Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Лора Караджова: "Дано всеки намери Рая в половинката си"

Илияна Димитрова
 

Оценка: (5/5)

 

 

"Нямам дори една изкуствена мигла по себе си", казва певицата.

Лора Караджова: "Дано всеки намери Рая в половинката си"

Лора, как определяш стила си?

Лора Караджова: "Дано всеки намери Рая в половинката си"

Пея R&B Soul, но малко ме е страх да давам категорични определения за стила си, защото не мога да се сравнявам с всички R&B кралици. Това е любимият ми стил, израснала съм с тази музика, напълно е превзела съзнанието и душата ми.

Сама ли избираш визията, с която да излезеш на сцената?

За по-малки изяви разчитам на собствения си вкус, и сама решавам какво да облека и с каква прическа да бъда. В повечето случаи обаче се вслушвам в съветите на Женя Димова, която се грижи за стайлинга на балета, с който работя – балет „Нова”. Антония от Knappсъщо много ми помага, особено когато снимам клиповеили имам участия в награждавания и други по-големи събития. Аз разбирам само от пеене и оставям професионалистите да се грижат за визията ми.

Цветът на косата ти естествен ли е?

Да, никога не съм се боядисвала. Нямам дори една изкуствена мигла по себе си, тези неща не ме кефят. Според мен човек изглежда най-добре, когато е естествен.

Като се върнеш назад има ли момент, в който като погледнеш снимки, си казваш „изглеждам ужасно!“

Да. Когато гледам видео и снимки от преди 10 години, не се харесвам никак. Карат ме да осъзнавам  колко бързо минава времето. Но пък може би след още толкова години пак ще смятам, че сега съм изглеждала нелепо.

Тотално си една от най-добрите фигури в българската музика, само ген ли е или правиш и нещо специално за тялото си?

Не мога да стоя на едно място дълго време, направо не издържам ако не отида във фитнеса. Тренирам доста – през ден съм или на фитнес, или на бокс (само за тонус, не участвам в спаринг, защото винаги ме удрят). Внимавам и какво ям, защото границата е много тънка, а и аз съм дребна, и 2 килограма да кача, ще ми проличат веднага.  Преди посещавах и йога часове, и мисля, че всеки човек трябва да опита – йогата е страхотна.

В новия ни брой много акцентираме върху мотивацията - кое те кара ходиш на фитнес редовно?

Лора Караджова: "Дано всеки намери Рая в половинката си"

Непрекъснато съм на сцена, а хората, които ме гледат искат да се наслаждават на това, което виждат, трябва да изглеждам добре. Но тренирам най-вече заради себе си – излизайки от залата усещам как тялото ми диша, чувствам се силна.

Посланието на общия ви проект с Кристо е, че трябва да намерим рая в човека до себе си – а какво да правим, когато открием в човека до нас... Ада?

Трябва така да живеем, че да си доставяме удоволствия и да бъдем щастливи. Ако пък случайно намерим Ада в човека до себе си, да бягаме бързо. Пожелавам на всеки да се чувства като в рая с половинката си, да намери сродната си душа.

Това не е ли доста трудно?

Да, трудно е. Това е магия, която не се среща често в живота. Ако случайно попаднем на нея, трябва да направим всичко възможно да я запазим колкото се може по-дълго.

Как познаваш „твоя” човек?

Усещам, че ме привлича много и в същото време ме допълва – така го познавам. Важно е да имаме еднакви интереси,  за да имаме какво да правим заедно в тоя живот.

Участваш в много силни колаборации, но какво още трябва да се случи, за да видим твой продукт?

Лора Караджова: "Дано всеки намери Рая в половинката си"

Скоро ще излезе моя самостоятелна песен, въпреки че в нея пак мъничко участие има Криско. Просто ми е по-интересно да работя по проекти с други хора, забавно е. Докато правим песента е страхотно, а и после, при готовия продукт усещаш разнообразието в него. Мисля, че когато пее само един изпълнител, в един момент започва да става досадно.

И все пак - какво чакаш, за да направиш изцяло собствен проект?

Все ще дойде нещо, което да ме подтикне към това. Всеки изпълнител мечтае да направи нещо велико. Мисля, че моментът при мен не е дошъл, въпреки че работя здраво. И все пак, мога да кажа, че не съм чак толкова амбициозна, не го мисля непрекъснато.

Кои са трите песни, на които увеличаваш звука в момента (ок, без Paradise)?

Royalsна Lorde напоследък ми е много, много любима,слушамРиана, разбира се, а когато пътувам пускам на макс Шаде.
 


Ново в Cosmo