Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Ангел и Моисей - ексклузивно за cosmopolitan.bg

автор: Илияна Димитрова
 

Оценка: (5/5)

 

 
 

Специално за Cosmo Ангел и Моисей говорят за музиката, любовта и вдъхновенията:
„Ако можех да върна времето, бих променил само няколко казани от мен думи”, казва едната половинка от звездния дует

Ангел и Моисей - ексклузивно за cosmopolitan.bg

 

След много слухове за раздяла, вие двамата отново сте с общ сингъл. Кои бяха най-забавните моменти от снимките на „Спомняй си”?

Aнгел: Слухове, слухове… и жълтото трябва хляб да купува, разбирам ги напълно. А относно моментите, сещам се на кадрите с много огледала, колко разногледи станахме, хаха. Снимахме с кран, отгоре и идеята беше обектива да си играе с различните отражения в огледалата, а ние да гоним с поглед камерата, през огледалата. Голяма лутаница беше, но резултатът в крайна сметка е налице! :))

Моисей: Слуховете за съжаление са част от ежедневието на всеки от нас. Още откакто сме дует с Ачката след нас вървят подобни слухове, и сме свикнали с тях. Сигурно един ден, когато всеки от нас си тръгне по някакъв свой си път, хората най-накрая ще се успокоят и ще си кажат – „ето на, знаехме си че има нещо” JНие се събрахме супер случайно и на шега, и не сме си мислили, че ще работим заедно завинаги.  Засега обаче музиката все още ни събира, което не означава че затваряме себе си само в рамките на дуета. Винаги когато снимаме клип или записваме песен, за мен моментът е много приятен. Атмосферата е една такава особена и вдъхновението витае наоколо.

С кой артист от българската сцена искате да направите общ проект?
Ангел:
Дълбоко уважавам Bobo and the Gang. Има пеене, има поведение, лирика… Бих джамнал с тях с кеф! Много съм партийка и с Вензи. Един слънчев, позитивен проект, какъвто е и той самия, мисля, че би ми допаднало много!

Моисей: С приятелите от Young BB Young. Засега общият ни проект е още само на приказки, но кой знае може пък да намерим време всички да го реализираме.

 

Кое е нещото, с което бихте се занимавали ако я нямаше музиката?

Ангел: Ами аз съм много захласнат по театралното изкуство, актьорската игра и киното. Бих се занимавал и с радио и телевизия… Много искам да пътувам също така. Може да излезе добър "стюардеззз" от мен, хаха! :))
Моисей: Когато ми зададат такъв въпрос се чувствам като малко момче, което се чуди какъв иска да стане като порасне. Толкова много неща ми хрумват като възможности. Със сигурност обаче с каквото и да се занимавах щеше да ми е интересно и да ме държи непрекъснато в състояние на кипене. Радвам се че въпреки това имам възможност да се занимавам с музика като професия, а не като хоби.  

 

Казвате, че животът ви е „пълен филм”. Кой филм и в чия роля сте вие (ако няма съществуващ пример, развийте сценарий)?

Ангел: Оххх, забелязали сте я тази ни паразитна фраза… Хаха! Гледам да я изкарвам от употреба, между другото. :) Но така де, лично аз под различно значение я използвам тази фраза… От една страна маските на обществото вкарват хората в роли и целият този парад на чувства и емоции, каквито и да било те, позитивни или негативни, един към друг, често се превръща в поредната холивудска продукция, в която всеки играе своята роля, за да оцелее и да се докаже. Това е "тъжен филм", драма, хаха! От друга страна филмът може да е и много смешна комедия или приключение. Сблъсквали сме се с всякакви ситуации. Правили сме гафове. Обърквали сме се, не сме били точни, примерно… И всичко, поради факта, че сме поставени в позицията да се учим от живота ПУБЛИЧНО. И всеки да ти дава акъл и гледни точки кое е правилно и кое не… абе голям филм си е това, ха!

Моисей: Понякога е сериал, понякога е екшън, а понякога такъв психо трилър, че и аз се чудя как съм попаднал в него. Минавам от роля в роля общо взето, но най-често май съм комиксов герой. Основното мото на сценария на живота ми е, че който умее да се надсмива над себе си никога няма да скучае.

 

Определете с една дума какво е за вас X Factor.
Ангел:
Постоянство

Моисей: Школа

 

Кога си казахте „Искам да съм на сцена”?
Ангел:
Когато за пръв път се качих на сцената, на актовата за в любимото ми училище 81 СОУ "Виктор Юго". Директорите и преподавателите ме насърчаваха много, за което съм им много благодарен и използвам момента да ги поздравя сърдечно! :))
Моисей: За мен сцена е живота и нямам конкретни моменти, в които да си казвам точно това. Ние с Ангел сме свирили и на улицата и пак ни е било сцена. Важното е да има с кой да си споделиш музиката, всяко ухо става публика и всяко място сцена.
 

Кой е първият изпълнител/група, на който станахте фенове и ви запали по музиката?
Ангел: Jason Mraz и John Mayer.
Моисей: Стиви Уондър, Рей Чарлз – бил съм на 7 или 8 години.
 

Сега какво си пускате най-често и на макс?
Ангел:
Ами от момента, в който инвестирах в хоум студио, си бича здраво мои си бийтове.
Моисей: В момента съм на вълна дийп хауз и минимал хауз. Като цяло търся нещо по-минималистично като звук. Понякога рязко се връщам къмолд скул R’n’B изпълнители като Брайън Макнайт и Блекстрийт.
 

От какво ви е страх най-много?

Ангел и Моисей - ексклузивно за cosmopolitan.bg

Ангел:
От предразсъдъци.
Моисей: Не съм много страхлив. Нямам фобии. Само към природата имам респект и страх.
 

А какво/кое ви вдъхновява най-силно?
Ангел:
Утрото. Все повече се убеждавам, че да посрещнеш първите слънчеви лъчи или тъкмо стихващия дъжд, след бурна нощ е безценно!
Моисей: Силните емоции, изключителните постъпки, нестандартното мислене и като цяло взаимоотношенията между хората в извънредни ситуации в живота – и много радостни и много тъжни.
 

Какво ви уморява в ежедневието?
Ангел:
Манталитета "Ставай и са махай" also known as "Аеее, къф си ти ееее?!"
Моисей: Безсмисленото говорене. Думи, хвърлени напразно в пространството.
 

Ако се наложи спешно пътуване, кои три неща ще вземете със себе си в бързината?
Ангел:
Бельо, четка, телефон + зарядно (въпреки, че толкова често го забравям… )
Моисей: Телефон, лична карта и любимата ми pillколонка за слушане на музика от Beats by Dre.

Опишете ми какво е за вас любовта?
Ангел: Саможертва. Лично пространство, в общото пространство.
Моисей: Градина, която увяхва ако не се грижиш за нея и цъфти ако я поливаш.
 

Как жената до вас може да предизвика ревността ви?
Ангел:
В моят случай не може. :))
Моисей: Не съм ревнив човек, но ако много ме провокират и аз се поддавам на такива емоции J

 

Кои са предимствата и недостатъците на това да си популярен?
Ангел:
Предимствата са, че се отварят много врати за развитие. Недостатъците, в моя случай, са че израстваш на показ. А на българина, подай му само, че някой, някъде, нещо е сбъркал.

Моисей: Предимството е че намираш много нови приятели, недостатъкът е, че не знаеш кои от тях са истински J

 

Как измервате популярността си – като ви разпознават по улицата, като ви засипват с покани за приятелство във фейсбук, или...?
Ангел:
Не я измервам, честно казано. :)
Моисей: Чрез проявата на извънреден интерес.

 

 

Кое е на първо място за вас в настоящия момент от живота ви?
Ангел:
Развитието на талантите, дадени ми отгоре. Времето.

Моисей: Здравето и близките.

 

За какво си мечтаете в близко бъдеще?
Ангел:
За читаво, смело, ерудирано, интелигентно, честно и сърцато управление. За по-малко злоба и завист. За по-малко сравнения, етикети и ненавист. За едно общество с добродетели, които не те правят "женчо", а човек на място.
Моисей: Всичките ми мечти и в близко и в далечно бъдеще да по някакъв начин свързани с хората, на които държа. Мечтая да не загубя нито един човек, който е важен за мен, а да имам късмета само да добавям такива в живота си.

 

Харесва ли ви да живеете и работите в България, и какво искате да се промени тук?
Ангел:
Знам, че патриотите ще скочат на въпреки, обичам страната си, но на кой му харесва да живее и работи тук? Такава природа имаме, толкова таланти се раждат… И двете изброени, за жалост се модифицират от намесата на определени хора, които не гледат нищо друго освен личните си интереси и дори не се замислят за общото благо. Много царици, но и много пешки… Бих променил правилата на играта.
Моисей: Харесва ми, защото обичам страната си и семейството си, въпреки че ми е трудно, така както е трудно на повечето млади хора у нас. Не бих се отказал да променям бъдещето си доколкото мога, променяйки и ситуацията около мен. 

 

Ако можехте да върнете времето назад, какво бихте променили?
Ангел:
Няколко думи...

Моисей: Доволен съм от живота си, и не бих дръзнал да променям каквото и да било.
 

Ако имаше машина на времето, в коя година бихте отишли и какво ще правите там?
Ангел:
1920 година, примерно… След Първата световна. Може би в Англия. Иконом в голямо имение на аристократи… И после щях да се присъединя към английската армия, в началото на Втората световна… Или щях да умра на фронта или да се възхищавам на Чърчил, хаха!

Моисей: Бих отишъл в бъдещето, за да изобретя машината на времето J

 

 

Пожелайте нещо на читателките на Cosmo
Ангел: Пожелавам здраве! …. хаха, глупости. Бих ви го пожелал, уважаеми читатели, ама като ги гледам тези фармацевтични кампании, пръскачки на вируси и грипове, мисля, че всичко е изцяло в Божията ръка. :) Пожелавам ви смисъл. Да се чувствате полезни за някого, който и да е това. Да сте вътрешно удовлетворени и винаги търсещи! :)

Моисей: Когато завали дъжд от проблеми, използвайте усмивката си като чадър.

 

ЛЕКСИКОН

 

Кой си ти: Момчето за всичко.
Възраст : 21
Хоби: Баскетбол и Муай Тай
Група/Изпълнител: JMSN, Kanye West
Филм: Jeux d'Enfants, BLOW, Inception и The Wolf of Wall street
Сериал: LOST, Homeland и Game of Thrones (нямам търпение да излезе новия сезон! )
Актьор/Актриса: Leonardo DiCaprio, Johnny Depp…
Книга: Напоследък чета Софистика - кратки истории, притчи, биографии…
Храна: Тараторрр с топъл, ръчен хляб !
Питие: Водка с портокалов сок
Цвят: Зелен!
Животно: Кон
Футболен отбор: Не гледам футбол
Политик: Всички са ми любимци, особено леприкона!
Идеалната ваканция: остров Тенерифе! Направо за живеене!
Идеалната жена: вярната и обгрижващата
Отровата : Лъжата
Противоотровата : Смирението
Колко мечти имаш: Една - да оставя следа
Коя е мечтата „НАЙ”: На горният ред
За какво лъжеш: Възпитан съм да не го правя.
Прошката е: екстрата миля
Музиката е: катализатор
Публиката е: каквато си я направиш.

 

Кой си ти:Моисей
Възраст: 22
Хоби: разпространител на щастието
Група/Изпълнител: Stevie Wonder
Филм: Ray
Сериал: Californication
Актьор/Актриса: Jamie Foxx
Книга:  Истории от света на диска
Храна: всичко
Питие: всичко
Цвят: червен
Животно: тигър
Футболен отбор: Manchester
Политик: никой
Идеалната ваканция: Непал
Идеалната жена: нямам идеал и изискване за жени
Отровата: безразличие
Противоотровата: смирение
Колко мечти имаш:малко, повече са целите
Коя е мечтата „НАЙ”:  щастлив
За какво лъжеш: за да спестя неприятната истина на някой
Прошката е: зависи от постата хаха
Музиката е: най-добрия душевен приятел на човек в живота
Публиката е:  катализатора на енергия, който ме зарежда да давам всичко от себе си


Ново в Cosmo