Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Връзка с мъж Овен: как да разбереш, че е влюбен

 

Оценка: (5/5)

 
 

Излизаш с мъж, роден под знака на Овен и още се чудиш какво животно е това...

Връзка с мъж Овен: как да разбереш, че е влюбен

Разбери как се държи влюбеният мъж Овен, за каква жена мечтае и как да изградиш щастлива и здрава връзка с него. 

Какви жени привличат мъжете от различните зодии?

Основни за характера на мъжете, родени под знака на Овен, са енегрията, агресията и егоизма. Но това съвсем не значи, че връзката с него ще ти е неприятна. Никога няма да ти е скучно с Овните. Те са големи мечтатели с перфектно чувство за хумор. Овните са първооткриватели и активисти, седенето всяка вечер вкъщи на дивана пред телевизора не е за тях. Задължително ще ти хареса да се срещаш с тях, изненадващият уикенд в Париж е най-малкото, на което са способни.

Любимите места на мъжете Овни са езкотичните дестинации!
Любимите места на мъжете Овни са езкотичните дестинации!

Топ 25 на карибските плажове

Ако се чудиш какво имат предвид мъжете, когато наричат някоя жена секс-богиня и искаш ти самата да бъдеш неговата идеална любовница, то ►►►ВИЖ ТУК,  "Tайните на перфектната любовница"!

Как да накараш мъжа Овен да се влюби в теб

Ако си хлътнала по представител на тази зодия, се приготви за ярък и главозамайващ романс. На Овните им е интересно да бъдат ловци и завоеватели. Затова най-добрата стратегия в началото е да предизвикаш интерес и да бъдеш загадъчна, но в същото време не прекалено студена и недостъпна.

Бъди незаменима за него. Най-добрият начин е да споделяш неговото хоби, да си до него, когато се посвещава на любимото си нещо. Хвали го и му прави комплименти, всеки го обича, но Овните най-много. Те са доста честолюбиви, така че задължително ще оценят вниманието и интереса от твоя страна.

►►►ВИЖ ТУК, "Не ме обичаш" и още неща, които да не му казваш!

Как се държат влюбените мъже Овни

Той няма да крие емоциите си: по поведението му бързо ще разпознаеш влюбения мъж Овен. Той ще те носи на ръце, ще ти дава романтични подаръци и ще те обсипва с безкрайна нежност. Но бързо ще разбереш и ако срещне друга, все пак Овните не са от онези, които могат дълго да крият чувствата си.

Овенът е много ревнив, но пък самият той никога няма да се откаже от флирта и дребните интриги. Това е и най-сложното на връзката с тази зодия: няма да можеш да ходиш сама на партита, докато той ще се забавлява както иска.

Какво възбужда всяка зодия

Как да го задържиш

Представителите на тази зодия са избухливи и в разгара на спора могат да кажат много обиди. Но влюбеният мъж Овен бързо и лесно идва за примирие, почти винаги пръв прави крачка към теб. Ще сте идеална двойка, ако ти имаш спокоен нрав и железни нерви. Не провокирай Овена в спорове и съвместният ви живот ще е приятен на 100%. Родените под знака на тази зодия умеят да обсипват любимата си с любов и грижа. Безсмислено е да спориш с тях, не можеш да промениш мнението им.

Подходящи секс пози според хороскопа ти

Както във връзката, така и в леглото, Овните са доминиращи. Обичат да опитват нови неща и ще обожават партньорката, която подкрепя предложенията им. Не е лесно да изграждаш дълга връзка с Овен, ако си свикнала да си лидер и не си готова да отстъпиш. Подходяща половинка за тази зодия е момиче, което не спори за глупости, позволява му да води, готова е на експерименти в леглото, а и не й писва всеки ден да му напомня, че е най-добрият. Не е толкова сложно, ако наистина го обичаш, нали?


Виж ощеНово в Cosmo