Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Килата, baby!!! - eксклузивно за Cosmopolitan.bg

Гергана Ботева
 

Оценка: (0/5)

 

 

100 Кила!!!

100 Кила - рапърът, който безспорно пусна едни от най-големите хитове в БГ хип-хопа през изминалата 2012 година.

Килата, baby!!! - eксклузивно за Cosmopolitan.bg

Рапърът 100 кила е познат повече с псевдонима си, но истинското му име всъщност е Явор Янакиев. Освен с микрофон в ръка, често можем да го видим и като DJ зад пулта на едни от най-яките клубове в столицата и из страната.

Здрасти, Яворе, как си?
Здрасти, супер съм. Ти как си?

Хайде да си побъбрим за неща, различни от музиката, съгласен?
Става, брат. Давай!

Кое е общото между секса и пеенето?
Кое е...Че идва от душата може би, че идва отвътре...И за двете неща се иска да погледнеш отвътре, не само повърхностно. При мен случая е водата, която отделям, така наречената ми пот. И в секса, и при пеенето смъквам по 2 литра вода от мене. Това ми е много общо да ти кажа. А! И накрая чувам аплодисменти и на двете (смее се).
Какво мислиш за секса за една нощ?
Общо взето, щом е за една нощ, не съм го мислил много. Зависи от жената. Има някои жени, които са толкова готини, че не бих го приел. Бих искал да се видим и на следващия ден и да стане нещо по-сериозно. Има някои жени, които са...точно на мястото за секс за една вечер.

Какви жени предпочиташ – по-разкрепостени или по-консервативни?
Ами...те се делят на повече видове. Има и един друг тип жени, които са си достатъчно разкрепостени, но пък и напълно дискретни в това какво можеш да очакваш от тях в леглото, така че предпочитам точно тоя тип. Те са по-сдържани, по-загадъчни и се надявам, че загадката няма да остане там, където сме пили кафе. А да стане така, че е имало за какво да я пазя тази загадка.


Романтичен ли си?
(иронично) Много. Наистина.

Кое е най-безумното нещо, което си правил в името на любовта?
Безумни неща в името на любовта не съм правил… Я, чакай да помисля...защото съм сигурен, че има за какво. Много пъти съм натяквал на бившата ми приятелка, че съм направил нещо специално заради нея. Жалко, че сега не мога да се сетя едно поне от тях....Но, да речем, че не съм правил откачени неща в името на любовта.

Кое е първото, с което те впечатлява една жена?
Може би присъствието й ...и отношението й към нещата около нея, картинката... И ако добавиш едни хубави крака, всичко е наред.

Кога се влюби за първи път? Разкажи ни за нея?
Много отдавна беше. Не мога да ви разкажа много. Едно момиче от Велико Търново – Ани Николова, с което изкарахме едни чудесни 3-4 години. Тя е много готино момиче.

Колко пъти си се влюбвал?
Колко...два пъти май, досега...

И как завършиха историите?
Сега съм сам. Общо взето нямам останал отпечатък от тези две връзки. Научил съм много от тях и затова може би... Сега предпочитам да  давам яко тяга на работата ми. Има едно момиче, с което така се чуваме, дъра-бъра, нали, и се виждаме, и поддържаме по-близки отношения, но за влюбване ми е рано още.

Писал ли си песен за жена?
Да. „Устните на луната”, парчето от „По-добре гаден, отколкото гладен”, продуциран от Ар енд Би рекърдс, първият ми албум. Тази песен е точно за първата ми любов – Ани Николова, за нея съм я писал тази песен.

Как устояваш на красивите жени?
Килата, baby!!! - eксклузивно за Cosmopolitan.bg

Не знам как им устоявам. Гледам си работата. На мен интересите ми са към финикийците, те ме интересуват повече от жените. Особено ако има някоя, която е свикнала всички да й обръщат на нея внимание, ей точно тази ще ме пропусне. Аз търся нешлифованите диаманти, които... просто им трябва човек да ги открие и те започват да светят като слънце.

А ти търсиш добра, нормална и покорна жена, така ли?
Покорна е слабо казано. Моите връзки са били с много силни жени със собствени бизнеси и неща, които нали се сещаш, те спят  по 4 часа, точно както и аз. Покорна...не, но искам добра жена.  В крайна сметка, аз съм си много голям добряк, колкото и да съм импулсивен и нервен, всъщност съм си... много лесно можеш да се разбереш с мене.

Имаш ли друга страст освен музиката? Исмаш ли странични проекти?
Музиката ми е основната работа. Страстта ми са автомобилите. Аз съм бил и футболист преди това в Спартак Варна за 7 години. Обичам да играя футбол, но не и да го гледам. Просто...страст са ми и пътуванията в чужбина...и хубавите коли.

Какво ти предстои в професионален план?
Предстои ми един уникален проект, който просто ще ви разбие, един дует, но не искам да говоря сега, докато не стане. Предстои ми да направя уникално парче, но няма да говоря сега, ще видите сами. Очаквайте нещо страхотно...


Виж ощеНово в Cosmo