Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

годишен хороскоп
Стрелец

22.11 - 20.12

2018: Годината на големите промени, но за добро!

Сатурн излиза от Стрелец и ще ти донесе облекчение от ограниченията и напрежението на последните години. Може да не се чувстваш достатъчно силна докъм края на зимата, когато ще се отървеш от последните несигурности. Ще имаш желание да добиеш богатства, които ще определят решенията ти. Няма причина да се срамуваш от желанието да имаш хубави неща.
Сатурн излиза от Стрелец и ще ти донесе облекчение от ограниченията и напрежението на последните години. Може да не се чувстваш достатъчно силна докъм края на зимата, когато ще се отървеш от последните несигурности. Ще имаш желание да добиеш богатства, които ще определят решенията ти. Няма причина да се срамуваш от желанието да имаш хубави неща.

В края на пролетта и през лятото ще се фоксуираш върху добиването на финансова сигурност. Същевременно рутината и работата ти ще се променят драматично, но промените няма да ти натежат. Може да са промени в начина на храненето, хобитата или навиците.

Докато лятото преминава в есен, ще излезеш от черупката си. Сега си готова да бъдеш себе си и да добиеш нови познания и умения. Есента и зимата може да е време, в което ще отидеш на дълго пътешествие или ще се захванеш с нещо ново и различно. Разпери криле!

Любов

Може да започнеш годината с желанието да не обръщаш внимание на никого. Може би ти си центъра на връзката, или си основният приносител на доходи, но не искаш да се обвързваш, преди да имаш парите. До пролетта, обаче, може да имаш внезапна промяна в мнението, защото може да срещнеш някой нов мъж, или да си смениш плановете и да се отдадеш на учене.

Хороскопът ти определя в кой тип мъж ще се влюбиш

Може би с партньора ти ще започнете общ проект. Между април и август е най-добре да работите заедно. Това ще укрепи връзката ви.

Любовният ти живот ще се разшири и ще обхване мечтите и амбициите ти през есента и зимата. Кариерата на партньора ти може да стане важна за теб. Това може и да е време, когато ще обявите годеж или ще се ожените. Не изоставяй чувствата си, за да положиш основите за щастлива 2019.

Причудливите секс фетиши на различните зодии

Пари

Каквото да правиш, през тази година ще печелиш с пот на челото. Не очаквай да имаш много излишни пари през зимата, но до пролетта ще получиш щедра компенсация, стига да си работила усърдно. Приятелите може да ти помогнат по неочакван начин да печелиш пари в началото на пролетта.

Кой зодиакален знак е най-богат

Възможностите да изкарваш пари чрез работа с хора ще се появят през пролетта и лятото. Трябва да се държиш добре. Хората искат да ти се доверят, а и ти искаш същото. Добрата новина е, че имаш уменията да излъчваш увереност. Няма да спечелиш от лотарията, но с усилия всичко се постига.

Есента и зимата ще пожънеш наградите за усилията си. Хората ще искат да ти дадат парите си, да те наемат или да плащат за съветите ти. Само не започвай да се съмняваш в себе си и да слушаш критиците си. В края на годината може да идеш на приятна почивка.

--->> Опасностите, които те дебнат в годината на Жълтото куче!

Кариера

Годината ще започне със силно желание да създаваш богатство. През пролетта ще искаш да започнеш нещо свое, което да е хем конкурентно, хем да ти служи дълго време. Бъди креативна и покажи талантите, които притежаваш. Ако се опиташ да правиш същото, което правят другите, ще се провалиш.

Професия според твоята зодия

Желанието за богатство ще стане още по-силно през пролетта и лятото. Идеите ти в тази насока стават все по-практични. Нямаш намерения да променяш света, просто да положиш основите на благосъстоянието си.

Есента ще е най-доброто време за кариерата ти. Всички ще забележат колко усърдно работиш и ще пожънеш плодовете на целогодишните си усилия. Но през зимата ще работиш за следващия си голям ход и да планираш как да направиш 2019 още по-добра. Не се отпускай много, ако идеш на почивка.

Виж какво са ти приготвили звездите по месеци!

201 носи любов и много любов!
201 носи любов и много любов!

Януари

Януари ще постави стабилната основа на предстоящата година. Нещата ще изглеждат бавни, но за сметка на това ще са сигурни. Здравето ти ще се подобри, а кариерата ти ще напредва. Приходите изглеждат задоволителни.

Февруари

Февруари ще бъде месец на смелостта и ще се справяш храбро с всякакви ситуации. Вероятно ще бъдеш стълба на семейството. Куражът ще те насърчи да захванеш нови начинания, които ще се увенчаят с успех. Вероятно е увеличение на богаството.

Март

През март ще си неудържима и ще водиш напред и себе си, и семейството. Мъдростта и ентусиазма ти ще допълват смелите ти решения и ще бъдеш оценена в работата. Може да получиш повишение, но ще си навлечеш завистта на колегите. Избягвай разправиите!

Секс пози според неговата зодия

Април

През април ще имаш власт и контрол. Сблъсъци на егото, обаче, може да предизвикат стрес и трябва да бъдат избягвани на всяка цена. Новите начинания ще се увенчаят с успех. Ще завържеш нови познанства, които могат да ти помогнат занапред. Като цяло, април ще е положителен месец.

Май

През май ще обърнеш внимание на кариерата си. Нови проекти и начинания ще носят добри резултати, но си пази здравето. Взимай си почивка, когато е необходимо, защото успехите не трябва да ти костват здравето. Избягвай спорове и съдебни дела.

Юни

През юни ще имаш конкуренция в работата си. Приготви се да работиш усърдно, за да постигнеш целите си, но избягвай конфронтации и конфликти, особено с колегите. Отделяй време и за личния си живот. У дома може да има леки разправии. Възможни са пътешествия.

Kaк се влюбват различните зодии

Юли

Юли ще бъде успешен за партньора ти, който може да получи неочакван приход. Това може да го накара да се възгордее, но ще бъде само временно. Служебните пътувания ще донесат успехи за бизнеса ти, но внимавай, защото на хоризонта идват финансови загуби. Харчи разумно.

Август

Август ще бъде месец на късмета. Планетите ще се наредят в твоя изгода и ще разчистят финансовите проблеми. Вероятно ще получиш плащане, което чакаш отдавна. Ще имаш смелостта и енергията да започнеш нови начинания, които могат да те отведат далеч.

Септември

Септември ще е пасивен месец. Кариерата и късметът ти ще са стабилни, но у дома може да има леки смущения. Причината може да е наследство от роднини. Избягвай да правиш големи промени и изчакай по-подходящ момент.

Октомври

Октомври ще е бляскав във финансово отношение. Кариерата ти също дава признаци на развитие и като цяло атмосферата в офиса е приятна. Ще постигнеш някои свои мечти. Като цяло, октомври ще е един от най-хубавите месеци в годината.

Ноември

Ноември ще е месец на равновесието. Забързаното темпо на предишните месеци ще се забави, а с това и финансовите приходи. Може дори да има малки загуби. Общувай с приятелите си, но избягвай да прекаляваш с каквото и да е.

Декември

Декември ще те превърне в по-добра твоя версия. Ще имаш сериозни отговорности и ще трябва да управляваш финансите си разумно. Когато се съмняваш, потърси съвет от по-възрастните. Кариерата ти ще е стабилна. Обърни внимание на здравето си.

 


Фъни Хороскопи