Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Твоят тип според хюман дизайн

Cosmo
 

Оценка: (5/5)

Твоят тип според хюман дизайн
В твоята лична карта е описан и типът ти според Хюман дизайн. В системата на Хюман дизайн има пет типа. Всеки от тях има специфична стратегия за взимането на силни решения. Типът ти се определя от определенията в картата ти. И тъй като твоят тип определя стратегията ти, е съществено да знаеш поне най-важното за този аспект от дизайна ти.

Как да разбереш типа и стратегията си
Типът е най-важното нещо, което разбираш от своя дизайн. Знаейки какъв е той, можеш да научиш стратегията си. Следвайки стратегията си пък, ще изживееш своя „хюман дизайн“. Ще взимаш по-добри решения и ще изживееш живота си най-пълно. Има пет основни типа: манифестори, генератори, манифестори-генератори, проджектори и рефлектори. Типът ти се определя от центровете, които са дефинирани в личната ти карта.

Стратегия: тя се свързва с начина да се държиш, така че да елиминираш съпротивата и да поддържаш процеса, който те превръща в теб. Стратегията ти не е твоята философия, тя е начинът, по който на личността ти е генетично заложено да работи. Ако не изживееш стратегията си, ще се чувстваш нереализирана.


Ново в Cosmo