Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

годишен хороскоп
Овен

21.03 - 19.04

2019: Ново начало в живота

Овенът е огнен знак, управляван от Марс. Хороскопът за 2019 вещае, че годината ще ти донесе ново начало в живота. Вероятно няма да се нервираш толкова, колкото през миналата година, но ще трябва да се научиш как да си задаваш темпото.

 

Хороскопът ти определя в кой тип мъж ще се влюбиш

Овен

Лични възможности:Първите четири месеца на годината ще са най-подходящото време за лични действия. Около новолунията в Овен на 21 март и 19 април животът може да ти донесе ново начало. Може да се преместиш на ново място, да започнеш нова кариера и да си изпълнена с нов ентусиазъм.

Лични ограничения:Също както и през миналата година, новите семейни и домашни задължения ще продължат да навлизат в живота ти и през тази. Част от напрежението ще се вдигне в началото на март, когато вече ще си свикнала или ще си изпълнила задачите си. Уредите у дома може да имат нужда от обновяване.

Финанси
Задълженията към семейството и дома са най-големите ти финансови разходи. Някои може да са купили нов имот и да имат допълнителни месечни плащания. За щастие, ако работиш усърдно и си планираш инвестициите през февруари и март, всичко ще бъде наред. От септември ново партньорство може да ти донесе финансови изгоди.

Любов
В началото на годината личните притеснения ще доминират, но от август нататък личният живот ще се подобри. В последната седмица на септември Юпитер и още три планети ще влязат в сектора ти на връзките. От този момент очаквай хубави неща в любовта.

Ако си търсиш гадже, или отиди на пътешествие, или погледни извън обичайните си места и приятелски кръг, за да го намериш. Дните около Слънчевото затъмнение на 14 октомври ще имат особено значение за теб.

Кариера
Кариерата ще бъде важна за теб и си склонна да вложиш допълнителни усилия още от началото на годината. Някои от вас може да започнат нова работа. Ако в тази област има промени, те вероятно ще се случат в края на април или през май.

Здраве
Март и юли ще донесат изпитания за здравето и начина ти на хранене. В края на април и началото на май може да ти се случат инциденти, затова внимавай и не прибързвай, за да не се нараниш.


Фъни Хороскопи