Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

годишен хороскоп
Телец

20.04 - 19.05

2018: Сватба, ексзотични пътешествия и успех в кариерата!

Тази година започва с чудене дали животът е нещо повече от това, което виждаш и преживяваш. Искаш приключения и усещаш, че това е ключът, но не можеш да измислиш как да направиш живота по-интересен. Но може би ще се сприятелиш с нови интересни хора, които ще ти помогнат да разшириш хоризонтите си. До пролетта вече ще искаш да избягаш. Не се поддавай на изкушението да се самосъжаляваш.
Тази година започва с чудене дали животът е нещо повече от това, което виждаш и преживяваш. Искаш приключения и усещаш, че това е ключът, но не можеш да измислиш как да направиш живота по-интересен. Но може би ще се сприятелиш с нови интересни хора, които ще ти помогнат да разшириш хоризонтите си. До пролетта вече ще искаш да избягаш. Не се поддавай на изкушението да се самосъжаляваш.

Докато пролетта преминава в лято, ще преоткриеш самоувереността си, но ще си по-мъдра. Освен това си все по-притеснена за личния си живот. Може и да искаш приключения, но сърцето ти е у дома. Ако мислиш да се задомиш и да създадеш семейство, може би ще го направиш тази година. Ако се омъжваш, винаги можете да идете на екзотично сватбено пътешествие и да комбинираш двете неща.

През есента и до края на годината ще станеш по амбициозна и ще полагаш повече усилия, за да получиш това, което искаш. Няма да искаш само комфорт, а нещо много повече – ще искаш да си създадеш място в света, където никой да не поставя под съмнение авторитета и социалното ти положение. Най-лесният начин да го постигнеш, е да се сдобиеш с повече пари и да бъдеш финансово независима.

Любов

Може да срещнеш някой много различен от теб тази година. Ако вече имаш партньор, той може да поиска да направи смела крачка напред, като се запише в университет, премести се в друг град или си смени религията, например. Или пък ще срещнеш някой, който ще те накара преосмислиш възприятията и мнението си по много въпроси. При всички случаи, няма да си особено привлечена от старите и познатите неща.

Хороскопът ти определя в кой тип мъж ще се влюбиш

През лятото може да срещнеш някой, или пък да направиш връзката си по-сериозна. Може би това ще е моментът, в който ще се задомиш, макар да те е малко страх и да мислиш, че не си готова. Дали си готова или не, зависи от много фактори, но ще искаш любов и романтика и ще предпочиташ моногамията пред флиртуването.

През есента и зимата любовният ти живот ще се подобри и ще стане по-интензивен. Ако си се запознала с някого през лятото, нещата ще станат сериозни. Ако връзката ти е от преди това, може да започнете да обсъждате брак или да увеличите семейството си. През 2019 ще положиш усилия за осъществяването на тези мечти.

Причудливите секс фетиши на различните зодии

Пари

Прекарай началото на годината в проучването на нови начини за натрупване на богатство. Направи разликата – не пари, а богатство. Научи как парите да правят повече пари. Ако мислиш нестандартно, ще можеш да намериш хора, които да ти помогнат да измислиш нови неща. Ще трябва да излезеш от зоната на комфорта си, но те ще ти помогнат. Само че първо ги провери, за да не се окажат някакви измамници.

Кой зодиакален знак е най-богат

Много е вероятно тази година да инвестираш в дом, ако вече си нямаш. Моментът е подходящ да рефинансираш заем, да разшириш къщата или поне да направиш ремонт. Постарай се да направиш дома си по-комфортен и изразяващ индивидуалността ти и да го задържиш по-дълго.

Колко пари ще изкараш тази година, зависи от това дали трябва да ги споделяш. Ако си сама, може би няма да си толкова мотивирана да печелиш повече, нито да пестиш. Но ако трябва да се грижиш за някого, ще намериш начин да изкараш повече пари. Само внимавай да не затънеш в дългове, за да не ти се налага да мислиш как да ги изплащаш.

--->> Опасностите, които те дебнат в годината на Жълтото куче!

Кариера

С отминаването на зимата, ще се притесняваш по-малко за кариерата и статуса си, защото ще започнеш да развиваш големи идеи. Може би няма да имаш материалната възможност да придвижиш кариерата си напред до по-късно през годината, затова засега се ограничи само с правенето на планове. Проучи какво искат хората – питай ги и те ще ти кажат.

Професия според твоята зодия

Когато пролетта преминава към лято, ще започнеш да възвръщаш мотивацията и амбициите си, но няма да са както преди. Не искаш да успееш заради самия успех или да победиш всички, а по-скоро да спечелиш одобрение. Това ще те намалиш усилията си и да обмисляш по-внимателно публичните си ходове.

Есента и зимата ще ти върнат енергията. Всичко, което си научила през лятото, ще те накара да преминеш към действие – започване на бизнес или нещо друго сериозно. Не искаш да продължиш да правиш това, което си правила досега, нито каквото правят всички останали. Време е да преоткриеш себе си и да започнеш нещо ново. Революцията ще продължи през 2019.

Виж какво са ти приготвили звездите по месеци!

2018 вещае за теб много късмет в любовта!
2018 вещае за теб много късмет в любовта!

Януари

Тази година ще бъде късметлийска и ще имаш много пари. Ще имаш желанието да отидеш на пътешествие, може би дори свързано с религия и поклонничество или ще се отдадеш на духовно възвисяване.

Февруари

През февруари късметът и духовността ще продължат да са с теб. На професионалния фронт всичко изглежда стабилно. Усилията ти ще ти спечелят признание, а позицията ти в обществото ще бъде стабилна. Опитай се да бъдеш в добри отношения с роднините и семейството.

Март

Март ще бъде успешен във финансово отношение. В работата ще се развиваш добре и ще се радваш на подкрепа и съдействие. Може да получиш похвала. У дома мирът може да е малко нестабилен, но всичко ще се подреди.

Секс пози според неговата зодия

Април

През април ще трябва да внимаваш с разходите, защото няма да имаш финансовата стабилност от предишните месеци. Може да имаш някои дребни загуби тук и там, но нищо сериозно. Може да отидеш на служебно пътешествие, затова си дръж паспорта под ръка. Избягвай клюки и разправии в офиса.

Май

През май ще трябва да мислиш нестандартно. Обичайните методи няма да са решението за проблемите ти. Ще имаш финансови и здравословни проблеми. Грижи се за стомаха и кожата си, защото вероятно проблемите ще са там. Управлявай парите и собствеността си сама.

Юни

След проблемите от предишния месец, юни ще бъде спокоен и стабилен. Ще имаш късмет и добри приходи и ще можеш да си купиш скъпи неща, а самоувереността ти ще се възвърне. Здравето ти ще се подобри и ще работиш по-ефективно.

Kaк се влюбват различните зодии

Юли

Ще изглеждаш самоуверена и смела и ще улавяш възможностите, които ти се предлагат. Ти братята и сестрите ти работите заедно за постигането на богатство и слава. Мъдрите ти решения ще бъдат оценени, а финансовият ти статус ще бъде стабилен. Материалният успех е гарантиран.

Август

Увереността и куражът от предния месец ще продължат и този. Мъдростта и ентусиазмът ти се проявяват в действията ти и ще бъдат оценени в работата, макар че там ще възникнат проблеми. Но няма да са сериозни и да ти попречат особено. Този месец ще бъдеш лидер.

Септември

Ще усещаш силата в теб и около теб. В работата ще държиш на авторитета си и подчинените ти ще те уважават. Все пак остави егото си на входа, за да избегнеш конфликтите. Ако планираш нов проект, моментът е подходящ. Месецът ще бъде успешен и позитивен.

Октомври

Голямата веселба ще е в офиса. Октомври е блестящ за кариерата и приходите ти. Моментът е подходящ да инвестираш в нови проекти и хора. Внимавай за вълка в овча кожа, който може да ти завиди на успехите. Пази се от ненужни спорове.

Ноември

Приготви се за състезания и конкуренция. Някой в офиса ще се опита да се състезава с теб по интелект и ефективност и това ще те амбицира още повече. Избягвай сблъсъците и обърни внимание на работата, но не се пресилвай твърде много. Любимият може да се държи лошо, но ще се справиш. Пътешествие в чужбина ще е изгодно за работата ти.

Декември

Този месец ще споделиш успеха с любимия, макар че той може да стане леко егоистичен. Заведи го с теб на служебното пътешествие, защото ще е добре и за връзката, и за работата. Ще се появят малки финансови разочарования, но с внимателно планиране ще ги преодолееш.


Фъни Хороскопи