Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

годишен хороскоп
Близнаци

20.05 - 20.06

2018: Флиртове и финансови успехи!

Като цяло, в началото на годината ще има някои трудности. Трябва да поразчистиш личния си живот, преди да се погрижиш и за другите неща. Предпочиташ да не обръщаш внимание на нещата и да си над житейските драми. Истината е, че няма как да ги избегнеш и трябва да се справиш с проблемите във връзката и отношенията с хората в началото на годината, преди да продължиш нататък.
Като цяло, в началото на годината ще има някои трудности. Трябва да поразчистиш личния си живот, преди да се погрижиш и за другите неща. Предпочиташ да не обръщаш внимание на нещата и да си над житейските драми. Истината е, че няма как да ги избегнеш и трябва да се справиш с проблемите във връзката и отношенията с хората в началото на годината, преди да продължиш нататък.

От средата на пролетта до края на лятото ще спреш да се чувстваш като жертва и няма да имаш нужда да се криеш от всички. Все още ще ти се иска да си в друга вселена, но няма да се чувстваш толкова уязвима. Можеш да разчиташ на себе си, че ще взимаш мъдри финансови решения. Може да ти е трудно да контролираш апетита си, но всичко друго ще е под контрол.

През есента и зимата ще се фокусираш повече върху нуждата да се чувстваш сигурна. Ще започнеш да се грижиш по-добре за себе си и ще откриеш смелостта да казваш на хората, когато те нараняват.

Любов

Ако си в сериозна връзка, в началото на годината тя може да бъде подложена на изпитания. Трудностите и борбите за надмощие може да са в основата и макар да не е задължително да я разрушат, със сигурност ще я наранят. Това може да е моментът, в който ще разбереш колко усилия трябва да се положат за връзката и да решиш дали искаш да продължиш или да се разделите.

Хороскопът ти определя в кой тип мъж ще се влюбиш

Пролетта ще се отпуснеш, но може да си вземеш почивка от любовта, за да се възстановиш. Разбира се, няма да се усещаш, че флиртуваш, но другите ще забележат. Но може и да хукнеш да излизаш по срещи с неподходящите хора. Каквото и да правиш, не им давай пари и не им позволявай да разчитат на теб финансово.

През есента и зимата близките ти отношения ще са усилия на любовта. Имаш склонността да позволяваш на хората да се възползват от теб. Да, хубаво е да им показваш, че ги обичаш, но не се превръщай в изтривалка. Докато есента се превръща в зима, ще започнеш да получаваш това, което си дала. Възможно е зимата да ти донесе нова любов, романс, брак или връзка, която ще разцъфти през следващата година.

Причудливите секс фетиши на различните зодии

Пари

През първата част от годината ще се фокусираш върху общите ресурси. Може би ще мислиш за пари, които си изгубила, особено ако смяташ, че си била измамена от старо гадже или бизнес партньор. Провери си кредитите и гледай да прочетеш всичко внимателно, преди да подписваш каквото и да е. Ще си изкарваш парите с усилен труд.

Кой зодиакален знак е най-богат

През пролетта и лятото ще си уязвима и може да те излъжат с пари, затова внимавай. Ще се изкушаваш да спасиш някой, като ги измъкнеш от проблемите им с пари, но това само ще влоши нещата. По-добре изчакай. Моментът не е подходящ да се замесваш финансово с някой, дори да ти звучи като добра идея или да те накара да се чувстваш виновна.

През есента и зимата парите може да са проблем, в смисъл, че няма да имаш достатъчно, защото някой друг има нужда от тях. Болести или инциденти може да изядат част от спестяванията ти. Може да са засегнати и членове на семейството. Но нуждата е майка на изобретателността и ще намериш начин да изкарваш повече пари чрез странични дейности. Те може изобщо да не са свързани с това, с което си изкарваш прехраната сега, но ще е нещо, което винаги си искала да правиш.

--->> Опасностите, които те дебнат в годината на Жълтото куче!

Кариера

През първата част от годината още ще се чудиш какво е мястото ти в света и какво можеш да станеш. В началото може да има разочарование, например да не те повишат. Може би работиш много усилено и постигаш много неща, но може би хабиш усилията си за грешните хора и се надяваш на нещо, което го няма. До април ще разбереш дали ценят работата ти.

Професия според твоята зодия

От април до август ще започнеш да се чувстваш по-малко объркана и разочарована. Ако все още не си, може би ще разбереш как да превърнеш слабостите си в предимства. Например, можеш да научиш другите как да превъзмогват несигурността си. С други думи, опитът ти те поставя в позиция да учиш другите и може дори да монетизираш това.

От август до декември желанието ти да учиш другите ще стане по-силно и може да го превърнеш в доходоносен бизнес. Може би ще си привлечена от кариера, която изпълва душата ти и това, което си започнала като страничен проект, да се превърне в основното ти занимание през 2019.

Виж какво са ти приготвили звездите по месеци!

2018 те очалват най-готините мъже!
2018 те очалват най-готините мъже!

Януари

Това е месецът, в който съпругът ти ще сподели успехите си с теб. Ако можеш, вземи го с теб в командировка, защото не само ще увеличи бизнес възможностите, но и ще укрепи връзката между вас. Печалбите изглежда идват от всички посоки, но бъди умна и управлявай спестяванията си внимателно.

Февруари

Февруари ще е изпълнен с късмет и звездите вещаят богатство и спокойствие. С решението на битовите проблеми, ще имаш време да обърнеш внимание и на духовното. У дома ще цари хармония и спокойствие.

Март

Късметът ще продължи да бъде с теб и през март. Ще имаш успехи в работата и ще се радваш на добро здраве и увереност да започваш нови проекти. У дома ще има лек дискомфорт. Образът ти в обществото се подобрява, но не разчитай прекалено само на късмета. Образованието и собствеността са области, в които трябва да положиш усилия.

Секс пози според неговата зодия

Април

Април е изпълнен с добри финансови перспективи и успехи в работата. Освен приходи, ще спечелиш и признание и похвали. Ако се занимаваш със семеен бизнес, ще имаш големи успехи. Ако изпълняваш държавни поръчки, очаквай печалби и благоразположение.

Май

През май може да нямаш толкова финансови печалби, колкото през другите месеци. Внимавай, защото може да имаш и загуби. Сподели просперитета си и направи дарение за благотворителност. На моменти може да се чувстваш малко самотна, но го приеми от положителната страна – ще избягваш скандали и клюки.

Юни

Юни е месецът, който може да изиска малко допълнителни усилия от теб. Финансовите приходи ще останат умерени. Макар да не се предвиждат големи загуби, може да имаш здравословни проблеми, които ще те забавят и може да ти се наложи да плащаш допълнителни пари за здраве. Общо взето, месецът ще е по-скоро средна хубост.

Kaк се влюбват различните зодии

Юли

Може да се сблъскаш с малки здравословни проблеми, но всичко ще се оправи бързо и в крайна сметка юли ще се окаже благоприятен месец за теб. Благодарение на магнетизма ти, просперитетът ти ще се увеличи. Ще имаш пари и ще можеш да си купиш скъпи неща.

Август

През август ще си изпълнена с кураж и вероятно богатството ти ще се увеличи. Ще имаш силата да взимаш мъдри решения, които ще бъдат оценени от всички. Финансовото ти положение ще укрепне. Ако искаш материални придобивки, моментът е много подходящ.

Септември

Вероятно ще се радваш на успеха на близките си. Ще взимаш мъдри решения и ще имаш добри лидерски качества. Възможно е повишение в работата, заедно с подобряване в обществения статус. За да избегнеш стреса, може да се отдадеш на духовно пътуване. Този месец ще се радваш на мъдрост и ентусиазъм.

Октомври

Служебното ти положение е стабилно. Запази спокойствие, докато репутацията ти расте. За студенти и работещи, моментът е подходящ да потърсят държавна работа. Успехът и големите финансови приходи изглеждат много вероятни. Като цяло, месецът ще е положителен и същевременно най-обикновен.

Ноември

Ноември ще бъде успешен месец за кариерата ти. Звездите вещаят икономически придобивки и растеж в работата. Моментът е подходящ за започване на нови проекти. Запази спокойствие и обърни внимание на здравето си.

Декември

Приготви се за сериозна конкуренция през декември и покажи най-доброто от себе си. Съпругът ти може да се държи малко арогантно, затова се постарай да се държиш мило с него. Към края на месеца всичко между вас ще се оправи. Грижи се за здравето си. 


Фъни Хороскопи