Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

годишен хороскоп
Лъв

23.07 - 22.08

2018: Не оставяй контрола на ситуациите в чужди ръце!

Първата част на годината няма да е кой знае колко прекрасна. Може би ще си заровиш главата в пясъка и ще чакаш нещата да се оправят от само себе си, но те няма да се оправят. Няма гаранция и че някой ще ги оправи вместо теб. Някой може да ти помогне, но ако оставиш контрола в чужди ръце, няма да знаеш какво става.
Първата част на годината няма да е кой знае колко прекрасна. Може би ще си заровиш главата в пясъка и ще чакаш нещата да се оправят от само себе си, но те няма да се оправят. Няма гаранция и че някой ще ги оправи вместо теб. Някой може да ти помогне, но ако оставиш контрола в чужди ръце, няма да знаеш какво става.

До средата на пролетта и през лятото ще се грижиш за себе си сама. Може би ще е време, в което не можеш да разчиташ на другите да ти помагат, или не искаш да те наставляват. Вероятно ще си щедра и ще се опитваш да се убедиш, че се справяш добре. Или пък ще искаш да покажеш на другите колко си добре с парите и ще им купуваш подаръци.

Докато есента преминава в зимата, ще започнеш да се фокусираш върху себеизразяването си. Материалните и физическите ти нужди ще са покрити. През по-голямата част от 2019 ще бъдеш себе си, независимо какво означава това. Ще е време за откриване на себе си и ще опиташ нови неща, за да разбереш коя си сега и какво искаш. Изглежда сякаш имаш много голям избор.

Любов

Ако си в сериозна връзка, през първите три месеца на годината може да си подложена на изпитания. Не е задължително да се карата и разделите, но ще трябва и двамата да преоцените какво искате един от друг, за да продължите заедно. Иначе ще има борба за надмощие и сръдни. Трябва да го преодолеете. Ако успеете, връзката ви ще се промени за добро, независимо какво стане с нея.

Хороскопът ти определя в кой тип мъж ще се влюбиш

Нещата ще се успокоят към края на април и началото на май, но пак няма да е гладко. Поне няма да има скандали и шумни дами, а по-скоро мрачно мълчание. Може и да няма никакви проблеми, а просто ще сте разделени поради обстоятелствата, или защото временната раздяла е по-добре за връзката.

През есента и зимата любовта става по-лесна, макар връзката да е все още подложена на изпитание. Може и да приключи, ако не е достатъчно силна. Но тези, които устоят, ще бъдат по-силни, макар и не същите. Ще трябва да положиш усилия да върнеш романтиката и веселието, дори да ти коства усилия и да се чувстваш недооценена.

Причудливите секс фетиши на различните зодии

Пари

Постарай се този, с когото имаш обща сметка и този, на когото дължиш пари, да знаят колко точно имаш и колко точно дължиш. Партньорът или кредиторът ти може да искат прекалено много, да крият пари, или да си мислят, че имаш повече, отколкото имаш. Бъди честна и открита, дори с цената на разправия. До пролетта ще преодолееш недоразуменията и ще продължиш спокойно с живота си.

Кой зодиакален знак е най-богат

През пролетта или ще имаш повече пари, или повече възможности да изкарваш пари, особено ако работиш усърдно и успееш да се продадеш добре. Можеш да се рекламираш, но внимавай да не се надцениш в началото на лятото. През лятото ще трябва да си покриеш обещанията и ангажиментите.

През есента и зимата, ще имаш шанса да изкараш добри пари от това, което си започнала през лятото. Дотогава ще имаш уменията, познанствата и сигурността да направиш това, което ще продължи да генерира приходи. Към края на годината, ще искаш да празнуваш.

--->> Опасностите, които те дебнат в годината на Жълтото куче!

Кариера

В началото на годината ще се опитваш да запазиш напредъка в кариерата си. Изглежда като две крачки напред и три назад, може би защото не основният ти проблем са домът и семейството, а не кариерата. Може и да е благословия, а не проклятие. До пролетта ще преоткриеш мотивацията си и ще я приложиш в изкарването на пари.

Професия според твоята зодия

През пролетта ще си блестяща. Тогава ще е моментът да се запознаеш с умни хора, особено такива, които знаят неща, които ти не знаеш. Това са познанствата, които ще ти помогнат да се озовеш на нови интересни места и да се справиш сама.

През есента и зимата странностите на кариерата ти ще намалеят и ще се успокоиш и ще си готова за нови неща. Амбицията ти е голяма и заразява всички олко теб.

Виж какво са ти приготвили звездите по месеци!

2018 ще ти донесе емоционално удовлетворение в любовта!
2018 ще ти донесе емоционално удовлетворение в любовта!

Януари

Януарският ти хороскоп вещае конкуренция. Нарастващите ти умения ще провокират другите да се състезават с теб и може да има конфронтации, но трябва да ги избягваш. Давай си почивки, когато са ти нужни. Партньорът ти може да има внезапни промени в настроението, но само временно. Партньорите ти ще ти донесат финансови изгоди. Пътешествията ще ти се отразят добре.

Февруари

През февруари ще има прогрес за партньора ти. Може би ще го повишат и ще му вдигнат заплатата и това ще му промени настроението, макар и за кратко. Напредъкът ти в работата е вероятен, но управлявай парите си внимателно, защото може да се сблъскаш с известни финансови проблеми.

Март

През март ще имаш късмет. Въпреки някои дребни пречки, финансите ще са стабилни и ще си в добро настроение. Ще имаш силата да се справиш с всички задачи мъдро и успешно.

Секс пози според неговата зодия

Април

През април ще получиш духовно просветление и може да отидеш на религиозно поклонение. В кариерата ще имаш късмет, а Слънцето ще те залее със сила и познание. У дома може да има смущения, например спорове с роднини за наследство.

Май

Май е обещаващ месец. Ще се радваш на финансови придобивки, а усилията в работата ти ще бъдат възнаградени. Очаквай повишение на заплатата. Животът у дома ще продължи да е неспокоен и може да изисква допълнително внимание.

Юни

Юни ще е пасивен месец. Очаквай известни финансови загуби, но може и да спечелиш награда. Малко дарение за благотворителност може да ти помогне по неочаквани начини. Компанията на близките ще ти помогне да намалиш стреса.

Kaк се влюбват различните зодии

Юли

През юли трябва да внимаваш и да си пазиш здравето. Може да имаш проблеми с кожата или сезонна алергия. Във финансов аспект, ще имаш печалби от нови начинания. Като цяло, месецът е муден.

Август

Август продължава с мудността. Здравето ти ще се възстанови и ще си възвърнеш и евентуалните финансови загуби. Възможно е повишение в работата и цялостен просперитет. Ще имаш пристъп на енергия, който ще те тласне към нови начинания.

Септември

Септември ще бъде месец на храбростта. Богатството ти ще се увеличи, благодарение на усилията и квалификациите ти. Ще се радваш на мир и спокойствие в семейството и на нови материални придобивки за дома.

Октомври

През октомври ще покажеш сила на духа и ще се радваш на подкрепа от близките. Ще бъдеш енергична и ентусиазирана. Усърдието ти в работата може да ти спечели повишение, но може и да предизвика сблъсъци с колегите.

Ноември

През ноември ще бъдеш изпълнена с жизненост. Избягвай спорове в офиса, за да не си предизвикваш излишен стрес. Излизане с приятели може да разшири социалния ти кръг и познанствата. Ако имаш деца, може да имат проблеми, за които трябва да се погрижиш.

Декември

Декември ще е успешен и бляскав както в кариерата, така и ако се занимаваш със собствен бизнес. Но се пази от завистници, които може да ти създадат проблеми. Може да се разболееш от сезонна настинка. Избягвай да се замесваш в правни спорове.


Фъни Хороскопи