Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

годишен хороскоп
Телец

20.04 - 19.05

2019: Поставяне на лични цели, нова посока

Телецът е земен знак, управляван от Венера. Хороскопът за 2019 вещае, че годината ще бъде подходяща за поставяне на лични цели, които обаче евентуално ще бъдат постигнати чак към края на годината.

Хороскопът ти определя в кой тип мъж ще се влюбиш

Телец

Лични възможности: За да постигнеш целите си за тази година, е добре да работиш със солидна група от поддържници. Подготви се добре до юни – проучи и подобри уменията си в този период и ще пожънеш успехи.

През май или юни ще поемеш в нова посока.

Лични ограничения:Те ще произтичат от естествените ти желания, защото ще ти се наложи да си правиш тънки сметки през първите 5-6 месеца на годината. Разумното харчене между 5 март и 3 април и поставянето на цели през този период, са много важни. От средата на май до края на юни ресурсите ти ще бъдат поставени на изпитание, внимавай с парите през този период.

Финанси
Венера ще бъде ретроградна тази година и ще бъде във финансовия ти сектор от началото на април до началото на август. На 17 май, когато стане ретроградна, ще имаш промяна във финансовия статус. До края на юни ще продължат важни преговори и тогава ще бъде подписан договор или ще бъде взето решение. В края на ноември ще получиш тласък за успешен финал на 2019.

Любов
Това ще бъде годината на подобренията във връзките, особено за хората, които са от различни места или държави. Особено благоприятни ще бъдат август и сепетември. През месец май може да има известни промени.

Кариера
В началото на годината може да има промяна в професията, но само ако си родена в началото на периода на Телец. Периодът от 3 февруари до 21 март е времето за повече усилия в работата, за да напреднеш. През юни и юли може да се появи повече разнообразие.

Здраве
Родените между 3 и 7 май трябва сериозно да обмислят употребата си на алкохол или лекарства тази година. Тази група от хора може да е предпразположена към инфекции, свързани с отслабена имунна система. Захарта и сладките храни също може да са проблем за Телците, но можеш да промениш диетата си през април-юни.


Фъни Хороскопи