Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Манифестори-генератори

Cosmo
 

Оценка: (5/5)

За начало е важно да се каже, че разликата между манифесторите-генератори и генераторите е значителна. Според традиционната система хюман дизайн, има четири типа индивиди, всеки със своя собствена уникална стратегия за взимане на здравословни решения в живота си:

1) Манифестори, които трябва да информират, преди да предприемат действие,
2) Генератори, които трябва да изчакат нещо да ги вдъхнови, за да действат,
3) Проджектори, които имат нужда да изчакат покана, за да действат и
4) Рефлектори, които могат да действат, след като изчакат 28 дни, в които да съзерцават действието.

Манифестори-генератори

В продължение на години манифесторите-генератори са били част от категорията на манифесторите, защото, като при тях, гърлото е основен движещ център. По тази причина им е казвано да се държат като манифестори, а тази стратегия се оказвала погрешна в повечето случаи. Манифесторите-генератори срещат много съпротива и разочарование в живота, ако се държат като обикновени манифестори. Манифесторът-генератор не използва енергията си, за да започне действие, преди да има нещо, на което да отвърне.

Манифесторите-генератори притежават купища енергия и сила, но трябва да откликнат на нещо, за да се доберат до тях. Откликът им е скоростен и идва от сакралната им чакра (няколко см под пъпа). Стратегията им е да изчакат, за да откликнат, да обмислят резултата, да преработят резултата и ако е необходимо, да информират другите за това.
 

 
СтратегияМногостранната стратегия е да изчакаш, за да отговориш (за свое вътрешно утвърждаване), след това да си представиш отговора си, като го поправиш, ако е подходящо, след това да информираш и да бъдеш информирана. Когато стратегията ти срещне неуважение, се появяват разочарование и гняв.

Отдолу виждаш личната карта на Киану Рийвс, чийто тип е манифестор-генератор:

Манифестори-генератори


Ново в Cosmo