избирането. С колегите ми влезнахме в една от тамошните агенции за модели и си избрахме най-хубавата, според нас. Просто имах пръст в избора на тази жена, но на снимките не съм бил, когато тя снима. Всички казаха, че била изключителна…много приятно, лъчезарно и отворено момиче. Мис Панама прие тази работа присърце и много се възхищаваше на тези хора. Казват, че като видяла участниците се била стреснала много. Нейното участие беше към края на формата. А тогава вече всички оцелели участници изглеждат много окаяно. Момичето беше един вид като награда. Но аз само давам наградите, но не ги придружавам. Когато се снима награда се снима успоредно нещо друго.

Какво мислиш за войната между половете?
Тази война е безсмислена. Според мен няма значение дали е мъж или жена, всичко се отнася до същността на самия човек. Ако ти си лош и гаден ти си такъв, ако си добър ти си добър…няма значение полът ти. И за това гледам да не слагам нищо под общ знаменател.

Романтичен ли си?
Не съм романтичен. Вярвам в истинското приятелство, в истинските неща между хората.

Суетен ли си ?
Суетен съм в рамките на нормалното. Обичам да си купувам дрехи. Но го правя най-вече с цел разтоварване, а не да се представям пред хората.
Kakва е формулата за успешна връзка?
Такава формула не същесвтвува. За жалост всички хора около мен, 99% имат неуспешни връзки. Това е проблем на времето, в което живеем. Всичко е една мега лудница, всички имаме в главите си милиони неща и го няма спокойствието, непрекъснато нещо ни тормози. Цари някъв пълен хаоси от този хаос, като че ли не може да просъществува семейството, такова каквото сме си го представяли и го е имало едно време.

Какво ще направиш ако имаш един милион?
Имам една къща и бих я направил супер яка….някой ден наистина ще я направя. С другите пари бих пътешествал….Но всъщност никога  не съм имал един милион и няма да имам…като се замисля не ми трябва. Според мен  толкова много пари биха ме натоварвали. Но ако все пак ги имам ще си живея по същия начин. Няма да започна да ходя по някакви „17 звездни” хотели, абе каквото правя в момента ще го правя и с един милион.

(цялото интервю с Владимир  Карамазов може да прочетете само на  страниците на августовския брой на сп. COSMOPОLITAN. )


Ново в Cosmo