Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Личен профил

Cosmo
 

Оценка: (5/5)

Личен профил
Има общо 12 лични профила в системата на хюман дизайн. Профилите се обуславят от линиите в портите в съзнателен и несъзнателен слънчев знак. Слънчевият знак е първият знак на личната ти карта под колонките „Дизайн“ и „Личност“. Личният профил ти казва всичко за големите неща в живота, с които ще се срещнеш и илюстрира друг начин, по който личността ти взаимодейства със света. Всеки идва на света със специфични профил и цел. Да знаеш профила си, може да ти помогне да видиш част от нещата, с които ще се сблъскаш, докато изпълняваш целта си.

Всяка цифра в профила ти има значение. Първата цифра е елементът на личността ти, който осъзнаваш. Втората може да бъде несъзнателна и по-скрита от теб.

12-те различни лични профила се обуславят от шестте възможни линии на една порта.Всяка от тези 6 линии представлява различен прототип или стил на държание. Профилът ти може да бъде описан като обяснение на съзнателния и несъзнателния ти прототип и темите, свързани с този прототип. Ето ги дефинициите за всяка от профилните линии.

Линия 1 - Изследовател
Линия 2 - Отшелник
Линия 3 - Мъченик
Линия 4 - Опортюнист
Линия 5 - Отцепник
Линия 6 - Човек за пример

12-те лични профила са комбинации от тези линии (съзнателни и несъзнателни). Ето ги дванайсетте профила:

1/3 Изследовател/Мъченик
1/4 Изследовател/Опортюнист
2/4 Отшелник/Опортюнист
2/5 Отшелник/Отцепник
3/5 Мъченик/Отцепник
3/6 Мъченик/Човек за пример
4/6 Опортюнист/Човек за пример
4/1 Опортюнист/Изследовател
5/1 Отцепник/Изследовател
5/2 Отцепник/Отшелник
6/2 Човек за пример/Отшелник
6/3 Човек за пример/Мъченик


Ново в Cosmo