Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Нашето Cosmo момиче Дара - само на 18 и вече звезда

 

Оценка: (0/5)

 
 

Дарина Йотова, както се води по документи, Дара - псевдонимът, с който я познават феновете, или просто покемона К`во не чу – както я наричат във Virginia Records! (заради начина, по който тя изговаря заглавието на песента си „К`во не чу“)

Нашето Cosmo момиче Дара - само на 18 и вече звезда

Тя има изключително сладка усмивка, която рядко слиза от лицето й, и  зареди с положителна енергия екипа ни, още буквално с влетяването си в студиото.

И макар денят й да не беше започнал по най-обещаващия начин – показа ни счупения си телефон и ни разказа за спънките заради неработещата си дебитна карта, лицето й сияеше.

Дара и Слав (грим)
Дара и Слав (грим)

„Аз съм късметлийка“ - ни сподели Дара отгоре на всичкото и не спести отговорите на никой от въпросите ни. А ние бяхме любопитни да разберем всичко – какво да очакваме от нея, как вървят нещата й на любовния фронт, кое я изкарва извън кожа и кое я кара да се усмихва.

Ето така се снима корица за Cosmo с ДАРА!
Ето така се снима корица за Cosmo с ДАРА!

С онази заразителна усмивка, с която печели феновете си. Тези, които от уста на уста си разменят телефонния й номер, само за да й звъннат (разбира се, в най-неподходящия момент), за да попитат просто: „Хей, как си?“ „Не бива хората да ме съдят прекалено строго заради това, което чуват или четат за мен - споделя ни тя, докато я снимаме. - Та аз съм още тийнейджър, само преди броени дни навърших 18. И това е колкото хубаво, толкова и не хубаво...“

Когато те спират хората по улицата, какво искат от теб?

Селфи :). Понякога толкова ми се иска да им кажа „не“. След участие съм, изморена, не приличам на човек, но знам, че не е редно.

Каква си, когато си насаме със себе си?
С кецове. Момичето от квартала. Пич. Може би зодията и асцендентът ми помагат да се разбирам толкова много с хората. Зодия Дева съм, а асцендентът ми е между Скорпион и Стрелец. Не ми харесва, когато някой по-голям от мен дойде и ми каже, че съм малка и нищо не разбирам. Чакай сега, не ме познаваш, не знаеш през какво съм минала, за да ме определяш. Порастването не е само на години, а и до осъзнаване.

 

Кажи ми честно колко пъти провери в интернет какво се пише за теб?
Не проверявам. Но винаги се намира кой да ми каже. Не се нервирам, не ме притесняват хейтърите, дори ме разсмиват. Наскоро беше излязла статия, заради която родителите ми планират да заведат дело. Аз ги подкрепям и ми се иска да предприемем тази крачка. Представете си колко хора са повярвали на написаното. А аз тогава дори нямах 18 години.

С Дара винаги е забавление!
С Дара винаги е забавление!

 

За любов намираш ли време?
За момента нямам нужда, самодостатъчна съм си.

В кои моменти си романтична?
Зависи от човека, с когото съм, зависи къде сме... Не обичам да говоря за тези неща, предпочитам да ги изживявам. А и самата аз не знам точно каква съм, не спирам да изненадвам себе си. Ако ме попиташ след няколко дни същото, отговорът ми ще е различен. Не съм непостоянна, по-скоро определям това като част от развитието ми. Амбициозна съм, поставям си цели и ги гоня докрай.

Кое място би искала да посетиш в най-скоро време?

Уау, много искам да отида на концерт на Джъстин Бийбър, с ВИП билет, отзад зад сцената.

ВИЖ ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ НА ДАРА -  В НОВОТО COSMO, брой 10, търси от 22 септември!


Виж ощеНово в Cosmo