Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Твоят пич за лято 2017 според зодията

 

Оценка: (5/5)

 
 

Замириса на море, а с него и на флирт!

Твоят пич за лято 2017 според зодията

Докато през зимните месеци по-рядко можеш да си осигуриш запознанства, защото ти и/или той сте търсили топлина в уюта на закрито, сега лятната жега ви кара да излезете от прикритието си, носейки значително по-малко дрехи и задръжки. А дали няма да срещнеш подходящия, с когото да прекараш и зимата, разбери от нас с помощта на звездите.

10 типа ергени и техните лоши качества

ОВЕН: Спортиста/Спасителят на плажа

Твоят пич за лято 2017 според зодията

Хубавото при него е, че ще бъде толкова физически активен в тренировките, колкото и с теб (да, също физически). Двамата прекарвате чудесно времето си заедно, чувствайки се доста секси. Този тип не само открадва всички погледи, но е и много искрен в чувствата си. Директността на твоя нов човек е адски привлекателен на фона на всички онези замислени и чувствителни типове, които не са я проявявали, мислейки, че това ги прави по-специални.

Как ще се запознаете?

Ти си единствената сред приятелите си, която поема инициативата да не бездействате на плажа, а този спасител тъкмо кръстосва ивицата с приятелите си. Тогава те виждат как помагаш на пияната си приятелка (а тя без да иска връща жеста), докато той се приближава със своя тен и неонов потник, предлагайки заедно да я отнесете до колата ти. Оттам се съгласяваш да я закарате обратно, а след като мисията е изпълнена, се покатерваш до лицето му.

 

Любовна прогноза

От средата на юни нещата стават нагорещени, но се охлаждат през август, когато си даваш сметка, че си много по-умната половина и вече не се кефиш на глупавите му шеги. Обективна си, вярваме ти.

 

 

ТЕЛЕЦТръпката, която е била винаги тайно влюбена в теб

 

Твоят пич за лято 2017 според зодията

За човек на логиката като теб е странно, че досега не си разгадала какво е било в ума му през всичкото това време, когато и ти си таяла чувства. Прагматизмът пък не ти е позволявал да рискуваш, докато си се надявала и той да си пада по теб. Добро двойно прикритие, няма що.

 

Как ще се запознаете?

Вече се познавате от години, но се засичате на домашен купон, когато сте последните двама будни. Прегръдката ви за лека нощ продължава по-дълго от очакваното. За части от секундата през главата ти минава съмнение, прекъснато от целувка. На сутринта след откритието той пък се чуди как ти не си знаела по-рано, а ти все още асимилираш информацията.

 

Любовна прогноза

Слънчево, без значителна облачност занапред. Късметлийка си, че това е стар познайник. Щом пеперудите не са отлетели досега, значи шансовете да пърхат още дълго са големи.

 

ВИЖ ТУК ОСТАНАЛИТЕ ПОДХОДЯЩИ МЪЖЕ СПОРЕД ЗОДИАКА:

 

Кой е твоят пич за лятото според звездите

4 грешки при общуването с мъжете

 

Казваш всичко, което ти дойде на ум.

Не е нужно винаги да изказваш мислите си на глас. Докато мислиш за даден проблем, си дай време да стигнеш до окончателно решение, преди да представиш гледната си точка. Особено силно се отнася за спорни моменти в отношенията ви и претенции. Изчакай поне два часа преди да му се обадиш и да започнеш с критиките. Когато си спокойна, ще проведеш по-продуктивен разговор.

Прекъсваш

Твоят пич за лято 2017 според зодията

Умението да изслушваш те прави отличен събеседник. Мъжете по правило рядко се прекъсват един друг и изслушват чуждото мнение. Вземи пример и се научи на търпение, като го оставяш да се изкаже докрай. Най-важно е да не го прекъсваш, докато сте с приятели, защото е признак на неуважение. 

►►► Фразите, които да не му казваш

Караш го да гадае

Във всеки наръчник по съблазняване на мъже ще прочетеш, че трябва да си загадъчна и потайна. Ако приемеш това поведение, не се изненадвай, че на рождения си ден ще получиш подарък, какъвто не искаш. Мъжете рядко гадаят и се сещат защо си обидена, какъв подарък искаш и какъв секс харесваш. Затова най-добре говори направо. Диалогът ще ви помогне да установите хармонични отношения и двамата ще се чувствате удовлетворени.

Мълчиш си, ако нещо не ти харесва

Когато изпаднеш в психологическа зависимост от мъжа, личното ти мнение практически изчезва, а личностните граници се свиват. В днешно време мъжкото мнение не е безпрекословно и определящо и не е нужно непрекъснато да правиш компромиси. Ако пък си забелязала, че твоето мнение изобщо не го интересува, най-добре прекрати връзката с него.


Виж ощеНово в Cosmo