Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

5 идеи за по-здравословен Хелоуин

 

Оценка: (0/5)

 
 

Сигурно вече си забелязала, че тук-там по магазините се появява декорация за Хелоуийн.

5 идеи за по-здравословен Хелоуин

Макар че, този празник си има своите противници в България, защото не бил български и не било патриотично, няма причина да лишаваш децата от малко смях, забавления и бонбони. Но ако ако идеята да преядат със сладкиши и да раздаваш бонбони те притеснява, ето няколко весели идеи, които не съдържат захар.

Най-бруталният грим за Хелоуин

Раздавай подаръци, които не са за ядене

Ако не искаш да раздаваш бонбони на децата, подари им някоя дреболия. Децата обичат „съкровища“ и разни дреболии за спомен. Разходи се по парти-магазините и дюкянчетата за левче и купи дребни подаръчета – топчета, моливчета, книжки за оцветяване, лепенки и други подобни.

Черпи  с здравословни лакомства

Вместо бонбони и сладкиши, можеш да раздаваш гевречета, зърнени барове, дребни солени бисквити, пуканки, малки кутии натурален сок (истински), плодове, захаросана ябълка на клечка.

Контролирай консумацията на бонбони

Все пак детето е донесло куп бонбони у дома, но това изобщо не значи, че трябва да изяде всичко наведнъж. Убеди го да хапне само няколко, а другите прибери за следващите дни.

5 идеи за по-здравословен Хелоуин

Провери лакомствата

Провери дали някое не съдържа нещо, към което детето е алергично и не е било разопаковано.

Мисли екологично

Мисли как да запазиш природата и да не прекаляваш с консуматорството. Вместо всяка година да купуваш нов костюм за маскарада на детето, го маскирай с подръчни средства и стари дрехи от кашоните на тавана.


Виж ощеНово в Cosmo