Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

годишен хороскоп
Овен

21.03 - 19.04

2018: Нови приятелства, пътешествия и кариерни успехи!

Тази година амбицията ти ще е голяма, и макар вероятно да е трудно, имаш силно желание да се прочуеш. Искаш да избегнеш чувството на неадекватност, като си повече от адекватна и ще искаш да изкарваш пари и да постигнеш висок статус. В началото на годината може да бъдеш устремена именно в тази посока и да изоставиш връзките и познанствата, които не ти помагат в кариерния напредък. Вместо това, ще търсиш нови приятели, които могат да повишат социалния ти статус.
Тази година амбицията ти ще е голяма, и макар вероятно да е трудно, имаш силно желание да се прочуеш. Искаш да избегнеш чувството на неадекватност, като си повече от адекватна и ще искаш да изкарваш пари и да постигнеш висок статус. В началото на годината може да бъдеш устремена именно в тази посока и да изоставиш връзките и познанствата, които не ти помагат в кариерния напредък. Вместо това, ще търсиш нови приятели, които могат да повишат социалния ти статус.

От средата на пролетта и през лятото самоувереността ти ще започне да вехне, защото имаш навика да подбираш някои битки и да изоставяш други. Нагласата ти ще стане по-алтруистична и няма да си особено бунтовно настроена. Ще искаш уменията, талантите и притежанията ти да представят новото ти аз, което се разви в последните няколко години. Можеш да промениш начина си на живот и да получиш подкрепа от други хора, стига и те да имат полза от това. Например партньорът ти може да те насърчи да се храниш здравословно и да се научиш да се притесняваш по-малко.

Към края на лятото и до края на годината, ще започнеш да виждаш по-голямата картина и понеже вече не се занимаваш толкова със себе си, ще започнеш да се занимаваш със света. Ще се интересуваш повече от цели общности и култури, а не от отделни индивиди. Може дори да започнеш да се идентифицираш с тях. Пътешествието ще ти действа добре, затова, ако можеш, отиди в чужбина на екскурзия, или поне посети място в родината, където не си била.

Любов

В началото на годината ще си прекалено заета за любов. Любимият може би е също толкова амбициозен, колкото теб и преследването на кариерни успехи и пари може да е общо усилие. Но в средата на годината може изненадващо да си промениш решението, защото тогава другите ще започнат да те намират за много привлекателна. Ще хванеш окото на някой, за когото не си и мечтала, че можеш да привлечеш. Но дори и да започнете връзка, тя няма да е трайна.

Хороскопът ти определя в кой тип мъж ще се влюбиш

През пролетта и лятото ще насочиш романтичните си чувствам към тези, които са ти най-близки, особено някой, който изглежда те е харесал пръв. През късната пролет може да си паднеш по някого, макар вече да имаш партньор. До август може да си започнала нова връзка. Ако ли пък имаш приятел, пролетта и лятото ще насочите вниманието си към улесняване на живота. Може да не излизате много и ще предпочетете спокойствието на дома.

В края на лятото и през есента ще имаш няколко възможности да се запознаеш с някого или просто да се насладиш на интимна връзка. През есента ще си силна и секси и ще привличаш хората към себе си. Ти самата не усещаш колко усилено флиртуваш и се бориш за внимание, но другите го виждат и го намират за много привлекателно.

Причудливите секс фетиши на различните зодии

Пари

В началото на годината парите и кариерата ти ще бъдат директно свързани. Ще ти се наложи да жертваш комфорта си, за да получиш това, което искаш, в по-късен етап. Вместо да го приемаш като жертва, обаче, гледай на това като на инвестиция в бъдещето. С напредването на зимата към пролетта, парите ще потекат и може да получиш неочаквана печалба. Разбира се, може и да станеш прекалено самоуверена и да загубиш пари, докато се опитваш да ги умножиш. Докъм април ще бъдеш по-фокусирана върху това да направиш парите ти да работят за теб.

Кой зодиакален знак е най-богат

След като вече ги имаш, ще направиш ежедневието си по-лесно. Ще бъдеш щедра към близките и приятелите си, особено тези, които са те подкрепяли. Внимавай да не прекаляват, защото можеш да се окажеш робиня на щедростта си и хората да очакват да покриваш всички разходи. Ще го направиш, но няма да имаш достатъчно пари за нещата, които искаш.

През есента и до края на годината започни да инвестираш. Може да е бизнес или нещо, което те прави по-продуктивна. Може и да е университетска диплома или курс за преквалификация, което ще ти даде предимство. Не е нужно пак да ставаш студентка, защото самото ти желание да учиш, ще те направи по-привлекателна за работодателите.

--->> Опасностите, които те дебнат в годината на Жълтото куче!

Кариера

Годината започва с внимание към кариерата и статуса. Ще искаш повече и ще имаш желанието да работиш за него, но не и без да бъдеш забелязана. Работила си върху преобразяването си и това ще те превърне в нов човек. Не се плаши и не се отказвай. Положила си усилия и до средата на годината ще имаш смелостта и силата да се изкачиш до върха. Но до април малко ще забавиш темпото и ще подбираш битките си внимателно, защото няма да имаш енергия за нищо друго.

Професия според твоята зодия

Може би дори ще започнеш да мислиш за кариерата си като за част от по-голямата картина. Мечтаеш да си важна клечка, но до пролетта ще започнеш да искаш да си важна клечка, която да може да промени нещата. Няма да станеш толкова лидер, колкото майстор на убеждаването. Всички ще мислят, че това е тяхна идея, а ти само ще обереш плячката от победата.

В края на годината може да постигнеш задоволство от усилията си. Може да дойде под формата на обещание за повишение или просто уважението и признанието, които заслужаваш. Есента и зимата няма да са лесни и ако не си готова за предизвикателството, може да се провалиш и то пред всички. Не позволявай това да те уплаши. Бъди подготвена, дори прекалено, и ще се справиш.

Виж какво са ти приготвили звездите по месеци!

През 2018 се очертава да бъдеш отдадена на страстта!
През 2018 се очертава да бъдеш отдадена на страстта!

Януари

През този месец ще си склонна да се занимаваш с религия и духовност. Късметът ще те споходи и ще имаш успехи в работата. Енергията ти ще е изобилна и ще имаш възможността да започнеш нови неща. Ще получиш признание и благодарност за усилията си в работата. Може да ти се наложи да делиш наследство с роднини.

Февруари

Този месец може да ти донесе обещания за печалби. На професионалния фронт ще пожънеш успехи и признание. Домът ще ти остане основен проблем, макар че има всички признаци, че финансовото положение е стабилно.

Март

Секс пози според неговата зодия

Март е месецът, в който трябва да си предпазлива. Финансовите приходи са горе-долу и просперитетът и дребните загуби вървят заедно. Ако спечелиш някаква награда, се опитай да направиш малко дарение за благотворителна кауза. Опитай се и да се социализираш повече. Не се забърквай в скандали.

Април

Този месец ще изисква от теб малко допълнителни усилия. Ако искаш да избегнеш финансови загуби, се представи по-най добрия възможен начин. Пази си здравето, за да си спестиш пари, макар че ще се оплакваш от главоболие, температура или стомашни проблеми. Бъди много внимателна с управлението на парите и активите си.

Май

През този месец ще трябва да положиш особени грижи за здравето си. Но не се притеснявай, защото всичко ще се оправи, макар и бавно. Всички разходи за лекари ще ти се възвърнат, защото май ще бъде месец на просперитет и ще можеш да си купиш скъпи неща с парите си.

Юни

Този месец ще си готова да се сблъскаш с предизвикателствата и ще бъдеш безстрашна. Юни също ще бъде месец на просперитет и богатство. Приготви си багажа, защото ще ти предстои кратко пътешествие. Умните ти решения ще бъдат оценени и у дома, и на работа. Ще имаш нови материални придобивки.

Kaк се влюбват различните зодии

Юли

Нищо не може да те спре, когато взимаш решения през юли и те ще бъдат оценени и уважавани. Ще спечелиш чест и почитания в социалния си кръг. Колегите ти може да имат проблеми с лидерските ти умения, но избягвай сблъсъци и разправии. Ще напреднеш много в работата през този месец.

Август

Август ще бъде пълен с жизненост и сила. Властната ти позиция на работа вероятно няма да бъде смущавана и ще се радваш на уважение. Избягвай разправиите, за да си пазиш спокойствието. Грижи се добре за съпруга си и не се тревожи за нищо, защото август ще е позитивен и успешен месец.

Септември

Ако очакваш напредък в кариерата, септември може да ти го донесе, заедно с печалби и растеж. Нови проекти и начинания ще донесат желаните резултати, но колегите може да ти завидят и да ти създадат пречки. Фокусирай се върху здравето си и избягвай излишните разправии.

Октомври

Октомври ще е изпълнен с конкуренция от колегите, затова ще трябва да положиш малко повече усилия, за да запазиш позицията си. И този месец конфронтациите не са подходящи. Запази спокойствие и не се товари излишно. У дома подхождай с грижа и търпение, защото любимият може да е кисел или да се държи арогантно.

Ноември

След лошото поведение миналия месец, през ноември любимият ще иска да се сдобрите. Макар че основните финансови приходи ще дойдат от бизнес дейност, пътешествията също може да донесат предимства. Управлявай спестяванията си умно, защото не се знае кога може да ти потрябват. Планирай внимателно всякакви инвестиции.

Декември

През декември ще имаш много късмет, а куражът и познанието ще ти помогнат. Приходите ще бъдат гладки и предвидими. Може да ти се прииска да отидеш на религиозно поклонение. Във времена на отчаяние, духовността те успокоява.


Фъни Хороскопи