Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

AVON Voices сбъдва мечти

Cosmo
 

Оценка: (0/5)

Както вече ти казахме AVON Voices дава уникален шанс на жени от целия свят да блеснат със своята история, песен и дух. А световноизвестните музикални звезди Фърги, Наташа Бедингфилд и Даян Уорън оценяват гласовитите дами.

AVON Voices сбъдва мечти
AVON Voices сбъдва мечти

Звездното жури на AVON Voices стесни възможностите за избор до над 175 гласа и 7 от тях са български! След завръщането си от Париж момичетата се съгласиха да ни разкажат повече за себе си. Виж какво научихме!

AVON Voices сбъдва мечти
AVON Voices сбъдва мечти
25-годишната Антония Маркова от Пловдив участва в конкурса с песента(You Make Me Feel Like A) Natural Woman. Тя се изявява като водеща на някои форуми и е работила в телевизия като водеща на музикални предавания. Преди година завършва магистратурата си и вече е дипломиран инженер технолог на виното. Смята, че е безнадеждно позитивна, лъчезарна и усмихната, дори когато е тъжна.

Cosmo Защо реши да участваш в конкурса AVON Voices?
Антония Възможността, дадена ни от AVON Voices, е уникална и защо не точно тук и сега да се сбъдне точно моята мечта? Упорита съм и обичам да се доказвам и да проверявам себе си. Музиката е моят живот и смятам, че имам силите и таланта да се боря. Искам светът да разбере за мен. Така ще се почувствам част от света. Подкрепата на моите приятели и на моите родители ми дава куража да участвам смело в такива амбициозни конкурси.

Cosmo С какво се гордееш?
Антония На първо място с родителите ми, които винаги са до мен и ме подкрепят. Те са ми дали най-ценното и се гордея, че са ме направили това, което съм – истинска и упорита - те вярват в мен и застават плътно зад таланта ми. Гордея се с приятелите и неприятелите си, защото всички са ме научили на нещо. Гордея се с изборите, които съм направила в живота си и с това, че не съм правила компромиси със себе си. А ако някога ми се е налагало да направя компромиси, то те не са ме карали да съжалявам и не са ме променили радикално. Най-удовлетворена и горда съм от факта , че се занимавам с това, което обичам и което ме прави щастлива.

Десислава Златева от Горна Оряховица участва в AVON Voices с песентаQue Hiciste. Тя е само на 18 и освен да пее, обича да решава задачи по математика. Смята за себе си, че е упорита, безгрижна, емоционална и чувствителна и за участието си в AVON Voices разчита на това, че дава всичко от себе си, когато прави нещо, настроена е позитивно и се надява да получава същото в замяна.

AVON Voices сбъдва мечти
AVON Voices сбъдва мечти

CosmoОткога датира любовта ти към музиката?
Деси От родителите си знам, че когато съм била на 3 съм се събуждала с песен на устата, а именно песента за Буратино Аз съм малко дървено човече.

Cosmo Каква е най-голямата ти мечта?
Деси Животът е пред мен и имам куп мечти... Например да направя дует с Мат Покора, и да съчетавам музиката и математиката по някакъв начин.

22-годишната Екатерина Иванова от Несебър участва в конкурса с песентаA Thousand Miles. Тя е от музикално семейство и учи графичен дизайн в Нов Български Университет. Обича да пее, откакто се помни. Най-голямата й мечта е да прави своя музика, точно каквато тя иска, да намери музиканти, които да мислят в същата насока и да се получи нещо наистина добро. Има мания, свързана със зайци и такава, свързана с Куба.

undefined

CosmoКои са качествата, на които разчиташ, за да победиш в конкурса?
Екатерина Уверена съм в гласа си. Харесва ми нещата да се случват естествено. Не умея да преекспонирам емоциите си, не си падам по силовото пеене и не бих изпяла нещо, ако не ми харесва, с цел да покажа гласови данни. Разчитам на това да съм себе си, независимо дали ще ме доведе до успех. Стремя се най-вече да придобия ценен опит и това определено се случи в Париж, благодарение на AVON.

Cosmo Какво е хобито ти?
Екатерина Обичам да рисувам с масло, да снимам и да чета, но най-вече – да пътувам. Лесно приспособима съм и обожавам да съм на път.

AVON Voices сбъдва мечти
AVON Voices сбъдва мечти
Ива Иванова се явява в конкурса с песента Over The Rainbow. Ива е от Варна е на 28 години и е студентка в Икономически Университет – Варна със специалност Туризъм. Смята за себе си, че е „една голя-я-яма усмивка и едни голе-е-еми очи. Отвъд физическото изражение се крие едно спокойно момиче, което иска да се радва на живота такъв, какъвто е“. За да победи в конкурса AVON Voices разчита на своите талант, отговорност и дипломатичност.

CosmoОткога датира любовта ти към музиката?
Ива Още откакто не се помня! Имам записи, направени от моите родители, когато съм била на 3-4 годинки. Това е една стара аудио касета, на която „мощно“ извивам глас с всички песни, научени тогава в детската градина.

CosmoСамо с музика ли са свързани мечтите ти?
Ива Не, разбира се. Професионална кариера с музика е една от мечтите ми. Мечтая също за голямо семейство и деца, мечтая за повече усмивки върху лицата на хората, с които се разминавам по улицата, мечтая да отида в Южна Америка.

AVON Voices сбъдва мечти
AVON Voices сбъдва мечти
Йоанна Томова от София е на 20 години и участва с песентаOne Moment In Time. Описва се като талантлива, забавна, креативна и готова на предизвикателства. Музиката е в живота й, откакто се е родила - майка й е пианист, композитор и вокален педагог, а брат й е цигулар и също пее – но освен това тя учи Право в Софийския университет. Мечтае си да пее с Фърги на финала на AVON Voices, а пеенето в госпъл формация смята за свое хоби.

Cosmo Защо реши да участваш в конкурса AVON Voices и на кои свои качества разчиташ?
Йоанна Обичам да пея и реших, че това е страхотна възможност да бъда оценена от звездното жури на AVON Voices. Най-вече разчитам на гласа и артистичността си.

CosmoКак би се включила в каузата на AVON за превенция и предотвратяване на домашното насилие над жени и деца, ако станеш известна или си една от финалистките (а защо не и голямата победителка) в конкурса?
Йоанна Бих изпяла песен, с която да покажа на жертвите, че не са сами и че трябва да се изправят срещу насилника и да потърсят помощ и бих  работила за тази кауза, участвайки в концерти и други мероприятия.

AVON Voices сбъдва мечти
AVON Voices сбъдва мечти
Михаела Филева от Дебелец участва в конкурса с песента Hello. Тя е на 19 години и е завършила е математическа гимназия във Велико Търново и до голяма степен математиката е част от нея и до сега. Посвещава времето си на музиката по всякакви начини – пеене, свирене на пиано и китара, танци - а след като я приели в Националната музикална академия със специалност поп и джаз пеене, вече е успяла да превърне всички свои хобита в ежедневие.

Cosmo Кои са качествата, на които разчиташ, за да победиш в конкурса?
Михаела Разчитам главно на емоцията, която влагам докато пея. Когато един певец пее с чувство, това се усеща и се предава на аудиторията. За мен музиката е магия и се надявам с изпълненията ми да правя всеки, който ме слуша част от тази магия.

Cosmo С какво се гордееш?
Михаела Екзюпери е казал, че „човек е толкова голям, колкото големи са мечите му“. Аз бих перифразирала този цитат, че „човек е толкова голям, доколкото успее да запази себе си по пътя към мечтите си“.  Да реализираш копнежите си е въпрос на време и упоритост, важен е човекът, в който се превръщаш след изминатия път. Гордея се с принципите си, гордея се с начина, по който съм избрала да живея живота си.

AVON Voices сбъдва мечти
AVON Voices сбъдва мечти
Симона Велкова от Несебър участва в AVON Voices с песента That's The Way It Is. На 20 години е и е студентка в Англия. Обича да пее, откакто се помни и мечтите й са свързани преди всичко с музика като една от тях е да стане световно известна изпълнителка. Описва себе си като един обикновен човек, който има своите мечти, цели и страхове.

CosmoКакво не знаят хората за теб?
Симона Хората не знаят колко усилия съм положила и колко саможертви съм направила в преследването на мечтите и целите си.

CosmoКак би се включила в каузата на AVON за превенция и предотвратяване на домашното насилие над жени и деца?
Симона Бих искала да помогна за по-голямо популяризиране и гласност на тази кауза, тъй като смятам, че основният проблем при жертвите на домашно насилие е страхът им да потърсят помощ. Поради тази причина мисля, че най-важно е да се вдъхне смелост на тези хора, за да осъзнаят, че няма нищо страшно в това да се борят за себе си и да вярват, че винаги ще има хора, които ще ги подкрепят.


Ново в Cosmo