Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

годишен хороскоп
Везни

22.09 - 22.10

2019: Креативна и артистична година

Везните са седмият знак в зодиака и се управляват от Венера. Везните са въздушен знак. Според хороскопа 2019 ще е креативна и артистична година. Силният ти период ще бъде от февруари до април.

Причудливите секс фетиши на различните зодии

Везни

Лични възможности:До септември, докато работиш върху личностното си подобряване, очаквай помощ през април и август, когато Венера е в Близнаци.

Лични ограничения: От средата на май до средата на юни ще бъде период, в който трябва да внимаваш какво харчиш и това може да повлияе на личния ти живот и забавленията.

Финанси
Няма нищо, което да вещае големи проблеми, но през май и юни внимавай с парите. От края на септември до края на годината има потенциал да увеличиш финансовите си притоци.

Любов
През януари и от средата на април до средата на май можеш да се почувстваш доста раздразнена, но през февруари и март ще усетиш предимствата на партньорството.

Венера в Близнаци ще повлияе на живота ти. От края на октомври до края на ноември ще бъде най-добрият период за любовта.

Кариера
Докато Сатурн минава през знака ти, ще се сблъскаш с големи предизвикателства. Може да имаш усещането, че си ограничена от обстоятелствата, като например липсата на квалификация, възрастта или местоживеенето.

Решение в началото на март ще подобри възможностите ти.

Здраве
Май и август са двата месеца с понижена енергия. Когато в живота ти има безпокойство, е по-вероятно да страдаш и от здравословни проблеми.


Фъни Хороскопи