Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Перфектният грим за Хелоуин ще е на пиксели

 

Оценка: (0/5)

Перфектният грим за Хелоуин ще е на пиксели

Хелоуин е след по-малко от месец, но ако си от хората, които си търсят костюм в последния момент, то и тези 28 дни няма да са ти достатъчни. За щастие ние сме тук, за да ти предложим бърза и доста лесна визия, с която ще изглеждаш уникално за празника и то за нула време.

Страховит маникюр в стил "То"

 

 

 

 

A post shared by twistin bangs (@coriewillet) on

 

Най-новата тенденция при грима за Хелоуин е грим на пиксели. Единственото, от което ще имаш нужда за него е стабилна ръка, известно количество грим в различни цветове, както и самодоволна усмивка, казваща: „Да, знам, че изглеждам страхотно!“ на всички непознати вперили поглед в невероятната ти визия.

►►► 3 лесни Хелоуин маски с грим - стъпка по стъпка

 

 

 

 

A post shared by Clevver (@clevver) on

 

►►► 8 правила за носене на цветни контактни лещи 

Гримът на пиксели има много проста концепция – вместо да подчертаваш чертите на лицето си, направи малки квадратчета около носа, устните и веждите, като целта е да заприличаш на ранна интернет графика. Определено оригинална идея, която ти препоръчваме да изпробваш!

Перфектният грим за Хелоуин ще е на пиксели

Повече вдъхновение можеш да получиш от богатата с пиксели галерия: 

Грим на пиксели за Хелоуин


Виж ощеНово в Cosmo