Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Шестте зодии, които имат проблем с доверието

 

Оценка: (0/5)

 
 

„Изяж още един брокол и мама ще ти купи балон“. Балонът така и не идва. Ето така започват проблемите с доверието. Още от ранна детска възраст.

Шестте зодии, които имат проблем с доверието

Липсата на доверие – към родителите, които са те излъгали за съществуването на Дядо Коледа, до партньорите, които са ти изневерили – всички страдаме от него. Но едни успяват да го потиснат по-добре от други. Ще ги наречем оптимисти или безнадеждно вярващи в доброто у хората. Други никак не умеят да се доверяват и пристъпват мнително през всяка ежедневна случка. Това са хората, които не започват нова връзка от страх да не ги наранят. Онези, които не дават пари на заем за нищо на света, защото никога не са им ги връщали. Песимисти ли са те?

На този въпрос ще те оставим ти да отговориш, ние само ще ти покажем кои са най-недоверчивите знаци в зодиака. Без да съдим или казваме дали грешат с мнението си или не.

Виж кой зодии имат проблеми с доверието в галерията долу:

Топ 6 на най-недоверчивите знаци в зодиака


Виж ощеНово в Cosmo