Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

годишен хороскоп
Дева

23.08 - 21.09

2018: изобилие от любов и успехи!

Тази година фокусът ще е върху теб. Първата част от годината ще е за здравето и навиците ти. Започваш от основата и си наясно,че големите промени започват от малките. През зимата се опитай да си изработиш навици, които ще те променят.
Тази година фокусът ще е върху теб. Първата част от годината ще е за здравето и навиците ти. Започваш от основата и си наясно,че големите промени започват от малките. През зимата се опитай да си изработиш навици, които ще те променят.

От април до август ще искаш да поемеш по своя път. Може би още се бориш за автономия, особено ако имаш партньор, който обича да се налага. Но трябва да положиш още усилия за да си създадеш навици и дреболии, които да те отличават от другите.

Връзките ти ще са особено важни през есента и зимата, но може и да са уморителни, затова е важно да не се отдаваш прекалено. Ако някой ти нарежда какво да правиш, ще разрешиш проблема до края на годината. Само от теб зависи да намериш сили и да поемеш отговорност за себе си. Може да е самотно на моменти, но трябва да бъде направено.

Любов

В началото на годината ще даваш повече, отколкото ще получаваш. В идеалния случай, ти и партньорът ти ще работите усилено, за да се трансформирате и да създадете здраво основа. Но ако си необвързана и срещнеш някой през зимата или в началото на пролетта, може би няма да е толкова умен и способен като теб. Трябва да решиш дали чарът му е достатъчен, за да се грижиш и за него, или да продължиш да се грижиш само за себе си.

Хороскопът ти определя в кой тип мъж ще се влюбиш

Пролетта ще донесе нов живот за връзката ти и ако нямаш такава, може да се озовеш сред страстен романс. Може би ще е едностранен и ти ще го преследваш. Ако не успееш, приеми, че е за добро и не заслужава сърцето ти.

Към края на лятото, ще вложиш повече енергия във връзката си. Партньорът ти ще иска повече внимание. Ако пък си сама, може да се влюбиш силно и да хукнеш след него. Но внимавай, защото ухажването ще е сложно и ще има номера и игрички. Може и да не свърши щастливо.

Причудливите секс фетиши на различните зодии

Пари

В началото на годината ще имаш способността да изкарваш пари и вероятно ще работиш много. Ако ти е омръзнало от вечното блъскане, ще вземеш мерки и контрол върху кариерата си. Може и да го направиш зад гърба на шефа, но внимавай със сайтовете с обяви за работа, докато си в офиса.

Кой зодиакален знак е най-богат

През пролетта потърси работа, която носи повече пари или си изкопчи повишение. Моментът е подходящ за търсене на повече пари и по-добра позиция. Научи се да си убедителна, защото не умееш да оценяваш работата си. Няма лошо да се научиш да си по- скромна, но и прекалената скромност не е хубава.

През есента и зимата ще си стискаш парите и няма да инвестираш. Ако си спестила достатъчно, ще имаш пари са харчене по празниците и ще ти се прииска да купуваш скъпи подаръци, дори да не можеш да си го позволиш. Най-добре си направи бюджет още през лятото и си прави сметката.

--->> Опасностите, които те дебнат в годината на Жълтото куче!

Кариера

Не е толкова кариерата, колкото ежедневната работа това, което ти ангажира вниманието. Ще имаш проблеми със здравето и те не са от вчера. Може би отслабваш или ще се разболееш, но това ще се отрази на работата ти. Но ако си спазиш новогодишните обещания да живееш по-здравословно, до пролетта ще състоянието ти ще се подобри.

Професия според твоята зодия

Ако търсиш нова работа, изчакай до пролетта, когато ще си готова да разпериш криле. Може да ти предложат нещо, дори без да търсиш. Ако ли не, просто си намери нова работа. Ще успееш повече, ако търсиш нещо по-различно от сегашното, дори да не си сигурна, че си достатъчно квалифицирана.

През есента и до края на годината ще смениш скоростите. Вероятно си мислиш за бъдещето и вероятно ще искаш да направиш драстични промени. През 2019 те ти предстоят.

Виж какво са ти приготвили звездите по месеци!

2018 ще ти донесе успехи на любовния фронт!
2018 ще ти донесе успехи на любовния фронт!

Януари

Януари ще е положителен за кариерата ти и ще ти донесе финансови изгоди. Проектите ти ще постигнат блестящи резултати, но завистта на враговете ти може да ти развали атмосферата. Избягвай директните сблъсъци. Съдебни спорове може да ти бръкнат в джоба, затова избягвай подобни въпроси.

Февруари

Февруари ще насочи вниманието ти към стара вражда. Избягвай споровете, породени от завист в офиса. От друга страна, бизнес партньорите ти може да привлекат нови клиенти и печалби. Партньорът ти у дома може внезапно да си сменя настроенията, затова внимавай с него.

Март

През март връзката ти с партньора ти ще се развие към по-добро. Освен това, той ще напредне в живота и ще се почувства горд. Развитие в кариерата също е възможно. Внимавай с парите и не ги пръскай за глупости.

Секс пози според неговата зодия

Април

Априлският хороскоп сочи голям късмет. Може да получиш неочаквани приходи или друго щастливо събитие. Ще добиеш смелост и ще започнеш да се развиваш в благоприятна посока. Кариерата ти ще остане стабилна.

Май

През май може да се отдадеш на религиозно чувства и духовни търсения. Иначе, през целия месец ще се радваш на късмет и успехи в кариерата, но избягвай да си сменяш работата. Слънцето ще те дари с мъдрост и увереност. У дома може да има разногласия.

Юни

Хороскопът за юни вещае изобилие и успехи. Кариерата ти ще претърпи голямо развитие, а проектите ти ще завършат бляскаво. Посвети малко повече време на хармонията у дома, за да възстановиш баланса в отношенията с партньора.

Kaк се влюбват различните зодии

Юли

През юли трябва да си по-предпазлива. Може да понесеш финансови загуби, но те няма да попречат на прогреса ти. Просто трябва да внимаваш с разходите. Дръж се приятелски с познатите си и избягвай прекалените неща.

Август

Август ще извади най-доброто от теб на показ. Използвай ума и познанията си, за да завържеш нови познанства и да избягваш финансови загуби. Насочи вниманието към благосъстоянието си. Като цяло август ще е пасивен месец.

Септември

През септември трябва да си търпелива. Може да имаш здравословни проблеми, но ще се възстановиш бързо. Магнетичната ти личност ще се възвърне, а социалният ти статус може да се подобри.

Октомври

През октомври ще се превърнеш в много смела личност. Богатството ти ще се увеличи, а братята и сестрите ти ще се прочуят. Кариерата и приходите ти ще са стабилни. Възможно е да отидеш на пътешествие.

Ноември

Ноември ще е силен месец, а лидерските ти способности ще ти донесат възможности в работата и слава сред колегите. Ще добиеш авторитет, което обаче може да предизвика конфликт. Ако запазиш контрол над нещата, може да получиш повишение.

Декември

Декември ще е изпълнен с енергия. Избягвай конфликти и спорове в офиса и може да получиш признание и повишение. Приятелският ти кръг може да се разшири този месец. Като цяло, месецът ще бъде положителен и енергичен.


Фъни Хороскопи