Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

годишен хороскоп
Везни

22.09 - 22.10

2018: Усшешни любовни връкзи!

Въпросите коя си и откъде идваш, ще са основната ти мисъл в началото на годината. Може би има семеен проблем за решаване, но по-скоро проблемът е вътрешен. Ще искаш да се промениш и да заглушиш гласовете на вътрешните критици, особено ако звучат като авторитарни родители.
Въпросите коя си и откъде идваш, ще са основната ти мисъл в началото на годината. Може би има семеен проблем за решаване, но по-скоро проблемът е вътрешен. Ще искаш да се промениш и да заглушиш гласовете на вътрешните критици, особено ако звучат като авторитарни родители.

Към края на пролетта и през лятото ще преодолееш съмненията си и ще се опиташ да си изградиш бъдеще, напълно отделено от миналото. Разбира се, няма да оставиш кариерата или приятелите си, но ще обърнеш нова страница.

През есента и зимата ще се спреш да се притесняваш за връзката си и ще започнете да полагате общи усилия за бъдещето си заедно. Изпълнена си с надежди, но не си сигурна как да се превърнеш в човека, от който партньорът ти има нужда. Но ти си умна и ще откриеш отговорите на въпросите. 2019 ще донесе положителна промяна.

Любов

Постоянството на любовните ти връзки и това колко са стабилни, ще е сред основните ти проблеми в началото на годината. Връзката ти ще е подложена на изпитание и трябва да измислиш как да преодолееш страховете си. Ако си необвързана, ще си останеш така до април, когато нещо може да се промени.

Хороскопът ти определя в кой тип мъж ще се влюбиш

През следващите четири месеца ще се чудиш как връзката ти се вписва в плановете ти за бъдещето, амбициите и мечтите ти. До края на лятото, връзката ти или ще укрепне, или ще се разпадне. Пази се от някой, който изглежда има нужда от спасител и не бъркай любовта със състраданието.

През есента и зимата странностите във връзката ти ще се успокоят и ще имаш нови сили. Ако си необвързана, в края на годината може да срещнеш някой много специален. Или пък някой ще ти хване окото и ти ще тръгнеш след него. През 2019 няма да се притесняваш за любовта.

Причудливите секс фетиши на различните зодии

Пари

Може да ти се наложи да потърсиш помощ от семейството през зимата или да похарчиш дълбоки спестявания. Ако не можеш да направиш нито едно от двете, ще трябва да намалиш разходите. Не искаш да го правиш и предпочиташ някой да се погрижи за проблема. Може и да има такъв, но ще задлъжнееш и ще ти бъде напомняно. По-добре бъди подготвена.

През пролетта и лятото, търси възможности да изкарваш повече пари. Може да не забогатееш веднага, вероятно не и това е целта ти. Но ще ти помогне да осъществиш мечтите си в дългосрочен план.

Професия според твоята зодия

Харченето на повече пари не опростява нещата. Помни това, когато си правиш бюджета за зимата след неразумни разходи през есента. Вероятно имаш навика да харчиш, без да си правиш план и бюджет и се оказваш с по-малко пари, отколкото си очаквала. Ако нямаш контрол върху финансите у дома, поне се поинтересувай, за да видиш какво влиза и какво излиза.

--->> Опасностите, които те дебнат в годината на Жълтото куче!

Кариера

Кариерата ти ще разчита на старата ти репутация, работа и услугите, които други може би ти дължат. Ако те е срам да помолиш за помощ, никой няма да ти я даде. Първата четвърт на годината може да се крепи именно на стари услуги и добра воля. Няма лошо. Припомни на света колко си ценна.

През пролетта ще промениш начина, по който инвестираш времето и ресурсите си, което ще промени начина, по който гледаш на кариерата си. Вече няма просто да работиш и да чакаш да те забележат. Няма да имаш склонност да продаваш труда си на който плаща най-добре. Може би ще си смениш кариерата или ще започнеш собствен бизнес.

Професия според твоята зодия

През есента и зимата ще трябва да работиш повече за кариерата си. Трябва да си начешеш крастата и да насочиш цялото си внимание към това, въпреки че си доста уплашена. Може би мислиш, че не си готова или те е страх, че ще те помислят за прекалено амбициозна. Ти наистина си амбициозна и трябва да се отдадеш.

Виж какво са ти приготвили звездите по месеци!

2018 ще ти донесе голямата любов
2018 ще ти донесе голямата любов

Януари

През януари ще преливаш от смелост, дързост, мъдрост и ентусиазъм. Ще развиеш лидерски качества и социалният ти статус ще се повиши. Възможно е да получиш повишение в работата.

Февруари

Февруари също ще е силен месец. Ще запазиш авторитета и репутацията си в работата, но избягвай сблъсъци на егото и спорове. Социалният ти кръг ще се разшири. Студентите може да получат държавни стипендии, а работещите – повишение. Като цяло, месецът ще е позитивен.

Март

Март ще е успешен месец за кариерата. Очаквай повишение или нови проекти, които ще разширят познанията и възможностите ти. Колегите, обаче, може да ти завидят. Но ти избягвай споровете. Може да се разболееш от настинка или грип.

Секс пози според неговата зодия

Април

През април ще се сблъскаш с нарастваща конкуренция. Колегите ти може да изкарат квалификационни курсове и да се опитат да заемат мястото ти. Възможни са разправии от завист и ревност. Партньорът ти може да си сменя настроението често и да се държи арогантно.

Май

През май партньорът ти ще се радва на успехи, но това може да го накара да се държи егоистично. Пътуванията по работа може да се окажат плодотворни, а съдружниците ти да привлекат нови капитали. Може, обаче, да имаш финансови разочарования, затова внимавай с разходите.

Юни

Юни ще е изпълнен с късмет, въпреки някои дребни пречки. Слънцето ще те дари с енергия, смелост, интелект и инициатива да преследваш мечтите и си да започнеш нови проекти. У дома ще цари хармония.

Юли

Kaк се влюбват различните зодии

Късметът ще продължи да те спохожда и през юли и ще се радваш на успехи във всички начинания. Въпреки това, у дома може да има лека дисхармония и спорове, които ще преодолеете чрез взаимни компромиси. Може да имаш трудности с поделянето на наследство.

Август

Август е обещаващ от гледна точка на финансите и всичко ще бъде в розово. Успехите на професионалния фронт ще продължават. Хармонията у дома ще продължи да е проблем, обаче.

Септември

През септември трябва да внимаваш, защото финансовото благополучие може да започне да ти се изплъзва. Ако можеш да отделиш средства, направи малко дарение за благотворителност и то ще ти се отплати. Дръж се приятелки с хората, за да не изпаднеш в изолация.

Октомври

През октомври ще трябва да положиш усилия във всичките си начинания. Може да имаш финансови загуби и здравето ти да има нужда от специални грижи. Обърни внимание на кожата, костите и стомаха си.

Ноември

Продължи да внимаваш със здравето си и нещата бавно, но сигурно ще се подобрят. Личният ти чар ще ти спечели нови приятели и ще ти донесе успехи в начинанията и финансите. Хармонията у дома ще се възстанови.

Декември

През декември ще бъдеш смела и безстрашна, благодарение на позицията на планетите. Богатството и просперитетът ти ще се увеличат. Решенията ти в работата ще бъдат оценени подобаващо. 


Фъни Хороскопи