Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

годишен хороскоп
Козирог

21.12 - 19.01

Тази година ще е критична за теб, поне в началото. Сатурн влиза в Козирог и ще ти даде нови сили и решимост. Ти си неудържима и там, където всички виждат суша, ти ще намираш вода. Техните слабости са твои предимства, и макар че няма да получиш всичко на сребърен поднос, ще се справяш с всички трудности.
Тази година ще е критична за теб, поне в началото. Сатурн влиза в Козирог и ще ти даде нови сили и решимост. Ти си неудържима и там, където всички виждат суша, ти ще намираш вода. Техните слабости са твои предимства, и макар че няма да получиш всичко на сребърен поднос, ще се справяш с всички трудности.

През пролетта ще имаш чувството, че пускаш корени и стоиш на едно място. Това е така, но ти знаеш как да се възползваш от ситуацията. Нещата, които ти доставят удоволствие ще се променят и ще ти е лесно да не им се отдаваш.

В края на лятото и през есента ще се чувстваш по-лека. Не си свързана със старите неща или ще се отървеш от отговорностите, които си имала. Сега си свободна да откриеш радостта от живота. Доброто ти настроение ще привлича нови приятели. Предстои вълнуващ край на годината.

Любов

Ще започнеш нова връзка в началото на годината и ще продължи и през пролетта. Ще започне бавно и ще става все по-романтична. През април ще се отдадеш с пълна сила. Но може да имаш избор и да започнеш с един човек през зимата и през пролетта да си с друг.

Хороскопът ти определя в кой тип мъж ще се влюбиш

Докато дойде пролетта, определено ще имаш романтична връзка. Ако вече имаш партньор, нещата между вас ще вървят добре. Той ще ти е опора, докато ти се справяш с промените и балсам за душата ти. Намерете начин да работите заедно за обща цел.

През есента и зимата ще привличаш нови хора и един от тях може да е приятел, който може да предложи повече от другите. Дали това ще се превърне в нещо сериозно, зависи от това дали ти искаш сериозна връзка. Вероятно не искаш. Ако вече имаш връзка, може да промениш романтичния си подход. Може би тази промяна ще ти е наложена заради нови обстоятелства и ти ще решиш дали да промениш връзката според твоите условия.

Причудливите секс фетиши на различните зодии

Пари

Парите ще са в мислите ти в началото на година. Може да дойдат от роднини или някаква дългосрочна инвестиция. В края на зимата и началото на пролетта ще започнеш да получаваш приходи от твое креативно начинание. Работа със съдружник може да ти донесе печалба, но не бързай с избирането на съдружник.

Кой зодиакален знак е най-богат

През пролетта и лятото ще си изкушена да харчиш пари, за да се разнообразиш от живота или да отпразнуваш живота. И двете са основателни причини, но ти имаш по-сериозни намерения за парите си. До август ще имаш желанието и може би възможността да инвестираш малко рисково.

Парите ще идват от неочаквани източници, може би нещо, което ти намираш за забавление. През есента и зимата е добро време да помислиш за странични доходи от нещо, което ти е приятно да правиш. Не ти пука дали другите са по-добри от теб или няма да харесат това, което предлагаш. Имаш достатъчно фенове, за да си създадеш бизнес ниша. Веднъж щом започнеш, всичко ще е по-лесно.

--->> Опасностите, които те дебнат в годината на Жълтото куче!

Кариера

До пролетта кариерата няма да е най-важното нещо в живота ти, но ще се подготвяш за промяна. Може би неотдавна си си сменяла кариерата, но тя е на път да приключи и ще обърнеш внимание на мечтата си. Ще има работа, но теб не те мързи.

Професия според твоята зодия

През пролетта и лятото кариерата ти ще се развива стабилно. Разбира се, няма да си прекалено амбициозна през цялото време и ще приемаш провалите в крачка. Имаш по-голяма цел и дребните пречки не могат да те спрат.

През есента и зимата е времето, в което трябва да се представиш в нова светлина пред света. Искаш да си важна и те е страх да не останеш незабелязана. Това означава, че правиш всичко възможно да те забележат. През 2019 планираш да превземеш света.

Виж какво са ти приготвили звездите по месеци!

Козирог

Януари

Януари ще изисква усилията ти за всички начинания. Вероятно няма да имаш финансови печалби. Освен това, здравето ти ще предизвиква притеснения – инфекции, главоболие, треска или нещо друго ще те тормозят. Ще се чувстваш постоянно уморена.

Февруари

Въпреки леките здравословни проблеми в началото на месеца, февруари ще е положителен. Ще е бавно и спокойно, но изпълнено с късмет. Ще имаш финансова стабилност и просперитет.

Март

Март е месецът, в който ще бъдеш безстрашна. Ще се радваш на успехите на роднините си и на собствения си просперитет. Умните ти решения в работата ще бъдат оценени подобаващо. Финансите ти ще са стабилни.

Секс пози според неговата зодия

Април

Куражът от март продължава и през април. Ще се превърнеш в добър лидер в работата, но това може да предизвика завистта на колегите, така че се пази. Ще се радваш на добро име, късмет и финансови успехи.

Май

През май ще се радваш на сила и власт и авторитетната ти позиция в работата ще остане необезпокоена. Ако искаш да избягваш стреса, не се впускай в сблъсъци в офиса и у дома. Новите начинания ще ти донесат успех, както и финансови придобивки. Като цяло, месецът ще е положителен и изпълнен с просперитет.

Юни

Кариерата ти ще блести през юни. Очаквай повишение и финансови успехи. Моментът е подходящ за нови начинания и запознанства. Може да имаш известни здравни проблеми и избягвай споровете у дома и в офиса.

Kaк се влюбват различните зодии

Юли

През юли ще се сблъскаш с конкуренцията, но избягвай директните конфронтации. Не се пресилвай и се опитай да запазиш добрите си отношения с партньора, защото той може да има промени в настроението и да се държи лошо. Пътешествие в чужбина може да се окаже благоприятно.

Август

През август партньорът ти може да постигне неочаквани успехи и да се възгордее, но ти не му се връзвай. Ще постигаш целите си, но може да срещнеш някои финансови разочарования. Затова управлявай финансите си разумно и харчи предпазливо.

Септември

Хороскопът за септември ти вещае успехи във финансите. Късметът ще е на твоя страна и макар да има известни пречки, паричните потоци ще са задоволителни. Ще обърнеш внимание на духовното обогатяване и ще се радваш на смелост и интелект.

Октомври

През октомври ще се радваш на късмет. Кариерата ти изглежда стабилна и ще получиш очакваното признание. У дома може да има известна дисхармония, но ще е временна. Може да се скараш с роднини за наследство.

Ноември

Ноември ще е пълен с финансови печалби, особено от семеен бизнес. Ще бъдеш призната в работата си. Дисхармонията у дома може да продължи и да имаш известни здравословни проблеми, но иначе месецът ще е благополучен.

Декември

Декември ще бъде месец със смесени успехи. Финансовите успехи няма да са гарантирани и дори може да понесеш загуби. Избягвай скандалите и се опитай да разшириш социалния си кръг с нови познанства, които може да ти се окажат полезни. 


Фъни Хороскопи