Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

годишен хороскоп
Риби

18.02 - 20.03

2018: Годината на големите решения за теб!

От 2012 насам си под мистичните облаци на Нептун и ще е така и през тази година. Вероятно вече си свикнала и ще прекараш първата половина на годината в осъществяване на мечтите и надеждите си. От зимата до пролетта мисълта и енергията ти ще са насочени към мечтите ти.
От 2012 насам си под мистичните облаци на Нептун и ще е така и през тази година. Вероятно вече си свикнала и ще прекараш първата половина на годината в осъществяване на мечтите и надеждите си. От зимата до пролетта мисълта и енергията ти ще са насочени към мечтите ти.

Хубавото е, че до края на лятото несигурността ти за това коя си и какво искаш, ще изчезне. Надяваме се, че си научила нещо за себе си и ще го приложиш на практика. Ще започнеш да мислиш различно и това ще е вид пробуждане. Плашещо ли е? Абсолютно.

През есента ще претърпиш трансформация по най-приятния и лек начин. Хората ще реагират положително на промените, които правиш и ще искат да ти помогнат. Докато дойде зимата, ще се чувстваш на върха на света и ще си си обяснила всичко. Ти си умна и си готова да покажеш на света какво можеш да постигнеш.

Любов

Любовната ти връзка ще е добре в началото на годината. Ако имаш партньор, всичко между вас ще е добре. Ако си сама, вероятно си щастлива така и няма нужда да променяш нищо през първите четири месеца от годината. Периодът е добър за поддържане на връзки с приятели и познати.

Хороскопът ти определя в кой тип мъж ще се влюбиш

През пролетта и лятото периодът е подходящ да се запознаеш с някого и това може да стане най-вече през лятото. Ако вече имаш гадже, връзката ви ще стане още по-сериозна до края на август. В началото на пролетта, обаче, може да има проблеми и недоразумения. Това може дори да сложи край на връзката ви.

През есента може да срещнеш някой, който ще започне нежно и срамежливо да те ухажва. Може и изобщо да не разбереш или да се престориш, че не се интересуваш от него. През зимата може да срещнеш сродна душа, който няма да ти стане любовник веднага, но би могъл. Партньорът ти ще те подкрепя и това ще задълбочи приятелството ви.

Причудливите секс фетиши на различните зодии

Пари

В началото на годината парите може да са малко труднодостъпни. Имаш планове и дори ги осъществяваш, но няма да донесат приходи до началото на пролетта. Чарът и познанствата ще ти помогнат, но квалификационен курс също ще помогне. Така ще попаднеш в кръгове, където парите текат малко по-лесно. Наблюдавай хората.

Кой зодиакален знак е най-богат

Ще насочиш парите си към себе си и близките си. Моментът не е подходящ за правене на още пари, а по-скоро за подобряване на уменията и натрупване на ресурси. Обичаш да харчиш пари, затова внимавай, особено с кредитните карти.

Докато есента преминава в зима, ще вложиш пари в най-близките си отношения. Може би ще инвестираш нещо с партньора си, но ще е нещо дребно като нов тостер или ваканция в чужбина. Това ще ти покаже, че можеш да харчиш пари, без да профукваш всичко. Може и да идеш на казино. Веднъж не е проблем, но не ходи редовно, защото до края на годината ще си фалирала.

--->> Опасностите, които те дебнат в годината на Жълтото куче!

Кариера

През 2017 беше амбициозна, а сега минаваш във фаза, в която да си създадеш живот по собствени правила. Имаш желанието и си наясно какво очакват другите от теб, но искаш да си щастлива и да направиш света по-добър. До пролетта ще отбележиш голям напредък.

Професия според твоята зодия

През пролетта и лятото кариерата ти ще върви гладко. Ограниченията от предишните години се вдигнаха и сега имаш желанието да преследваш мечтите си. От друга страна, си изхабила способността си да се притесняваш от смелите ходове и сега си готова да правиш, каквото искаш. Спечелила си си това право.

Зимата ще бъде кулминацията на усилията ти. Тогава ще имаш подходящата нагласа и ентусиазъм. Хуморът ти е предимство, дори да не си в комедийния бизнес. Използвай го. Сега можеш да говориш свободно с хора и пред хора. Използвай това и убеди шефа си да ти увеличи заплатата. Ако не се получи, ще измислиш нов план и ще го приложиш през 2019.

Виж какво са ти приготвили звездите по месеци!

2018 ще ти донесе чканите положителни промени!
2018 ще ти донесе чканите положителни промени!

Януари

Януари обещава финансови печалби и просперитет. Трудът и усилията ти ще бъдат възнаградени, а мечтите ти за по-добра работа може да се сбъднат. У дома, обаче, хармония може да се наруши.

Февруари

Февруари ще е балансиран месец, но изисква малко повече внимание от твоя страна. Може да пътуваш в чужбина по работа. Въпреки дребните загуби, цялостният ти просперитет ще продължи. Поддържай добри отношения с хората и не са забърквай в разправии.

Март

През март ще трябва да се постараеш повече и въпреки това може да получиш по-малко приходи. Здравето също ще ти създава проблеми. Затова внимавай с разходите, защото може да ти се наложи да дадеш пари за лечение.

Kaк се влюбват различните зодии

Април

През април ще отбележиш бавен, но стабилен прогрес. Богатството ще се натрупва бавно, но инвестиции, правени по-рано, ще се възвърнат. Ще се радваш на личен и семеен просперитет и добро здраве.

Май

През май ще си смела и дръзка и ще спечелиш много слава и успехи. Финансовото ти положение е солидно и ще имаш нови материални придобивки. Здравето ти ще се подобри след проблемите от предишните месеци.

Юни

През юни също ще си безстрашна, а умните ти решения и мъдрите съвети ще ти спечелят уважение и чест. Качествата ти ще бъдат оценени и в работата, макар че може да доведат до сблъсъци с колегите. Избягвай ги.

Секс пози според неговата зодия

Юли

В работата ще се ползваш с авторитет и добра репутация, но избягвай свадите с колеги. Новите начинания ще се увенчаят с успех и ще ти донесат приходи. Като цяло, месецът ще е положителен и пълен с просперитет.

Август

Месецът ще е много благоприятен за кариерата ти. Очаквай печалби и повишение. Новите проекти ще се развиват добре, но може да срещнеш пречки от завистници. Здравето пак ще ти дава ядове, но няма да е нещо драматично.

Септември

През септември ще се сблъскаш с конкуренция в офиса и някой може да се опита да създаде конфликт. Опитвай се да избягваш сблъсъците и го карай по-спокойно. У дома също може да има свади. Иначе, месецът е подходящ за нови бизнес начинания.

Октомври

Октомври ще е успешен за партньора ти, който може да постигне големи успехи. Това може да го накара да се възгордее. В работата ти предстои командировка, която ще ти донесе нови възможности. Внимавай с харчовете.

Ноември

Ноември ще е изпълнен с късмет, въпреки дребните пречки. Приходите ти ще останат стабилни. Ще си смела и изпълнена с интелект и желание да започнеш нови неща. У дома ще цари спокойствие.

Декември

Декември също ще е късметлийски месец. В работата ще се радваш на признание и евентуално повишение. Ще имаш енергия за нови проекти и ще се радваш на добро обществено положение. У дома може да има дисхармония.
 


Фъни Хороскопи