Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Хюман дизайн: новата система, по която всички полудяха

Ина Герджикова
 

Оценка: (5/5)

Ориентиране по личната карта

Освен дали твоят тип е генератор, манифестор, проджектор или рефлектор, твоята карта дава изобилие от информация за теб с помощта на следните неща:

Вътрешен авторитет: На него можеш да разчиташ за решения за живота си и започване на нови неща. Той зависи от центровете и на картата показва кой от тях е източник на енергия за взимане на решение.

Центрове: Всеки човек притежава 9 енергийни центъра в тялото си, които влияят на нашия живот. Те могат да бъдат отворени или дефинирани, като в дефинираните енергията е постоянна, за разлика от тази в отворените или бели на цвят центрове. В зависимост от центровете, се дефинира типа и следователно стратегията в живота.

Канали: Центровете са свързани с канали, които произхождат от дървото на живота в Kабала и действат като свързващи сили между центровете. Функцията им е да съчетават енергията на два различни центъра. Там, където каналът се слива с даден център, има отвори в двата края, означени с номер – така наречените „порти”. В графиката има шейсет и четири порти, означени с хексаграми (това е взето от И-дзин).

Личен профил:Личният ти профил ти дава информация за пътеката на живота ти и твоето призвание. Възможните комбинации на профили са 12 на брой. Профилът се изразява в числа като 1/3 или 6/2, което е конфигурацията слънце/земя в личната таблица. Профилът не оказва влияние върху личната стратегия, но дава информация за възможния път пред теб.

Инкарнационен кръст: Какво ще се случи с твоята цел и роля в живота, ако следваш стратегията си. Има 768 базови възможности за неговото образуване.

 


Ново в Cosmo