Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Манифестори

Cosmo
 

Оценка: (5/5)

Това е първият тип според хюман дизайн. Приблизително 8% от хората са манифестори, макар че всъщност всички сме се социализирали и сме свикнали да се държим като такива.


Манифестори

Манифесторите са чисто енергийни същества. Техният дизайн обуслява факта, че те не позволяват на никого да ги контролира. Те често срещат доста съпротива в живота си заради това и в крайна сметка може да се почувстват доста отритнати от другите. Манифесторите могат наистина просто да „действат“, въпреки че срещат доста съпротива, ако информират хората около себе си за това, което ще направят, преди да го направят. Хората понякога ги смятат за прекалено нахакани или този тип хора, свикнали да командват, но целта им всъщност е красива – те виждат това, което се налага да бъде свършено и просто се опитват да го свършат. Те могат лесно да се отнесат, когато имат твърде много работа и обикновено никога не молят за помощ.

Да отгледаш дете-манифестор може да се превърне в същинско предизвикателство, защото те обикновено притежават много повече сила от родителите си. Ако си майка на манифесторче, е важно да разбираш нуждата на детето си от сила и контрол, докато го обуздаваш с подходящо поставени граници. Много възрастни манифестори са били жестоко бити като деца в опит да бъде контролирана силата им. Известни манифестори са Адолф Хитлер и Зигмунд Фройд.
 

 
СтратегияИнформирай, преди да прибегнеш към действие. Ядосваш се, когато стратегията ти срещне неуважение.

Отдолу виждаш личната карта на Рене Зелуегър, чийто тип е манифестор:

Манифестори


Ново в Cosmo