Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Генератори

Cosmo
 

Оценка: (0/5)

Генераторите са вторият и най-разпространен тип в хюман дизайн. Грубо казано 37% от хората са генератори. Те притежават огромни количества енергия и сила, но трябва да се отключат, за да се доберат до тях. Отговорът им е внезапен и идва от сакралната им чакра (няколко см под пъпа). Докато чакат за нещо, на което да откликнат, те са като магнити – всеки е привлечен от аурата им.

Генератори


Често им липсва търпение, никога не знаят нищо със сигурност, докато не ги попитат. Точно затова, за да опознаят себе си, трябва да бъдат питани. Могат лесно да се разочароват, но пътят им е много прост – просто чакат, за да откликнат. През повечето време се чувстват удобно да изчакват правилния момент, защото чувстват, че така е редно и докато чакат, се приготвят за следващата си стъпка. Когато сами се опитват да поставят начало на нещо, обикновено понасят негативи. В повечето случаи просто се е наложило да поставят начало, а това води до разочарование. Може да се почувстват неадекватни и непривлекателни. Често се преработват. Могат да направят наистина много, но трябва да е правилната работа. Нещо, което е вълнуващо! Ако работата не е точната, те ще се провалят. Не е хубаво да спят, преди да се изтощят. Но веднъж щом са изтощени, значи е време за сън. Ако имат проблеми със съня, вероятно се нуждаят от повече тренировки. Когато учат нещо, обикновено имат пристъп на прогрес, последван от застой и последван от нов прилив на прогрес. По време на застоите може да се чувстват разочаровани.

Децата генератори имат нужда от нещо, на което да откликват. Възпитаването чрез въпроси, на които се отговаря с „да“ и „не“ може да помогне на децата генератори да съдействат. За сметка на това, ако кажеш на едно генераторче да направи нещо, то ще ти се противопостави. А ако му дадеш твърде много избори, ще се обърка. Известни генератори са Моцарт, Далай Лама, принц Чарлз.
 

 
СтратегияИзчакай нещо, което ще те вдъхнови да действаш. Разочароваш се, когато не те питат за отговор или когато отговорът не е правилно разбран.

Отдолу виждаш личната карта на Джесика Алба:

Генератори

 


Ново в Cosmo