Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Перфектната сватбена рокля според твоята зодия

 

Оценка: (0/5)

 
 

Роклята отразява същността ти, така че внимавай какви послания изпращаш на околните!

Перфектната сватбена рокля според твоята зодия

Специалистите от сватбените салони споделят, че винаги питат своята булка коя е и какво иска да каже на всички, чрез роклята си! Тя определено разкрива много, така че какво послание би искала да изпратиш на всички чрез нея?

27 нетрадиционни сватбени рокли

Перфектната сватбена рокля според твоята зодия

Изборът на булчинска рокля е отражение на теб самата, което при всички случаи можем да свържем със зодиакалния ти знак
Изборът на булчинска рокля е отражение на теб самата, което при всички случаи можем да свържем със зодиакалния ти знак

Оказа се, че изборът на сватбена рокля е пряко свързан с черти от личния ни характер, т.е. до голяма степен се определя от зодиакалния знак. Така че вече може да си спокойна, даваме ти основните насоки, които ще ти помогнат да избегнеш лутането и да откриеш перфектния модел за теб възможно най-бързо!

ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ:

Не е лошо, че в теб живеят две отделни личности! Дори напротив, така ще можеш да покажеш повече неща от себе си на сватбения ден. Избери "променяща се рокля", която да отговаря на твоята природа, може да е къса отпред и дълга отзад, да е с премахваща се долна част или две отделни части.

Избери рокля, която да е изненадваща, също като теб!
Избери рокля, която да е изненадваща, също като теб!

ЗОДИЯ СТРЕЛЕЦ:

Ти виждаш живота като дълго пътуване, което те води от едно удивително място на друго! За теб изборът на сватбена рокля трябва да съответства на свободния дух, който имаш, избери удобна кройка и ефирна материя, подходяща за екзотичната дестинация, която си избрала!

Приключенската ти същност е в основата на избора ти - ефирна рокля, вееща се от морския бриз!
Приключенската ти същност е в основата на избора ти - ефирна рокля, вееща се от морския бриз!

Виж коя е перфектната сватбена рокля и за останалите зодии!

Каква е твоята сватбена рокля според зодията

Най-големите грешки, които правиш при избора на сватбена рокля

Няколко са основните правила, които ако спазваш, изборът на сватбена рокля ще се превърне в най-лесната част от подготовката за Големия ден!
Няколко са основните правила, които ако спазваш, изборът на сватбена рокля ще се превърне в най-лесната част от подготовката за Големия ден!

1. Избор на рокля, която не е за теб! Да, избираш я просто, защото ти харесва ужасно много, но в крайна сметка въобще не подхожда ан фигурата ти. Харесала си я в Pinterest или в някое булчинско списание, там изглежда страхотно, но това не си ти! Най-добрата сватбена рокля е тази, която отразява твоя личен стил и се чувстваш прекрасно с нея.

2. Ходиш с прекалено много хора в булчинския магазин. Цялото ти семейство и всичките ти приятелки идват с теб, за да пробваш рокли за сватбата? Какво е това? Наистина ли го искаш? Пазаруването с други хора може да бъде забавно, но колкото повече, толкова повече мнения ще чуеш, което е доста объркващо. Наистина ли те е грижа дали леля ти харесва роклята? Разбира се, че не! Та тя още носи роклята във вид на пеньоар! Вместо това опитай се да ограничиш кръга до една-две близки приятелки, чиито мнение уважаваш и знаеш, че ще бъдат искрени.

►►►ВИЖ ТУК: 9 неща, които трябва да знаеш преди сватбата си!

3. Огъваш се под натиска на продавач-консултантите. Когато усетиш, че налагат мнението си и лека полека те принуждават да вземеш решение, в което не си сигурна, спри за момент и дай една крачка назад. Прибери се и вземи решение, което произлиза от твоята собствена глава, без различни влияния. 

4. Излизаш извън бюджета си. Без значение колко неудобно е да говориш с непознат за личните си финанси, още в началото кажи на продавач-консултанта с какъв бюджет разполагаш, за да няма разочарования. Ще е доста неприятно да се влюбиш в роклята на своите мечти, която не можеш да си позволиш! Важно е също така да определиш бюджет и за аксесоарите към роклята.

5. Чакаш твърде дълго и отлагаш избора на рокля за последния момент. В крайна сметка изборът не се състои само в това да отидеш до магазина, да пробваш няколко модела и да си тръгнеш с покупка. В много от случаите е възможно да не откриваш подходящ модел или пък да се наложи поправка на роклята, която си харесала. Това също отнема време, което не можеш да предвидиш!

►►►ВИЖ ТУК: Какво казва за теб изборът на сватбена рокля!

6. Гледаш рокли след като вече си купила своята. След като си избрала сватбената си рокля, направи всичко възможно да се изключиш за останалите съществуващи! В противен случай рискуваш да полудееш!

7. Показваш роклята си на твърде много хора преди сватбата си. На колкото повече хора показваш роклята си, толкова по-голяма е вероятността да се намери някой, който няма да я хареса и не може да скрие това! Ще се чувстваш ужасно и може би ще започнеш да се съмняваш в избора си, така че си го спести!

8. Отделяш твърде много време, енергия и внимание в това да намериш "перфектната" сватбена рокля! Спри се! Все пак изборът трябва да е забавление, а не бягане с препятствия, в което накрая ще се чувстваш изнервена, отчаяна и скапана! Няма нужда да обикаляш цялата страна и всички възможни бутици, в крайна сметка избери рокля, в която ще се чувстваш добре, дори това да е съвсем обикновен семпъл модел!


Виж ощеНово в Cosmo