Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Хюман дизайн: новата система, по която всички полудяха

Ина Герджикова
 

Оценка: (5/5)

Типовете хора


Генератор
Стратегия: Изчакай отговор
Преобладаваща негативна емоция: Неудовлетворение

Генератори са 70% от хората по Земята. Те са тези, които обичат да работят и да създават.
Ключовият момент при генераторите е да изчакат отговор, да оставят нещата да им се случат. Аурата на генераторите ще им осигури всичко, от което имат нужда в живота и те просто трябва да отговорят. По принцип егоизмът не е похвална черта на характера, но е необходима на генераторите. Те трябва да правят това, което обичат и това, което им носи щастие, но не и да започват да създават нови неща.

Комбинираният тип манифестор-генератор се различава от чистия генератор по това, че притежава повече енергия. За тях е ключово да гледат внимателно всичко, което се случва около тях, за да не пропуснат ценни възможности.

Известни представители: Кристина Агилера, Винъс Уилямс, Лейди Гага, Мадона.

Манифестор
Стратегия: Информирай
Преобладаваща негативна емоция: Гняв

Манифестори са приблизително 8% от населението. Тяхната сила е в инициативата. Те правят така, че нещата да се случват. Създадени да дават старт на нещата и нищо може да ги спре или контролира. Манифесторите имат силата  променят, ако пожелаят нещо (например връзка, работа и т.н.). Те просто отиват и си го взимат, защото то няма да дойде само при тях. Стратегията на манифестора е да информира. Ако си манифестор и не си комуникативна, ще имаш проблеми с другите заради това.

Известни представители: Джони Деп, Дженифър Анистън, Кейти Холмс, Моника Белучи

Проджектор
Стратегия: Изкачай поканата
Преобладаваща негативна емоция: Горчивина

Проджекторите съставляват 23% от световното население. Една от дарбите им е да събират хората. Те са добри лидери, когато ги признаят за такива. Проджекторите лесно се открояват от тълпата и получават най-много внимание. Макар че са изкушени да контролират, те не трябва да го правят, защото нямат уменията. Тяхната стратегия за успех не е лесна – те трябва да са търпеливи, за да им се случат нещата, иначе е вероятно да се сблъскат с провал.

Известни представители: Брад Пит, Никол Кидман, Барак Обама

Рефлектор
Стратегия: Изчакай 28 дни за решение
Преобладаваща негативна емоция: Разочарование

Това е най-редкият тип, като само 1% от населението на земята имат подобен дизайн. За тях специфичното е, че нито един от центровете им не е дефиниран, те нямат нищо фиксирано. Напълно отворени за света, но не и слаби, те се оправят доста добре с живота и имат потенциал да бъда мъдри хора. Рефлекторите осмислят света около себе си бавно и по тази причина не трябва да приемат натиск по отношение на решенията си. Тъй като всичките им енергийни центрове са отворени, тези хора много лесно усещат аурата на околните. Те са мъдри хора. За тях цикълът на Луната е от основна важност, затова и трябва да си дадат това време – 28 дни, преди да вземат решение по важен въпрос.

Известни представители: Сандра Бълок.
 


Ново в Cosmo