Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Влюбеният мъж Телец: какво иска той

 

Оценка: (5/5)

 
 

Външно е доста сдържан, но влюбеният мъж Телец е наистина страстна и романтична натура!

Влюбеният мъж Телец: какво иска той

Той се отнася сериозно към избора на момиче, затова можеш смело да разчиташ на дълга и сериозна връзка, ако Телецът ти е обърнал внимание.

Подходящи секс пози според хороскопа ти

По правило Телците са чревоугодници и ценители на прекрасното. Това се отнася и за заобикалящите ги предмети, и за жените, които си избират. Телците не си падат по авантюрите за една нощ. Той съвсем няма да започне да излиза с който му падне. Спокойният и целеустремен представител на тази зодия дълго ще наблюдава преди да направи първата крачка.

►►► ВИЖ "Koй тип мъж отива най-много на зодията ти"!

Как се държат влюбените мъже Телци

На пръв поглед може да ти се стори прекалено сдържан и дори флегматичен. Но това впечатление е заблуда. Всъщност зад тази обвивка се крие истински романтик, нежен и чувствителен. Не очаквай от него бързо да ти се обясни в любов. Трябва да проявиш търпение с Телеца. Постарай се плавно да го включиш в диалога, да намериш общите ви интереси – той цени доброто чувство за хумор и лекотата в общуването.

** "Дълбокото гърло" или "гърленката"– това си е къртовски труд. Но ако наистина се захванеш за работа, може да направиш всичко много по-готино като усещане и за теб самата!
** "Дълбокото гърло" или "гърленката"– това си е къртовски труд. Но ако наистина се захванеш за работа, може да направиш всичко много по-готино като усещане и за теб самата!

►►► Посети нашият Майсторски клас: тaйните на "Дълбокото гърло"!

Как да разбереш, че е влюбен точно в теб?

Мъжът Телец ще се старае да прекарва колкото се може повече време с теб. Ще се привързва все повече към теб и накрая ще ти разкрие романтичния си нрав и умението си нежно да флиртува.

Ако харесваш представител на тази зодия, мога да те поздравя. Точно с него те чака сериозна връзка. Срещането ти с него ще е успешно, ако вече си готова да създадеш семейство. Благоразумният и здравомислещ Телец дълго търси перфектното момиче. Затова когато го срещне, използва всичките си сили, за да го направи щастливо. Влюбеният мъж Телец ще бъде много грижовен съпруг, който никога няма да забрави да те поздрави с годишнината ви, а и ще е любящ баща.

В леглото Телецът е праволинеен, веднага казва какви са желанията му и се нядява и ти да си искрена. Не мечтае за страстна любовница – по-скоро търси тази, която ще се научи да отгатва желанията му предварително.

Как различните зодии преживяват любовните неуспехи

Как да накараш мъжа Телец да се влюби в теб

Телецът обича всичко около него да е идеално. Подхожда му момиче, което готви добре и с лекота решава дребните домашни проблеми. Това е земна зодия, мъжествена и уверена в себе си. Приятно е да имаш до себе си толкова надежден и силен партньор, ако искаш именно мъжа да взима всички основни решения в семейството. Понякога ще ти се струва прекалено упорит и муден, но това е лошата страна на решителността и целеустремеността му.

►►► ВИЖ "12-те знака, че ТОЙ не е твоя човек"!

Как да го задържиш

Тактичният и спокоен Телец не търпи критика, особено пред други хора. Перфектното момиче за него е тактично, но и интересно и загадъчно. Не е лесно да си жената мечта, но ако успееш да го направиш, за награда ще получиш щастлива любов в продължение на дълги години.


Виж ощеНово в Cosmo