Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Тайната на рождената ти дата спрямо нумерологията

 

Оценка: (0/5)

 
 

Нумерология е много добро средство за идентифициране на силните страни на числата заложени в твоята рождена карта, като водещо е твоята дата на раждане!

Тайната на рождената ти дата спрямо нумерологията

Всеки човек е с индивидуален характер, таланти и със собствена визия за нещата. Но понякога не се вземат под внимание особеностите на нашата природа и се налга да живеем по клишета. Защо се случва това? Просто не знаем как да идентифицираме собствените си индивидуални характеристики! За да разберем себе си, имаме нужда от малко желание и усилия.

ВИЖ ТУК, 3 златни правила на успешната жена!

А нумерология е тази, която най-лесно и ефективно ще ни помогне да разберем естеството на личността си. Виж как бързо може да разбереш основните особености на твоя характер!

Хороскоп на тайните на различните зодии

Чрез просто събиране на цифрите от датата на раждане, можеш да откриеш „Съдбовното си число“.

Например, дата на раждане - 27 ноември, 1975 г. се изчислява, както следва:

2 + 7 + 1 + 1 + 1 + 9 + 7 + 5 = 33

3 + 3 = 6.

Изчислението е направено с помощта на нумерологията! Остава само да се разбере значението на числата, за да научиш повече за характера си.

Не е нужно да имаш стъклено кълбо, за да разребереш особеностите на твоя характер от къде идват!
Не е нужно да имаш стъклено кълбо, за да разребереш особеностите на твоя характер от къде идват!

Как да си дешифрираш резултата (полученото число) спрямо нумерологията!

Номер 1

Жената с номер 1 е безспорен лидер.

Ти си склонна към действие, изискваш постоянно внимание и мечтаеш за независимост от другите. Такива хора не трябва да се ограничават от каквито и да е рамки! Не гаси заложбите си на лидер, тъй като те ще ти бъдат полезни в кариерата и в живота. Насочи усилията си в правилната посока, а останалата част от хората, непременно ще те последват.

Хороскоп на женските супер сили

Номер 2

Жената под този номер съвсем заслужено получава титлата "Мис чар".

Ти си общителна, невероятно обаятелна, но и стеснителна. Околните обожават да бъдат в такава добра компания, каквато ти им предоставяш, защото ти, като любимка на публиката, никога не обиждаш, никога не попадаш в центъра на конфликта и подкрепяш приятелите си.

Номер 3

„Тройките“, още от най-ранна детска възраст се превръщат в любимци в училището, в университета, у дома и в компанията.

Това е защото ти не капризничиш, лесно намираш общ език с всички. Въпреки това, трябва да се съсредоточиш над концентрирането на вниманието си – върху някои проекти трябва да поработиш щателно.

►►► ВИЖ ТУК, 7-те урока по самочувствие!

Номер 4

Околните могат много да научат от четворките, защото те са най-методичните и организирани хора на света.

Ти обичаш свободата на действие и го предоставяш с лекота и на другите. Уважението към личното пространство е на първо място за теб. Като момиче-четворка, ти си доверчива, щедра и даряваш любовта си само на този, който заслужава.

Номер 5

Най-голямото умение на момичето-петорка е говоренето.

Спорове, конфликти и бизнес проблеми могат лесно да бъдат решени от такива хора. И всичко това заради какво? Разбира се, способността да се вземаш всичко под контрол! Външно ти, като част от тези момичета, често създаваш впечатлението на студена и непристъпна млада дама, но вътре си винаги горящ огън.

Професия според твоята зодия

Номер 6

Като жена-шесторка, ти обичаш шумни компании, където цари спокойствие, приятелство и сладки приказки.

И въпреки че си леко склонна към капризи (че коя не е?) обаянието ти е завидно. На околните даряваш само положителни емоции, а в замяна получаваш ласкателства и възхищение. Разбира се, тази повишена емоционалност може да ти изиграе жестока шега, така че се грижи за своите чувства, като ги препращаш само към тези хора, които вече са преминали теста на времето.

Номер 7

Основно предимство на жените от номер 7 (но не само) са умствените способности.
Основно предимство на жените от номер 7 (но не само) са умствените способности.

Учението и интелектуалните занимания ти се отдават много.

Винаги е лесно да те открият в прекрасния свят на знанието и откровението. Между другото, благодарение на тези си качества, винаги имаш собствено мнение и е много трудно да те убедят в друго. Ето защо е необходимо да се вслушваш в семейството и приятелите, за да избегнеш конфликти.

ВИЖ ТУК, 13 неща, в които сме по-добри от мъжете!

Номер 8

Главното оръжие на „осморките“ е личен чар и обаяние.

Ти се ползваш с успехи във всяка ситуация. Ти винаги заемаш водеща позиция в обществото, прервъщаш се в магнит за околните. Трябва обаче да бъдеш малко по-толерантна и приятелски настроена, особено към роднини.

Номер 9

При жените-девятка изобилстват таланти и въображение.

Въпреки леката си капризност, ти никога няма да причиниш неприятности на околните. Да изразиш истинските си чувства ти отнема време. Но в бъдеще семейството и приятелите ти ще се насладят на такова внимание и любов, че световните звезди ще им завидят.

И все пак не забравяйте, че всеки човек е различен: Нумерология ни казва само основните му характеристики, като дата на раждане, а останалата част зависи от нас.


Виж ощеНово в Cosmo