Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Хелоуин: Колега, аз съм ти!

 

Оценка: (0/5)

Оригинални звездни идеи за Хелоуин

Идеите на звездите на Хелоуин винаги са весели. Понякога те впрягат цялото си въображение, за да ги забележат останалите.

Хелоуин: Колега, аз съм ти!

Хелоуин е един от най-любимите празници на западните известните личности, които са свикнали да го празнуват с размах. И работата отдавна вече не е в тиквите, трапезите и заигравката с нечистите сили, а в костюмите и в образите, които те ще пресъздадат за маскарада, където всеки се опитва да блесне с оригиналност пред другите.

►►►Направи си перфектен хелоуински маникюр.

Представи си цената на образите на Хайди Клум, която с години влага титанични усилия (по няколко часа грим!), за да се преобрази до неузнаваемост.

Но, докато едни звезди се превръщат във вещици и в герои от комикси, то други избират друг път и се преобличат и гримират като някой свой колега. Те си мислят, че това е прекрасен начин хем да се пошегуват с него, хем да позабавляват феновете си.

Синди Крауфорд и Амал Клуни – неузнаваеми за Хелоуин

Разбира се, година след година най-популярни си остават образите на Мерилин Монро, Фреди Меркюри, Майкъл Джексън и други култови личности. Но все пак, се появяват и нови образи за подражание.

Марта Стюарт може и по-добре. Дано Мерилин не й се разсърди.
Марта Стюарт може и по-добре. Дано Мерилин не й се разсърди.

Например през 2013 г. един от най-популярните костюми на Хелоуин беше този, в който Майли Сайръс изпълняваше пламенния си туърк на MTV VMA.

►►►Сготви своите Вуду кукли курабиики

Само че някои звезди стигат още по-далече и се преобразяват в самите себе си.: Ким Крадашиян примерно през 2015 г. реши да повтори образа си преди две години, когато тя беше пременна.

Хелоуин: Колега, аз съм ти!

А ето и какво измислиха другите звезди!

Звездните образи на Хелоуин


Виж ощеНово в Cosmo