Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Хюман дизайн: новата система, по която всички полудяха

Ина Герджикова
 

Оценка: (5/5)

Хюман дизайн: новата система, по която всички полудяха
Хюман дизайн е новата астрология. Ако до вчера са те питали каква зодия си, то вече новия въпрос към теб ще е какъв тип си, дори когато отиваш на интервю за работа. Хюман дизайн комбинира астрология, Кабала, ведическата философия и китайската система И-дзин. Виж само в Cosmo това, което трябва да знаеш за начало за хюман дизайн.

Е, добре – и при астрологията така – каква е разликата? Специалистката по хюман дизайн Ана Вълева ни обяснява: „Обикновено хората се интересуват каква е разликата между хюман дизайн и астрологията, главно защото за генериране на личната карта се използва рождената дата и час. Но астрологията или по-точно информацията, която идва от позициите на планетите в момента на раждане, е само един от източниците, от който хюман дизайн извлича информация. Ключова част от информацията идва от позициите на планетите 88 дни преди раждането. Тези данни дават детайлно описание на тялото на човек – неговото превозно средство – как функционира то и как е нужно да се управлява. В хюман дизайн също участва планетарната информация, но освен нея е включена и информация от хексаграмите на И-дзин, чакрите и Кабала”. Друга съществена разлика е, че хюман дизайн не предсказва бъдещето. Информацията, която той дава, е каква е твоята успешна стратегия за справяне с живота и в този смисъл имаш нужда само от нея, за да решаваш проблемите.


Ново в Cosmo