Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

годишен хороскоп
Скорпион

23.10 - 21.11

2019: Огромно начинание ще е твоята движеща сила

Скорпион е водна зодия, управлявана от Марс и Плутон. Хороскопът за 2019 вещае, че родените под знака на Скорпион ще участват в голямо начинание и те ще бъдат движещата сила.

Хороскопът ти определя в кой тип мъж ще се влюбиш

Скорпион

 

Лични възможности: Тази година планетите ще те подкрепят във всичко, което правиш. Периодът от февруари до юни ще бъде най-продуктивният за годината. Изчакай до времето между октомври и декември, за да овладееш ситуацията и да работиш върху идеите си.

Лични ограничения:Тази година ще е идеална да забравиш миналото и да модернизираш начина, по който правиш много неща. Колкото по-рано започнеш, толкова по-лесен ще бъде животът ти. Само ще предизвикаш излишни конфликти, ако спориш за отминали неща.

Финанси
В зависимост от това как се справяте с общите финанси през април и май, ще проличи дали ситуацията тази година ще се подобри. Ако инвестираш пари, времето между 4 и 7 април и 1 и 13 май не е подходящо за големи харчове. От септември до края на годината ще е най-доброто време.

Любов
И двете лунни затъмнения, на 25 май и 28 октомври, ще окажат влияние върху личните ти отношения. През февруари и в средата на май и началото на юни ще има промяна в отношенията с колегите. През март и в началото на април ще получиш подкрепа от тези, с които се срещаш.

Кариера
Някои от хората, с които работиш, може да се сменят през февруари. Между края на юни и началото на октомври ще имаш възможност за нова работа. Изпълнявай си ангажиментите през август и септември, за да не ти пострада репутацията.

Здраве
През април може да имаш бронхиални оплаквания. Няма да имаш сериозни проблеми, но се опитай да отслабнеш малко.

Към средата на пролетта, най-близките ти връзки може да се променят внезапно и драматично. Нещо, което смяташе за стабилно, може да свърши внезапно и нещо, което смяташе за прекрасно, може да се развали. Може би ще си промениш мнението за партньора и да решиш, че не само не е за брак, но и за връзка.

През есента и зимата, може да видиш драматични промени в любовния си живот. Има вероятност да се разделиш с този, с когото си

била през лятото, или пък ще се събереш отново. Може и да сте противоположности, които не се спогаждат, но не можете да живеете един без друг.


Фъни Хороскопи