Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Вятърничав, по-вятърничав, най-вятърничав

 

Оценка: (0/5)

 
 

Днес магическата ни топка ни показва, че на някого бушува вятърът в главата! Нима това си ти?

Вятърничав, по-вятърничав, най-вятърничав

10-ото място по несериозност е на Телеца

Телците – знакът, който воюва безкрайно със собствената си природа. Телците подозират, че някак си живеят скучно, затова тях постоянно ги сърби някъде малко по-високо от задните копита какво интересно да направят.

Но всички тези грандиозни идеи обикновено се свеждат до неразумен шопинг (цялата заплата отива за нула време), но в случая, когато Телецът знае, че мъжът й вече носи в човката си месечната си премия.

В останалите случаи Телецът талантливо подкокоросва ближните си да вършат безумства и също толкова талантливо разваля вечерта „Неуважение и безразсъдство“ с унилото си мърморене на тема „Сякаш това не се е случило“. Истината е, че Телецът прекалено много обича себе си, за да си позволява да си загуби главата – още това оставаше! Защото резервна в комплекта няма.

Но има и по-вятърничави. И ако се питаш дали говорим за теб, можеш бързичко да разбереш от галерията долу.

Най-лекомисленият знак от зодиака

►►►Гърдите ти също говорят: ето какво казват за характера ти.

Вятърничав, по-вятърничав, най-вятърничав


Виж ощеНово в Cosmo