Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Проджектори

Cosmo
 

Оценка: (5/5)

Около 20% от хората са проджектори. Проджекторите имат дарбата да работят добре в екип и да водят енергията на другите, Стратегията им за успех е да изчакат да бъдат припознати и поканени в дадени възможности. За тях е жизненоважно да изчакат да бъдат попитани (поканите са за големите неща в живота: брак, работа, ново жилище и т.н.).

Проджектори


Те обикновено са много чувствителни на всякакви типове енергия. Имат труден път в живота – особено ако обстоятелствата ги карат да правят така, че нещата да се случват. Тук са, за да опознават другите. Имат много горчивина – обикновено това се корени в дълбоки разочарования и липса на признание. Имат нужда от редовно признание. Те не са тук, за да „работят“, защото не притежават централен източник на вътрешна енергия. Обстоятелствата ги карат да работят и това може да се окаже разрушително за благосъстоянието им. Най-общо казано, се налага да изчакват дългомежду поканите за нови възможности, така че, докато чакат, е добре да канят другите и да предложат нещо безкористно. Хубаво е да си почиват, преди да си легнат да спят.

Проджекторите са нещо като генерали в армията или отдел Човешки ресурси в някоя компания. Те интуитивно разбират кои хора пасват най-добре за всяка задача, така че тя да бъде изпълнена. Когато получат признание и бъдат попитани, проджекторите се превръщат в чудесни лидери и могат да бъдат много мъдри. 

Децата проджектори имат нужда да бъдат поканени, за да участват в семейните дейности. Жизненоважно е за тях да получават признание и да бъдат изслушвани. Може да им се налага да си почиват и затова понякога ги смятат за малко енергични. Имат нужда от дълго време насаме със себе си, за да прочистят съзнанието си и да си починат. Известни проджектори са принцеса Даяна, Карл Маркс, Джон Ф. Кенеди.
 

 
СтратегияИзчакай да бъдеш поканена в действието.


Личната карта на Леонардо ДиКаприо, чийто тип е проджектор:

Проджектори


Ново в Cosmo