Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

годишен хороскоп
Водолей

20.01 - 17.02

2018 няма да започне толкова добре, колкото ти се иска. Другите забелязват неща, които ти пропускаш, така че не се предоверявай. Виждат, че си способна и предприемчива, но не позволявай на амбициите ти да те провалят. До пролетта ще имаш нужда от всички приятели и благодетели, които имаш.
2018 няма да започне толкова добре, колкото ти се иска. Другите забелязват неща, които ти пропускаш, така че не се предоверявай. Виждат, че си способна и предприемчива, но не позволявай на амбициите ти да те провалят. До пролетта ще имаш нужда от всички приятели и благодетели, които имаш.

До юли ще получиш прилив на мотивация и енергия и ще станеш по-смела и безразсъдна. Била си малко депресирана, но сега си готова да излезеш от черупката си и да превземеш света. У дома може да има смущения, като например местене или сериозна семейна драма или направо трагедии.

До есента всичко ще се успокои и ще имаш чувството, че вселената се грижи за теб. Може и да не знаеш къде отиваш, но не ти пука. До зимата ще имаш чувството, че самото пътуване е по-важно. Тогава ще откриеш коя си наистина и ще започнеш да кроиш планове за новата година.

Любов

През първите три месеца на годината ще си готова да намериш любовта. Може би си срещнала някого, към който ще имаш сериозни намерения по-късно, но когато решиш, ще разбереш, че той няма същите чувства. През пролетта може да имаш нов шанс в любовта. Ако вече имаш партньор, може да задълбочите връзката и да заживеете заедно.

Хороскопът ти определя в кой тип мъж ще се влюбиш

През пролетта внезапно ще си изкушена да се задомиш. До края на пролетта може и да промениш решението си, затова не прави нищо драстично, освен ако не си принудена от обстоятелствата. Истината е, че искаш да си в двойка и до края на юли може наистина да се отдадеш.

През есента и зимата ще си готова да подредиш любовните си въпроси в по-широк контекст. Обикновено Господин Идеален е достатъчен, но нямаш желание да си губиш времето в повърхностни истории. До началото на новата година ще искаш някой, с който да се обвържеш сериозно или поне да изглеждаш добре с него.

Причудливите секс фетиши на различните зодии

Пари

В началото на годината парите може да ти изглеждат недостижими. Може би не си си преценила личното богатство правилно, затова си намери финансов съветник. До пролетта се въздържай от големи покупки, защото тогава ще имаш ясна представа за финансовото си състояние. Ти умееш да изкарваш пари, при това с лекота.

Кой зодиакален знак е най-богат

До началото на лятото финансовите ти проблеми ще се разрешат, но през пролетта може да ти се наложи да плащаш неочаквани разходи – щети по дома, здравни сметки на роднини и т.н. До август ще знаеш какво да правиш с парите си – ще изплатиш стар дълг или ще инвестираш бели пари за черни дни.

До есента проблемите ще приключат. Парите са още ще ти се изплъзват, но ще знаеш в какво искаш да инвестираш. Само внимавай да не даваш пари на любовници или на тези, които ти обещават любов. До зимата вече ще знаеш как да си компенсираш разходите.

--->> Опасностите, които те дебнат в годината на Жълтото куче!

Кариера

Ще започнеш годината със свръхчовешка сила да тласнеш амбицията си напред. Изглеждаш неудържима, движеща се напред и нищо не може да ти попречи. Това може да много хубаво, но може и да е много лошо, защото си голям инат. Ако си се захванала с нещо унищожително, пак нищо не може да те спре.

Професия според твоята зодия

До пролетта ще загубиш част от упорството си, но и ще си по-малко заинтересована да направиш другите доволни и ще гледаш да си осъществяваш идеите. Това може да повлияе на кариерата ти, в зависимост от това какво правиш. Ако работиш за себе си, ще се окажеш в добро положение, за разлика от тези, които имат шефове и се подчиняват на строги правила.

През есента няма много изгледи за кариерни промени, но през зимата има. В началото на зимата кариерата ти ще получи силен тласък и ще можеш да получиш това, което искаш. Знаеш как да накараш хората да ти помогнат да осъществиш плановете си. Зимата е чудесен период за кариерата ти и това ще продължи и през следващата година.

Виж какво са ти приготвили звездите по месеци!

2018 ще ти донесе спокойствие и емоционална удовлетвореност!
2018 ще ти донесе спокойствие и емоционална удовлетвореност!

Януари

Януари ще е балансиран месец, но ще трябва да внимаваш, за да запазиш финансовата си стабилност. Ако работиш на държавна работа, може да идеш в командировка. Може да се чувстваш изолирана, затова бъди мила с хората около теб и се пази от скандали.

Февруари

През февруари ще ти се наложи да положиш много усилия във всичките си начинания. Може да претърпиш загуби или да ти се наложи да плащаш медицински разходи. Управлявай парите си внимателно и не харчи прекалено.

Март

Здравните ти проблеми може да продължат през март, но нещата бавно ще се подобряват и ще започнат да се случват хубави неща. По отношение на парите, март ще е хубав месец и ще се радваш на просперитет и лични успехи.

Секс пози според неговата зодия

Април

През април ще имаш куража да взимаш смели и мъдри решения. Финансите ти ще са стабилни и ще се радваш на успехи и спокойствие. Месецът е подходящ за материални придобивки.

Май

През май ще си отново смела и дръзка. Може да получиш сериозно признание в работата. Уменията и решимостта ти ще бъдат оценени по достойнство и може да получиш повишение, но това може да предизвика завистта на колегите.

Юни

Ще продължиш да властваш в офиса, но ще трябва да продължиш да избягваш и конфликти с колегите, за да си спестиш стреса. Новите начинания и социалните ти занимания ще се радват на успехи. Като цяло месецът ще е положителен.

Kaк се влюбват различните зодии

Юли

Юли ще е добър месец за кариерата ти. Ще пожънеш плодовете на успешни проекти и кръгът ти от познанства ще расте. Избягвай спорове с колеги и съдебни дела и си пази здравето.

Август

През август ще имаш конкуренция и пречки, а и завистниците в офиса ще се активизират. Връзката ти също може да претърпи сътресения и да имате спорове и разправии. Финансите ти, обаче, ще останат стабилни.

Септември

През септември партньорът ти ще се радва на големи успехи и може да стане леко егоистичен. Избягвай да спориш и да се караш с него. На финансовия фронт ще имаш малки разочарования, затова се опитвай да не харчиш прекалено и да управляваш парите си разумно.

Октомври

Октомври ще е месец на печалбите и късмета. Ще ти се прииска да се отдадеш на духовни занимания и може да идеш на религиозно поклонение. Иначе ще се радваш на смелост, интелект и мотивация за нови проекти и начинания.

Ноември

Късметът е на твоя страна, особено ако се занимаваш със собствен бизнес. У дома може да възникнат спорове и проблеми, но може и да са диспути за наследство с роднини. Основните ти притеснения ще са за собствеността и образованието.

Декември

В последния месец от годината късметът ще е на твоя страна. Ще просперираш и в професионален, и в личен план. У дома ще цари мир и спокойствие. Ще се радвате на добро здраве и добро финансово състояние. 


Фъни Хороскопи