Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10 мъжки мисли за твоя [секси] Хелоуин костюм

 

Оценка: (0/5)

 
 

Хелоуин е супер празник, защото можеш да се представиш пред света в нова светлина. Най-накрая ти се отдава легитимна възможност да захвърлиш скучните дънки и да се облечеш като секси медицинска сестра.

10 мъжки мисли за твоя [секси] Хелоуин костюм

Но дали на мъжете подобни секси трансформации им харесват? Нека проверим какви мисли им минават, когато те видят в костюм на котенце, съблазнителна стюардеса с рокля до дупето или каквото друго си избрала.

Как изглеждат "секси" Хелоуин костюми върху НЕмоделски фигури

1. Не ти ли е малко студено?

Момичета, почти ноември месец е! Дори костюмът ти да е направен от пухкава кожа (в случай, че си се маскирала като Джейн от „Тарзан“ или на хищна амазонка, например), това все пак оставя 90% от тялото ти напълно податливо на вледеняващия студ навън. Не знаем много-много какво точно е хипотермия, но със сигурност знаем, че не ти се умира от нея.

2. Сигурна ли си, че просто не си се нарисувала с водни боички по цялото тяло?

Питаме сериозно – това костюм ли е или просто си изляла няколко кофи боя в различни цветове върху себе си. И всичко се вижда. Всъщност, на второ поглеждане, нямаме против да гледаме настръхналите ти зърна.

►►► Виж тук костюми за Хелоуин, вдъхновени от Дисни принцесите!

3. Харли Куин? Сериозно?

Според неофициално социологическо проучване, 90% от момичетата този Хелоуин ще се маскират на Харли Куин. Добре де, ние измислихме проучването, но сме убедени в правотата му.
Според неофициално социологическо проучване, 90% от момичетата този Хелоуин ще се маскират на Харли Куин. Добре де, ние измислихме проучването, но сме убедени в правотата му.

Ако пием по един шот всеки път, когато видим момиче, облечено като Харли Куин на Хелоуин парти, ще сме паднали под масата още на първия час. Не бъди предвидима, намери си друг костюм.

4. Ти герой от анимационно филмче ли си?

Толкова е объркващо, сега се чувстваме сексуално привлечени от едно Телетъби, което никак не говори добре за нас. Или сме някакви извратени фетишисти, или си падаме по Телетъбита... и двата варианта ни карат да мразим себе си и мъжката си природа.

4. Този костюм на секси медицинска сестра не изглежда да подхожда на истински медицински персонал.

Изглежда така, че би спънала движенията ти, ако дойде спешен пациент, за който трябва да се погрижиш на секундата. Ще те уволнят незабавно, защото ще се спънеш, паднеш и цялата болница ще види дупето ти.

Страхотни Хелоуин костюми за двойки

5. Чудим се кои части от костюма си притежавала преди това.

Да-а-а, завиждаме на гаджето ти!
Да-а-а, завиждаме на гаджето ти!

Облякла си просто бельо и си сложила върху главата си котешки уши. Специално ли си ходила да купиш бельото, за да се превърнеш в секси котенце или дантелените корсет и бикини са обичайни за теб? Ако е второто, завиждаме на гаджето ти!

6. Твоят костюм ни кара да изригнем с някоя супер плоска, сексистка реплика.

„Искаш ли да бъда джуджето на твоята Снежанка“, „Тази маймунка иска ли да хапне моя банан“, „Докторът ще ви приеме сега“, „Хей, мац пис-пис-пис, искаш ли да пийнеш млекце“... Ужасни, непростими реплики, знаем. Но костюмите на анимационни герои, представители на фауната и мед. сестри ни превръщат в абсолютни гадняри.

►►► Виж тук 16 Хелоуин костюма, които можеш да носиш през цялата година!

7. Какво представляваш в реалния живот?

Когато не си облечена като Червената шапчица и носиш кошница с вино в нея. Не си алкохоличка, нали? Обичаш ли да си играеш с големи, лоши вълци? Ох, ето отново започнахме с глупавите реплики...

9. Как си се побрала в това?

Ако мъж опита да се навре в толкова тесен костюм, топките му ще се смачкат и възможността му някога да стане баща ще се намали с поне 50%. Но ти явно си се справила да влезеш в този латексов клин в размер за 10-годишно. Браво!

10. Братле, защо тези жени не пробват да се облекат с нещо, което не е секси?

* Виждаме жена, облечена като състезател по сумо и я отбягваме цяла вечер*. Момичета, обличайте се както искате, Хелоуин е. А и красивото, дори малко повече от нормалното разголено тяло никому няма да навреди.


Виж ощеНово в Cosmo