Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Рефлектори

Cosmo
 

Оценка: (5/5)

Рефлекторите са най-рядко срещаният тип в хюман дизайн (по-малко от 1% от всички хора). Рефлекторите нямат нищо дефинирано в своя дизайн, на което да се уповават (нито един от деветте им центъра не е оцветен).

Рефлектори


Те отразяват хората около себе си и затова е много важно за тях да бъдат обградени от хора с положителна аура. Вероятно обичат да прекарват време с деца, защото те са създания с чиста енергия. Тези хора могат да бъдат най-мъдрите от всички нас, защото ритъмът на живота им се управлява пряко от Луната. Луната има значителен ефект над тях. Рефлекторите трябва да изчакат цели 28 дни (един пълен лунен цикъл) преди да успеят да вземат важно решение. Освен това се налага да говорят за решенията си с други хора, за да могат да го видят отразено върху себе си. Те са много индивидуални и уникални. Могат да бъдат много социални и мъдри за хората. Отнема малко време да ги опознаеш, но щом това се случи, вече ги познаваш в много задълбочена степен. Имат нужда да презареждат енергията, получена от другите, затова е добре да прекарват време сами. Ако един рефлектор не разбира как работи дизайнът му, може да се почувства много изгубен и объркан в живота си. Майкъл Джексън е известен рефлектор, както и Сандра Бълок.
 

 
СтратегияДействай след като изчакаш 28 дни в съзерцаване на действието. Налага се да изчакаш един пълен лунен цикъл.

Личната карта отдолу е на Сандра Бълок:

Рефлектори


Ново в Cosmo