Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

годишен хороскоп
Лъв

23.07 - 22.08

2019: Страхотни изненади и личностно развитие

Зодия лъв е управлявана от Слънцето и е огнен знак. Хороскопът за 2019 вещае, че през първите няколко месеца ще обърнеш повече внимание на приятелите и връзките и ще има някои изненади. От края на юни до октомври ще е най-продуктивната фаза от годината за личностно развитие и ще имаш много енергия.

Хороскопът ти определя в кой тип мъж ще се влюбиш

Лъв

Лични възможности: Силният ти период няма да започне преди края на юни и ще продължи до началото на октомври. Може би ще имаш повече енергия и ентусиазъм. Родените между 11 и 17 август са в силна фаза на развитие и след края на август ще поситигнат целите си.

Лични ограничения:През 2019 ще има няколко периода, в които лошото планиране може да ти създаде проблеми. От средата до края на април и от 26 август до 10 септември ще ти се наложи да си променяш плановете.

Финанси
Тази година имаш възможността да увеличиш паричните притоци чрез работа. Септември и октомври са най-добрите месеци, а след това работата с партньор също ще се подобри.

Любов
По-голямата част от януари и февруари ще е заета от други хора и тяхното влияние върху личния ти живот. Сега е моментът да създадеш нови познанства, да се присъединиш към нови клубове или отбори. Родените между 1 и 9 август трябва да внимават с кого се запознават.

Кариера
Няма причина за големи промени в работата, но трябва да се отнасяш към нея по-сериозно. Май може да донесе известни промени, свързани с пътуване. Втората половина на годината ще е по-добра от първата.

Здраве
Тази година може да имаш проблеми с храносмилането, а родените между 1 и 9 август ще са склонни към инфекции. Може да имаш и бронхиални проблеми.


Фъни Хороскопи