Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Вътрешен авторитет

Cosmo
 

Оценка: (5/5)

Вътрешен авторитет
Авторитетът се свързва с аспект от дизайна ти, който влияе на взимането на решенията ти. Макар че взимането на решения е тясно свързано със стратегията ти, вътрешният ти авторитет определя начина, по който ще използваш стратегията си. Вътрешният ти авторитет се определя от определени центрове в личната ти хюман дизайн карта, които имат най-мощно влияние над теб, когато взимаш решения. Не всички центрове носят авторитет, така че личният ти вътрешен авторитет зависи от твоя тип.

Вътрешният ти авторитет зависи също от условията в живота ти и емоциите, които те карат да се чувстваш добре.

Има само пет възможни типа Вътрешен авторитет, които можеш да притежаваш. От тях само един е твоят единствен и неповторим вътрешен авторитет. Никой няма повече от един вътрешен авторитет.

Много лесно можеш да разбереш своя, след като генерираш личната си карта.

1 – Центърът на слънчевия сплит. Ако имаш дефиниран този център (тоест не е в бяло), значи това е твоят вътрешен авторитет. Няма значение дали имаш и друг дефиниран център. Дефинираният център на слънчевия сплит е най-силен от всички други центрове.

2 – Сакралният център. Ако центърът на слънчевия ти сплит не е дефиниран, но сакралният ти е такъв (не е бял), значи сакралният център е твоят вътрешен авторитет.

3 – Центърът на далака. Ако центърът на слънчевия сплит и сакралният ти център не са дефинирани, но центърът на далака ти е дефиниран и не е в бяло, значи той е твоят вътрешен авторитет.

4 – Центърът на сърцето/егото. Ако в личната ти карта горните 3 центъра не са дефинирани, а центърът на сърцето/егото е дефиниран, значи той е твоят вътрешен авторитет.

5 – Центърът Г. Ако горните 4 центъра не са дефинирани в личната ти карта, докато този е, значи вътрешният ти авторитет е центърът Г.


Ново в Cosmo