Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

годишен хороскоп
Рак

21.06 - 22.07

2019: Тествай силата на духа си!

Ракът е воден знак и се управлява от Меркурий. Хороскопът за 2019 вещае, че до март ще имаш чувството, че всичко се случва със забяване. Приеми първите месеци на годината като тест на силата на духа. От март до септември ще имаш шанс да се подобриш.

Хороскопът ти определя в кой тип мъж ще се влюбиш

Рак

Лични възможности:Ще си помогнеш много като посрещнеш задълженията и поемеш дългосрочна цел или проект. Решение, взето между 15 яунари и 2 февруари може да повлияе на всички останали до края на годината. Родените между 3 и 20 юли ще бъдат в светлината на прожекторите.

Лични ограничения:Не се конфронтирай с хора, които ти подливат вода и ненужно поставят под съмнение уменията и ролята ти в живота. Не се съмнявай в уменията си и не търси недостатъци в усилията си, защото това няма да е в твой интерес.

Финанси
Сатурн в знака ти ще изисква да се справяш с ограничен бюджет. Това може да е така или защото имаш нови ангажименти, които напрягат бюджета ти, или защото инвестираш пари, които няма да се върнат още много години.

Любов
Много стари познанства може да приключат по един или друг начин тази година, като между май и юли ще имаш щастлив период на потенциални промени. Може да се разделите доброжелателно, защото виждаш, че някои хора просто не са подходящи за теб и трябва да продължиш на теб.

Август и септември са време за приповдигащи срещи и възможност за нова любов.

Кариера
Кариерата ще бъде важна сфера в живота ти през 2019. Някои ще заемат по-висока позиция, или ще им предложат такава, между март и август. След внимателно обмисляне, някои ще решат, че сегашната им работа не им дава това, което искат и ще направя промяна, вероятно между март и юни.

Здраве
Сатурн в знака ти ще подложи на изпитание тялото ти и ще те накаже за минало поведение. Ако възникнат здравословни проблеми, вероятно те съществуват от известно време, или са свързани с минали такива. През октомври и ноември може да настъпи дисбаланс в диетата ти и да се наложи да премахнеш някои храни.


Фъни Хороскопи