Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Кои зодии ще се откажат от новогодишните решения

 

Оценка: (0/5)

 
 

Нова година, нови решения и надежди, свързани с тях.

Кои зодии ще се откажат от новогодишните решения

Някои хора са упорити и преследват избраната цел с настървеността на лъв, гонещ  лова си. Други са склонни да се разсейват или подхващат 100 дини под мишница, заради което не успяват да сбъднат обещанията си.

Кои зодии ще се откажат от новогодишните решения

Представяме ти класация на зодиите и кои от тях ще успеят (или не) да осъществят решенията, които са си поставили в началото на 2018-а.

Класацията на всички зодии е в галерията долу:

Хороскоп: ще спазиш ли новогодишните си обещания

Повдигаме леко завесата, като ти представяме знака, който заема шесто място в класацията - точно по средата.

Зодия Дева 

Убийствена работна етика, за жалост, комбинирана с прекалена тревожност и липса на визия. Да, вие сте перфекционисти и често се тревожите дали нещата ще се получат точно, както ги искате. Но вие сте и добри в планирането – което означава, че по-лесно постигате желаното, дори в чисто практически план. Единственият ни съвет към вас, Деви, е да спрете да се тревожите върху всеки малък детайл и да започнете да си вярвате повече. Учебникът по преуспяване буквално е имплантиран в мозъка ви, така сте се родили. Научете се как да го четете ефективно.

Виж още:

►►► Големият годишен Cosmo хороскоп за 2018-а!


Виж ощеНово в Cosmo