Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Шестте зодии, които никога не се предават

 

Оценка: (0/5)

 
 

Когато животът им поднесе лимони, тези зодии не само си правят лимонада, но удрят и по една, две текили. И продължават, по-нахъсани от всякога.

Шестте зодии, които никога не се предават

Те са неуморими, непреклонни и вечно преследващи целите си. Независимо от мнението на околните или препятствията, които се изпречват пред тях. Така изглежда ежедневието за зодиакалните знаци, прословути със своето постоянство.

Постоянството е прекрасна черта, с която те са родени. Съгласи се, че повечето хора се отказват твърде рано. Напускат работа при първата спънка и караница с колеги, зарязват собствения си бизнес, преди да се е разраснал. Спират да ходят на фитнес, защото е трудоемко и не виждат резултатите веднага. Да. Лесно е да се откажеш.

Шестте зодии, които никога не се предават

Провери дали влизаш в списъка на шестте зодии, които не се отказват. Напротив, вървят през живота и газят препятствията с кубинките на увереността. Ако твоят знак го няма в списъка, не се отчайвай. Както повечето неща, постоянството се научава. Стига да си достатъчно постоянна в уроците (иронично, нали).

Най-постоянните и решителни знаци в зодиака са в галерията долу:ю

Зодиите, които се борят до край, каквото и да става


Виж ощеНово в Cosmo