Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Влюбеният мъж Везни и връзката ти с него

 

Оценка: (0/5)

 
 

Виж как се държат влюбените мъже Везни и как да изградиш здрава връзка с мъжете родени през октомври.

Влюбеният мъж Везни и връзката ти с него

Мъжът Везни винаги се стреми към прекрасното. Той има хубав вкус, цени изисканото и красивото. За него жената е произведение на изкуството, на което иска да се любува. До момента, в който не му писне. А може да му стане скучна много бързо: чаровният представител на тази зодия често е заобиколен от жени и винаги има избор. Затова ако си мечтаеш не само за главозамайващ романс, а и за сериозна връзка, ще трябва малко да се постараеш.

►►► ВИЖ ТУК, 10 фрази, които никога не трябва да му казваш!

Мъжете, родени под знака на Везни, се отличават с висок стремеж към хармония. И от връзката си очакват хармония и красота, не могат да понасят домашните проблеми. Бързо изгубват интерес, когато романтиката изчезне и остане обикновеният семеен живот.

Хороскоп на желаниятa: за какво мечтаят мъжете от всяка зодия

Как да накараш мъжа Везни да се влюби в теб

Нерешителността е още едно от най-основните качества на зодията. На Везните им е трудно да направят избор, да престанат да претеглят плюсовете и минусите и да вземат окончателно решение, което не подлежи на промяна. Затова в отношенията си със зодия Везни не се страхувай да вземеш инициативата в свои ръце.

Ако искаш да те хареса, не забравяй за склонността му към хармония и красота. Трябва да си перфектна във всичко. Естествено, това не е проста задача, но кой е казал, че с Везните ще ти е лесно? Той обича интересни момичета, с които може да говори на каквато и да е тема. Везните се интересуват от много неща и имат отлично чувство за хумор. Никога няма да ти е скучно с тях. Той не е от онези, които искат жената да е напълно откровена: Везните ценят загадъчните красавици, които не показват всичките си карти.

Какви са мръсните ти сексуални желания според хороскопа

Как се държи влюбеният мъж Везни

Как да разбереш, че той е влюбен? Мъжът Везни може да флиртува много изящно. Няма дълго да крие чувствата си, така че в началото на връзката си ще си въодушевена от новия си избраник. Но след това перфекционизмът и нерешителността на Везните ще започнат да разкъсват безоблачното ви щастие. И тогава развитието на романса в голяма степен зависи от търпението ти и склонността ти към компромиси.

Везните не обичат скандалите, но пък често се ядосват за глупости. Ако и ти не можеш да задържаш емоциите в себе си, съвместният ви живот бързо ще се превърне в кошмар. Само момиче с железни нерви може да изгради щастлива връзка с представител на тази зодия. Душевното равновесие е това, без което няма да се справиш.

►►► ВИЖ 5-те секс пози за идеално тяло!

Той ще бъде идеалният любовник за теб, който винаги ще се старае да направи секса ярък, разнообразен и незабравим. Както и в живота, така и в леглото ще се опитва да бъде перфектен. Влюбеният мъж Везни ще се постарае да ти достави колкото се може повече удоволствие: можеш да приемеш държанието му в леглото за образцово.

5 пози от Кама Сутра, при които той полага усилия, а ти се наслаждаваш

Ако мечтаеш за дълга връзка, имай предвид следните фактори!

Първо, постарай се да си спокойна и да не се караш за глупости. Второ, позволи му да те спечелва отново и отново, остани загадъчна и го изненадвай. Трето, не го притискай за имотните въпроси. Везните ще изградят хармонична връзка с момиче, което непрекъснато се старае да се развива – както физически, така и духовно.


Виж ощеНово в Cosmo