Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

годишен хороскоп
Козирог

21.12 - 19.01

2019: Предстоят ти важни решения

​Козирогът е земен знак, управляван от Сатурн. Хороскопът за 2019 вещае, че годината може да започне с несигурност, заради решение, което не можа да вземеш през декември 2018. От 6 януари до 6 февруари ще можеш да решаваш отново.

Хороскопът ти определя в кой тип мъж ще се влюбиш

Козирог

Лични възможности:Тази година ще общуваш с лекота , ще пътуваш много и ще срещаш интересни хора. През януари може да поемеш важен ангажимент, който ти поставя цел за годината. От юли до септември е най-подходящият период.

Лични ограничения: Тази година може да се сблъскаш с хора, които те обезкуражават, предизвикват и пречат на плановете ти.

Финанси
Общите финанси може да предизвикат притеснения, особено за тези, които си имат работа със съдебната система. Тези, които искат да вземат заем, ще се сблъскат с трудности и проблеми.

Любов
Сатурн, който е зоната на връзките от юни 2018 ще продължи да изпитва силата на връзката ти, ако вече не е приключила. Но периодът няма да е само мрак и скръб, защото през март или април може да ти доведе по-подходящ партньор. През август и септември ще цари хармония.

Кариера
От 6 януари до началото на февруари ще имаш възможност за нова работа. Тези, които учат или се обучават за нова работа, трябва да имат предвид, че през септември ще получат признание, което ще им помогне да укрепят позицията си.

Здраве
Може би ще си по-притеснена за здравето на близък човек, отколкото за твоете собствено. Но е добре да внимаваш с това какво ядеш. Ако възникнат проблеми, те вероятно ще са свързани със стомаха, причинени от млечни и тлъсти храни.


Фъни Хороскопи