Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

годишен хороскоп
Водолей

20.01 - 17.02

2019: Тази година ще е различна и ще зависи от теб

Водолеят е въздушен знак, управляван от Уран. Хороскопът за 2019 вещае, че тази година ще бъде различна, но зависи от решенията, които си взимала през предишните две години.

За мнозина финансите може да бъдат малко объркани, защото някои от вас са започнали нова работа. От април до август ще има подобрение на социалния ти живот и ще разшириш приятелския си кръг. Ако планираш да пътуваш, ноември ще бъде най-подходящ за целта.

Хороскопът ти определя в кой тип мъж ще се влюбиш

Водолей

Лични възможности:Тези, които се интересуват от изкуство, музика или други артистични сфери, могат да последват мечтите си. Януари и февруари ще бъдат подходящи за сериозни действия в личния живот.

Лични ограничения:Загубата на връзка с реалността, прекалената вярва в късмета и немарливостта при работата с финансови договори, могат да ти донесат големи неприятности.

Финанси
Уран влиза във финансовия ти сектор и ще остане там седем години. Мнозина ще бъдат в променлива ситуация в тази сфера, докато доходите им варират. Около средата на май ще е времето да преразгледаш бюджета и да спреш течовете.

Любов
Тази година в живота ти може да влязат нови интересни и креативни хора. От юни до октомври ще бъде най-важният период за връзките от всякакъв вид. Най-силен ще е периодът от средата на юли до средата на септември. Целият август и част от септември ще са трудни за постигане на компромис.

Кариера
Някои от вас може да станат самонаети тази година, а други ще си потърсят работа, която по-добре отговаря на новите им нужди. От края на август до средата на септември и средата на ноември са най-подходящи за промени в кариерата.

Здраве
Тази година може да ти се наложи да обърнеш повече внимание на здравето. Между юли и септември може да ти се наложи да изтърпиш някакви ограничения, за да разрешиш стар проблем.


Фъни Хороскопи