Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Защо се провалят връзките ти според зодията

 

Оценка: (0/5)

 
 

 Новата ти любовна връзка приключи, преди да е започнала?

Защо се провалят връзките ти според зодията

Имаше толкова високи очаквания за развитието й, мислеше си, че това ще е една от онези романтични истории, тип „докато смъртта ни раздели“, но... илюзиите ти се разбиха на пух и прах. Дори хороскопът ти твърдеше, че двамата сте един за друг. Оказа се тъкмо обратното! Да, връзката ти приключи преждевременно, но това не означа да не скърбиш, да не се ядосваш или търсиш утеха.

Може би взаимоотношенията ви не са се получили, защото не сте били на „една страница“, що се отнася до чувства, графици и т.н. А може би не сте имали достатъчно общо помежду си (сексуалната химия рядко е достатъчна, за да предпази една обречена връзка от разпадане). А може би, само може би, някои характеристики на зодията ти пречат при хващане на ново гадже.

Тъжно, но факт – всеки от нас има трески за дялане. Единственото, което човек може и трябва да направи е да изследва лошите си черти, за да се превърне постепенно в по-добра версия на себе си.

Открий чертите, които те правят кофти гадже в наши хороскоп (галерията долу) >>>

Кои характеристики на зодията те правят кофти гадже

Виж още:

►►► Как реагираш, когато скъсат теб (според зодията)

►►► По какви мъже си падаш в зависимост от хороскопа ти

►►► Най-неверните знаци в зодиака


Виж ощеНово в Cosmo