Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Хюман дизайн: новата система, по която всички полудяха

Ина Герджикова
 

Оценка: (5/5)

Ти и хюман дизайн

На фона на астрологията, системата хюман дизайн изглежда доста проста, практична и лесна за разбиране. Толкова е просто на пръв поглед – разбираш какъв от четирите типа си и получаваш стратегия в едно изречение, приложима за взимането на решение и общуването ти със света. За това, подобно на астрологията, ти трябва рождената дата, час и място. Ана Вълева обяснява подробно процеса: „Процесът сам по себе си е прост – свързан е с две изчисления. Едното е разположението на планетите в момента на раждане и това дава информация за „психиката ти”, за това кои си мислим, че сме. Всичко, свързано с това изчисление, е отразено в черно. Второто изчисление е свързано с момент, който е около 88 дни преди раждането и то дава информация за тяло и за това, което е несъзнателно за нас. Всичко, свързано с това изчисление, е отразено в червено. Картата, която се получава, е комбинация от двете изчисления и описва синтеза – какво се случва като се сумират частите – а това сме ние, като холистично същество”.
Познавайки своя тип, можеш да разбереш по-добре вътрешните си мотивации, да откриеш ролята в живота и стратегията, която е подходяща, за да се реализираш най-добре и да разбереш какъв е личният ти житейски проект.

 


Ново в Cosmo