Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

годишен хороскоп
Скорпион

23.10 - 21.11

2018: Твоята най-успешна година!

Ако си имала чувството, че си изгубила връзка с хората около теб и всички се движат по-бързо от теб, имаме лоши новини: 2018 ще започне с това чувство. Може и да си права, а може и да преувеличаваш. Добрата новина е, че ще добиеш увереността да се опълчиш или да игнорираш тези, които ти вредят.
Ако си имала чувството, че си изгубила връзка с хората около теб и всички се движат по-бързо от теб, имаме лоши новини: 2018 ще започне с това чувство. Може и да си права, а може и да преувеличаваш. Добрата новина е, че ще добиеш увереността да се опълчиш или да игнорираш тези, които ти вредят.

До средата на пролетта, ще станеш по-мотивирана да си създадеш чувство на сигурност за теб и семейството. Може би ще се опиташ да създадеш нов дом или буквално да се преместиш. Може да не успееш да постигнеш всичко толкова бързо, колкото ти се иска, но с толкова много промени, е нормално.

С наближаването на есента, амбицията ти ще отслабне. Няма да изпитваш безпокойството от лятото и си готова малко да се отпуснеш. С идването на зимата, чувството, че не успяваш да свършиш всичко, отслабва. В крайна сметка, всичко бива свършено. Към края на годината може да откриеш сродна душа, с която ще сте много интересна двойка.

Любов

Ако си необвързана, може да си паднеш по някой, когото виждаш всеки ден. Може да е просто флирт или онлайн свалка само с приказки, но ще те успокои, че не си незабелязана. Ако имаш партньор, ти и той ще се опитате да си общувате повече, да спрете да сте пасивно-агресивни и да спрете да се обвинявате за неща, които не можете да контролирате.

Хороскопът ти определя в кой тип мъж ще се влюбиш

Към средата на пролетта, най-близките ти връзки може да се променят внезапно и драматично. Нещо, което смяташе за стабилно, може да свърши внезапно и нещо, което смяташе за прекрасно, може да се развали. Може би ще си промениш мнението за партньора и да решиш, че не само не е за брак, но и за връзка.

През есента и зимата, може да видиш драматични промени в любовния си живот. Има вероятност да се разделиш с този, с когото си

била през лятото, или пък ще се събереш отново. Може и да сте противоположности, които не се спогаждат, но не можете да живеете един без друг.

Причудливите секс фетиши на различните зодии

Пари

Ако си поразпитала за нова работа, вероятно ще имаш резултат, въпреки първоначалната съпротива. Да, някой ти завижда и те подвежда, но до пролетта ще срещнеш нови хора, които могат да ти помогнат.

Парите ти ще идват от други хора. НПО-та, социални мрежи, краудфъндинг. Това не значи, че ще живееш от подаяния, а че ще печелиш чрез други хора. Всъщност, ти си доста добре финансово, но моментът не е подходящ да започваш да живееш от спестяванията си или да ставаш фрийлансър. По-добре измисли как да комбинираш уменията си с други хора, за да изкарвате пари.

Кой зодиакален знак е най-богат

Докато есента преминава в зима, ще започнеш да правиш истински промени, за да увеличиш богатството си. Използвай умението си да разбираш какво мислят другите хора и какво искат, за да намериш продукт или услуга, които да им продадеш. Дори да не искаш да започваш самостоятелен бизнес, помисли как да укрепиш позицията си на работа, за да генерираш повече бизнес.

--->> Опасностите, които те дебнат в годината на Жълтото куче!

Кариера

Фокусът ти ще остане върху кариерата. Може да си направила промени, или да си била принудена. Много по-добре е да направиш промяната, вместо да се мъчиш да бъдеш доволна със сегашното положение. През първата четвърт на годината ще имаш мотивация да направиш промяна. Може да те понижат или уволнят и усещаш, че трябва да направиш нещо.

Професия според твоята зодия

През пролетта и лятото кариерата ти ще продължи да е много важна и до края на лятото ще се занимаваш предимно с нея. Може да се върнеш към познати неща, но е по-добре да пробваш нещо ново и да видиш как се справяш. Само небето е над теб.

Това, което ще научиш през пролетта и лятото, ще ти помогне да развиеш по-добра идея за способностите си. Не е важно другите да те одобряват или да ти се възхищават, а да се освободиш от всичко и да намериш собствения си път. Повече се интересуваш от това какво ще ти донесе бъдещето. Имаш уменията и таланта да си създадеш ново бъдеще през 2019.

Виж какво са ти приготвили звездите по месеци!

2018 ще ти донесе нова любов или старата ще стане още по-страстна!
2018 ще ти донесе нова любов или старата ще стане още по-страстна!

Януари

Януари ще е месец на смелостта. Космичните сили ще са благоприятни към теб и ще ти донесат богатство, слава и мъдрост. Финансово месецът ще е стабилен, а в работата ще получиш признание. Като цяло, месецът ще ти донесе просперитет за теб и семейството.

Февруари

Февруари ще ти донесе сила, чест и достойнство. Движението на небесните тела ще донесе на теб и семейството ти просперитет и спокойствие. Ентусиазмът и разумът ти може да ти донесат повишение в работата.

Март

Март символизира сила. Лидерските ти умения ще бъдат забелязани и може да получиш повишение. Във финансов план ситуацията ще е стабилна и ясна. Нови познанства и контакти ще ти дадат нови възможности за развитие. Като цяло, месецът ще е положителен.

Секс пози според неговата зодия

Април

Април ще бъде благоприятен за кариерата ти. Новите проекти и начинания ще донесат желаните резултати. Колегите, обаче, може да ти завидят, затова внимавай и избягвай спорове и сплетни. Пази си здравето!

Май

Май ще бъде месец на конкуренция с колегите, с които ще се състезавате за повишение. Не се пресилвай и живей по-спокойно. Отношенията ти с партньора може да претърпят резки промени, но ти бъди търпелива. Евентуално пътешествие ще ти донесе спокойствие.

Юни

Юни ще е месец на прогреса. Партньорът ти може да получи повишение, а бизнесът ти да се развие към по-добро. Въпреки това може да имаш фиансови трудности, затова внимавай с разходите. Като цяло, месецът ще е положителен.

Юли

Юли ще сложи началото на период на късмет. Очаквай добри приходи, въпреки дребните пречки. Планетите ще те благословят с кураж и находчива мисъл през този месец. Очаквай да получиш приходи, за които работиш отдавна.

Kaк се влюбват различните зодии

Август

Август ще е смесен. У дома може да има дисхармония, докато социалният ти живот процъфтява. Работата ти е успешна, затова не я сменяй. Ако все още учиш, очаквай успехи. Може да имаш спорове с роднини за наследство.

Септември

През септември добрият късмет от предишните месеци ще продължи. Месецът ще бъде стабилен и успешен във всяко отношение. У дома може да има спорове, които трябва да разрешавате с такт и грижа.

Октомври

Октомври ще ти донесе баланс и спокойствие. Възможно е да претърпиш известни финансови загуби, затова внимавай с разноските и не прекалявай с нищо. Старай се да бъдеш сред близки и приятели, защото може да се почувстваш самотна.

Ноември

Ноември ще извади на показ най-доброто от теб. Ще използваш ума си и ще положиш усилия да осъществиш плановете си и да увеличиш приходите си. Управлявай спестяванията си внимателно и си пази здравето.

Декември

Декември ще е месец на възстановяване. Всичко загубено предишните месеци ще ти се възвърне. Бъди търпелива. Чарът и харизмата ти също ще се възстановят, както и здравето. Периодът ще отбележи положителен край на годината.

 


Фъни Хороскопи