Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Канали и порти

Cosmo
 

Оценка: (5/5)

Канали и порти
Следващото нещо, което ще забележиш на личната си карта вероятно е, че е покрита с линии, а някои от тях са оцветени в червено, други в черно, някои в черно и бяло, а други са напълно бели.

Линиите, които се простират през цялото разстояние между два центъра, се наричат канали. Ако в картата ти има линия, която е оцветена по целия си път, минаващ през центровете по всеки край на канала, значи каналът е дефиниран. Отвореният център няма напълно оцветени канали, които да са прикрепени към него.  

В хюман дизайн графиката има 32 канала. Всеки канал има два отвора, наречени порти. Общият брой на портите е 64. Те се свързват с 64-те хексаграми от китайската философия И-дзин. Всяка порта, която е активна на личната ти карта пробавя различен „привкус“ към личността ти. 

Можеш да забележиш също, че някои от портите са оцветени различно. Портите, оцветени в черно, носят черти от личността, които осъзнаваш. Затова ако порта 11, която излиза от „Центъра Аджна“ (вторият център на съзнателност) към гърлото, е оцветена в черно, значи ти осъзнаваш, че имаш много идеи! Черните порти произтичат от четните цифри отляво на личната ти карта.

Други порти на картата ти може да са оцветени в червено. Червените порти произтичат от червените цифри отляво на личната ти карта. Може да забележиш, че рождената ти дата над тези червени цифри, не е истинската ти рождена дата. Това е датата на несъзнателното определяне на твоята същност. Рождената дата на несъзнателното определяне на твоята същност се пресмята като се извадят 88 астрологически градуса от истинската ти рождена дата. Според теорията на Хюман дизайн, това е датата, когато душата ти напълно е навлязла в тялото ти, преди да се родиш.

Червените или несъзнателни порти представляват чертите на личността ти, които може би не осъзнаваш. Това са черти, които много от нас осъзнаваме в течението на живота, но в по-голямата му част не сме наясно, че демонстрираме такива наклонности. Несъзнателните черти на личността са напълно невинни в своя израз чрез нас. Може да не си способна да контролираш или манипулираш тези свои черти.

Затова ако порта 13 например - „Портата на свидетеля“ - ти е оцветена в червено, значи може би не си наясно, че енергийното ти поле комуникира с другите и това ги кара да се чувстват спокойни да споделят тайните си с теб. Вероятно изобщо не си даваш сметка защо хората винаги идват при теб от нищото, за да споделят най-дълбоките си и тъмни тайни.

Ако на картата ти са изобразени пъстри порти, значи изразяваш тези свои личностни аспекти както съзнателно, така и несъзнателно.

Бялата линия или порта означава просто, че портата е отворена. Винаги ще взимаш енергията от тази порта от света около теб, но нейното изразяване чрез теб ще бъде непостоянно и зависимо от това, което те заобикаля.

На личната си карта можеш освен това да забележиш, че всяка порта има малък номер до нея. За всяка порта има шест различни „линии“, всяка от които е още по-силен израз на твоята уникалност. Линиите на портите не се показват на личната ти карта и тяхното значение може да бъде разкрито чрез по-задълбочен хюман дизайн анализ. Можеш да научиш повече за всяка порта от китайската философия И-дзин.


Ново в Cosmo