Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Заради кои качества според зодията той те харесва

 

Оценка: (0/5)

 
 

Ако си любопитна кои твои качества се оценяват от хората, то виж спрямо зодият ти какво казват звездите!

Заради кои качества според зодията той те харесва

Най-добрите твои качества според зодията ти

** Кои женски недостатъци харесват мъжете?

Трябва ли да бъдете перфектни, за да се харесате на някой мъж. Истината е, че мъжете си падат много по някои женски "недостатъци", които нежният пол не обича в себе си.

Неща, които жените не харесват в своя характер или външен вид, се оказват доста привлекателни за силния пол. На първо място мъжете споделят, че харесват пищни жени, които в същото време са си наумили, че са извънредно пълни и се подлагат на строги диети. В действителност обаче много малко мъже си падат по фини, кльощави девойчета. Повече харесват добре изписаните женски форми, подчертани с тънка талия.


Малкият бюст също е сред нещата, които жените слагат в графата недостатъци, но всъщност доста мъже оценяват плюсовете на малките гърди. Например не е задължително да носите сутиен, което направо подлудява срещуположния пол.

Най-големите мъжки недостатъци по зодии!

Виж кои твои недостатъци той харесва!
Виж кои твои недостатъци той харесва!


Виж ощеНово в Cosmo