Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

годишен хороскоп
Стрелец

22.11 - 20.12

2019: Промяна в плановете. Животът ти тръгва напред

Стрелец е огнен знак, управляван от юпитер. Хороскопът за 2019 вещае, че докато Юпитер е ретрограден от 4 ануари до 5 май, ще ти е трудно да напредваш. Но можеш да се възползваш и да прекратиш някои ненужни дейности. През ноември и декември ще има промяна в плановете.

Хороскопът ти определя в кой тип мъж ще се влюбиш

Стрелец

Лични възможности: До май може би ще имаш усещането, че късметът те е напуснал и не напредваш в живота. Може би не ти е писано и, колкото по-скоро го разбереш, толкова по-лесно ще ти бъде.

От май нататък животът ти ще тръгне смело напред, а през септември ще се върне и смелостта ти.

Лични ограничения:Ако си родена между 22 и 29 ноември, вероятно животът ти ще претърпи неочаквана промяна, която е извън контрола ти. За всички останали Стрелци от 17 май до края на юни ще бъде ограничено време и от финанси, и от любов.

Финанси
Венера управлява парите, които минават през ръцете ни. Тази година ръстът ще дойде от партньорствата. Докато Венера е ретроградна през май и юни, ще имаш преговори и възможността да изплатиш дълг.

Любов
Тази година ще бъде важна, заради престоя на Венера в Близнаци от април до август. Връзките като цяло ще се развиват и някои ще получат подаръци и възнаграждения в края на юни и началото на август.

Кариера
Първите 4 месеца са времето, в което да устроиш нова структура и да научиш нещо ново. От май до края на септември ще има развитие. Промяна в работата може да има през август или септември.

Здраве
Ако спортуваш, се пази от травми в кръста, таза и бедрата през март или юни. Може да страдаш и от храносмилателни оплаквания. Намали захарта!


Фъни Хороскопи